Şimdi Ara

Geri Dönüyorum Ancak Birkaç Sorum Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • raidlerde cross realm saçma olur. adam 9/12 gitmek istiyor gelen healer 5.3k gs.....nasıl olcak o iş bide taktik mi anlatıcan işin yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tictactoe

pve bakımından kaliteli oyuncular barındıran bir realm çok iyi olurdu ragnaros hakkında bilgisi olan???takmış durumdayım oraya nedense

PvE açısından serverım olan Kor'gall ı tavsiye ederim, hem Alliance hem de Horde açısından. Ally'lardaki oyuncu kıtlığı yüzünden iyi bir guilde girmen zor olmaz. Biraz da zorlarsan belki Loot FTW'ye bile girebilirsin.
  • Pve acısından karazhanı onerıyorum.Epeyce bir turk var orada
  • bende karazhan diyorum... bende ordayım zaten ama acc şuan frozen askerden yeni geldim 1-2 ay a kalmaz aktive etcem zaten cataclysm de gelir eylül ekim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 20 Temmuz 2010; 14:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

Pve acısından karazhanı onerıyorum.Epeyce bir turk var orada

mümkünse türk az olan bi realm olsun
  • quote:

quote:

ozaman şöyle yapıcaksın warcraftrealms com a girip ordan server durumlarına bakıp ally ve horde karakter dengesi iyi olan bir serveri seçip karambole dalabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ejderhalordu

quote:

quote:

ozaman şöyle yapıcaksın warcraftrealms com a girip ordan server durumlarına bakıp ally ve horde karakter dengesi iyi olan bir serveri seçip karambole dalabilirsin

çare yok öyle yapıcaz en kötü migrate:D

• abicim türk olmayan pve serverı "tarren mill" diyebilirim. ensidia orda ötesi yok... ya da "Lİghtnings Blade" var orda da paragon var...
  • Twilight's Hammer. High population, ama alsa locked değil, horde üstünlüğü ve blackout battlegroup unda ki blackout en çok realme sahip battlegrouptur(16 veya 18 realm ile). Bekleme süreleri çok az hele battlegroundlar instant diyebilirim. Server çok canlı AH rüya gibi ve PvE açısından da gayet yeterli.

Horde tarafı için konuşuyorum ally olursan istediğin zorluğu elde sana veririz
  • quote:

merhaba arkadaşlar wow u geçen ağustos ayında bırakmıştım ve tekrar dönüyorum ancak realm konusunda bilgi alma ihtiyacı hissettim önceki realm twisting nether dı realm status tan baktım baya kalabalık olmuş ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi birde siz bakınhttp://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=567

ya burada yada araştırarak buldum yine ragnaros ta(http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=501&factionid=-1&minlevel=20&maxlevel=80&servertypeid=2) başlamayı düşündüm ama siz ne tavsiye edersiniz?pvp server olacak ve horde lar ally lerin 2 katı olması lazım ally açıcam ve az olunca zor bg kazanınca daha zevkli geliyor bana:)

bu iki realm konusunda bilgilerinizi almak istedim şuanki durumları nasıl ve bu sitenin gösterdkleri dogrumudur diye.saygılar...

Bu sitenin yazdıklarına çok güvenme, sayıları Blizz'den değil kendi üyelerinin girdiği verilerden hesaplıyorlar. Örneğin sen-ben üye olmadığımıza göre düşün nasıl bi sonuç çıkıyor. Zaten listesinde
    http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php
    en alta bakarsan açıklamada kırmızılarda 50'den az veri girişi var diyor, ki yarıdan çoğu kırmızılı.

Ragnoros konusunda bi bilgi veremeyeceğim, hiç denemedim, ancak istediğine yakın bi yer söyleyebilirim : Magtheridon. Ally oranı %10'larda en çok. Yani world PvP olsun WG olsun her zaman heryerde Horde'yle savaşman gerekiyor. WG'lerde genelde gün içi 3 veya 5 Ally 20 Tenacity ile oynuyoruz ve iyi strateji kullanırsa kazanıyoruz Ancak sonuçta tüm realm'de 2 raid guild'i var, AH'si epey boş, lvl 40-75 arasında zindan sırası az geliyor, Alterac Valley'e 80'e kadar giremiyorsun adam yokluğundan vs.. Ama güzel bi yerdir ben de zoru severim, karakter kasması daha gerilimli oluyor.
    Bu arada Türk yok sayılır, Horde tarafında 1-2 Türk guild'i var ama Ally'de bi ben varım şu an oynayan.

Her durumda bi yere gitmeden önce, çok kolay lvl 1 karakter aç, /who 80 yazıp kaç tane 80 lvl var bak, SW/Ogr'a gidip kalabalık mı boş mu anla, hatta AH'e gidip toplam kaç parça satılıyor, fiyatlar nasıl vs bakıver, sonra karakterini taşı/ DK aç vs. yani bu en çok 10dk bi iş ama en güvenli yol.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.