Şimdi Ara

Geri Dönen kargoyu Almazsak Ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
28.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşa kargo göndermiştim,kargoyu teslim almayınca kargo bana geri döndü,kargonun 20 tl ücreti vardı.Geri teslim almakta istemiyorum,zaten içindekiler 20 lira etmez şeyler.Kargo beni arıyor sürekli,almazsam ne olur?Kargo ücreti gidiş dönüş olarak 40tl mı hesaplanır,bilenler varsa

• Yapay Zekanın Yanıtı

Geri Dönen Kargoyu Almazsak Ne Olur?

Geri dönen bir kargoyu almazsanız, kargo şirketinin belirli prosedürleri uygulayacağını bilmelisiniz:

• PTT Geri Dönen Kargo Ücreti: PTT, teslim edilemeyen kargolar için geri gönderme ücreti talep edebilir. Bu ücret, kargonun ağırlığına ve boyutuna bağlı olarak değişir.
    • Kargo Geri Giderse Ne Olur: Kargoyu belirtilen süre içinde almazsanız, kargo şirketi kargoyu göndericiye iade edecektir.
    • Alınmayan Kargo: Kargoyu almamanız, kargo şirketinin kargonuzu kaybetmesi veya hasar görmesi gibi başka sorunlara yol açabilir.
    • Teslim Edilmeyen Kargo: Teslim edilmeyen bir kargo, göndericinin itibarına zarar verebilir ve gelecekteki siparişlerde sorunlara yol açabilir.

Bu nedenle, geri dönen kargoları mümkün olan en kısa sürede almanız önerilir. Kargonun durumunu takip edebilir ve teslim alınamama durumunda kargo şirketiyle iletişime geçerek teslimatı yeniden planlayabilirsiniz.

Geri dönen kargoların alınmaması, ek ücretlere, gecikmelere ve diğer sorunlara yol açabileceğinden, kargolarınızı düzenli olarak takip etmeniz ve teslim almanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardeş gidersen sana bilocan yaptırırlar gitmezsen hiç birşey olmaz bence gitme kargo şirketine girsin gidiş geliş parası içindekileride lazım birşeyse kargo elemanları kullanır
  • arkadaşınız niye teslim almamış habersiz mi gönderdiniz?
  • Arkadasin neden teslim almamis cok merak ettim.

Bence de birak kargoya girsin.
  • Tam tersi durumunda, yaptığım alışveriş neticesinde geç gelen kargoyu reddedip, geri gönderirsem ne olur?
    Kargonun ücretini ödemeyeceğim tabi. Satıcı kurum mu öder?
    Şu anda siparişi iptal etmek üzereyim sırf kargo yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trezeguet17

arkadaşınız niye teslim almamış habersiz mi gönderdiniz?

Arkadaşın salaklığı biraz hocam.kargo ta giresuna gidip geldi.kargoyu almadıgım için yasal işlem falan başlatırlar mı ?
  • kargo döner durur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir şey olmaz. Benzeri başıma geldi kargoyu almadım öyle kaldı noldu bilmiyorum. Almak istemiyorsan almayabilirsin sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntı olmaz diyenler sallıyor aynısının bir benzeri başıma geldi (yanlış adres)

almadım sürekli aradılar sonunda yasal işlem başlatcaz dediler paşa paşa gittim aldım
  • Almazsanız kara listeye girersiniz bir daha o kargo firmasından kargo gönderemezsiniz
  • Hiç bir şey olmuyor denendi. Tekrar gönderene geri iade edildi.
    He gönderenle kargocu arasında ne geçti onu bilemem
  • Millete kargoyu götürmeyip "evde bulamadık" diyorlar, bunlar da gelen kargoyu almak istemiyor. Tuhaf.
  • Merhaba letgodan 100tl ürün verdim havale ile. kargo ücreti 360 tl çıktı. Alıcı ödemeli gönderdim teslim almadı. 100 tlye verdiğim ürün icin 360 kargomu ödeyim geri.Almak istemiyorum birşey olurmu..Bu sayfada yazanlara birşey oldumu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.