Yardımmm Geri Dönüşümden Silinen Dosyayı Nasıl Getireblirim? Az once yanlişlıkla sıldım pcıyı kapadım getırme şansım varmi sizce?
Easy recovery programı forumda arama yap bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: aLFoNs0
Easy recovery programı forumda arama yap bulursun
hocam klasor olarak getırme şansım varmı? mesela notlar diye klasoru sıldım uzantı olarak işime yaramaz klasor gelse içindekilerle ancak:( bu konuda bılgın varmı
buna benzer sürü ile recovery programları var
forumda arat bu recovery programları ile konuyu bulursun ne tür dosyaları geri getirdiği açıklamalarda yazar
Recover My Files programının dene gayet başarılı bi ark. format sonucu bütün resimleri gitmişti bunu sayesinde geri kurtarmıştık
steyy klasor olarak gerı getırebılıyo uzantı olarak ben toparlayamam sıldıgım klasoru*
Kardeşlerim ben klasor olarak gerı getırmek istiyorum mp3 veya jpg olarak diil klasorun ıcındekılerıyle ıstıyorum
Kardeşlerim ben klasor olarak gerı getırmek istiyorum mp3 veya jpg olarak diil klasorun ıcındekılerıyle ıstıyorum
Klasör olarak geri getirme olasılıgı yok diye biliorum.. .. Öyle birşey olsa mükemmel olur ama ben epey araştırmıştım. öyle bir işlem yapıcak bi yazılım yok silinen dosya tam olarak dosya şeklinde getirien bi yöntem..
quote:
Orijinalden alıntı: steyy
quote:
Orijinalden alıntı: fastet
Klasör olarak geri getirme olasılıgı yok diye biliorum.. .. Öyle birşey olsa mükemmel olur ama ben epey araştırmıştım. öyle bir işlem yapıcak bi yazılım yok silinen dosya tam olarak dosya şeklinde getirien bi yöntem..
geri getirsen bile tamamını getiremiyorsun. çünki silinmiş bir dosyanın üstüne yaptığın dükleme silinen dosyanın üzerine yapıldığından belli bir kısmını alma geri alma imkanın sıfıra iniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mac2cryme
quote:
Orijinalden alıntı: steyy
quote:
Orijinalden alıntı: fastet
geri getirsen bile tamamını getiremiyorsun. çünki silinmiş bir dosyanın üstüne yaptığın dükleme silinen dosyanın üzerine yapıldığından belli bir kısmını alma geri alma imkanın sıfıra iniyor.
Ark. güzelce bir şekilde teyid etmiş konuyu dediğim gibi veri geri getirme programını kullanılıp ne kadar kurtarabilirisen ona şükretmek.. ama uzun bi süreç tabiki...
recovery my files ile klasör halinde geri getirmek mümkün complete format recover secenegini isaretledikten sonra dosya formatlarını secerek arattırın ki bu diskin boyutuna bağlı olarak uzun sürebilir aramayı tamamladıktan sonra folders sekmesini tıklayarak hangi dosyanın nereden silindiğini görebilir ve geri alabilirsiniz ancak silinen dosyanın disk kesimi üzerindeki yerine farklı bir dosya kopyalanıp yazıldı ise dosyayı aynı isimle kurtarıyor fakat içerik olarak üzerine yazılan dosyanın içeriği oluyor örneğin mp3'lerim gitmişti barış manço - hal hal parçasını açtığımda demet - arnavut kaldırımı çalıyordu daha detaylı bilgi almak istersen pm'den ulaşabilirsin
Klasör olarak geri getirme olasılıgı yok diye biliorum.. .. Öyle birşey olsa mükemmel olur.
Proğramlar yardımıyla geri getirebiliriz bunun için Tune Up ve ya Recuva proğramları kullanabilirsiniz :)
ontrack easy recovery programıyla geri alabilirsin ama flash bellek bulundurman lazım flash bellekin üzerine kaydersin ancak
my graphres programını kullanarak 10 dk icinde sildigin dosyalari geri getirebilirsin =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme