Şimdi Ara

Geri Dönüyorum Ancak Birkaç Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar wow u geçen ağustos ayında bırakmıştım ve tekrar dönüyorum ancak realm konusunda bilgi alma ihtiyacı hissettim önceki realm twisting nether dı realm status tan baktım baya kalabalık olmuş ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi birde siz bakınhttp://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=567

ya burada yada araştırarak buldum yine ragnaros ta(http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=501&factionid=-1&minlevel=20&maxlevel=80&servertypeid=2) başlamayı düşündüm ama siz ne tavsiye edersiniz?pvp server olacak ve horde lar ally lerin 2 katı olması lazım ally açıcam ve az olunca zor bg kazanınca daha zevkli geliyor bana:)

bu iki realm konusunda bilgilerinizi almak istedim şuanki durumları nasıl ve bu sitenin gösterdkleri dogrumudur diye.saygılar...

• Sitenin gosterdigini bilemiyorum da Dunemaul'de ally kitligi var. Orada baslayabilirsin. Horde bariz kalabalik oldugu icin, bazen saatlerce BG bekledigim oluyordu o serverda. 2 aydir oynayamadigim icin son durum nedir su anda bilemiyorum tabii

Umarim alternatif bir dusunce olmustur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walandyl

Sitenin gosterdigini bilemiyorum da Dunemaul'de ally kitligi var. Orada baslayabilirsin. Horde bariz kalabalik oldugu icin, bazen saatlerce BG bekledigim oluyordu o serverda. 2 aydir oynayamadigim icin son durum nedir su anda bilemiyorum tabii

Umarim alternatif bir dusunce olmustur
    valla saatlerce bg beklemeyede gelemem açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: tictactoe

valla saatlerce bg beklemeyede gelemem açıkçası

Alıntıları Göster
    bg beklemenin serverla alakası yokki artık bglere ortak havuzdan giriliyor yani bütün serverlardan ortak bg ye girilioyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: goaben

bg beklemenin serverla alakası yokki artık bglere ortak havuzdan giriliyor yani bütün serverlardan ortak bg ye girilioyor

Alıntıları Göster
    daily random dungeon mantıgı BGlerede geldi.. kazanılan ilk BGdeb gelecek arena puanınıalmak için insanlar düzenli BG yapmaya başladılar.. başka battlegroupları bilemem ama karazhanın bulundugu battlegroupta random BG 1-2 dakika içinde geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

daily random dungeon mantıgı BGlerede geldi.. kazanılan ilk BGdeb gelecek arena puanınıalmak için insanlar düzenli BG yapmaya başladılar.. başka battlegroupları bilemem ama karazhanın bulundugu battlegroupta random BG 1-2 dakika içinde geliyor..

Alıntıları Göster
    peki arkadaşlar bu dediğim realmlerde özellikle ragnaros ta durum nasıl?aslında pve için yaşıyorum ama pvp serverda oynamayı seviyorum o yüzden önceden twisting nether da oynardım
  • quote:

peki arkadaşlar bu dediğim realmlerde özellikle ragnaros ta durum nasıl?aslında pve için yaşıyorum ama pvp serverda oynamayı seviyorum o yüzden önceden twisting nether da oynardım

Alıntıları Göster
    o zaman "korgall"da aç...immkansız allylar bg alamıyor wintergraspta allylara "20!!" tenecity geliyor düşün hallerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAnormaly

o zaman "korgall"da aç...immkansız allylar bg alamıyor wintergraspta allylara "20!!" tenecity geliyor düşün hallerini.

Alıntıları Göster
    Dunemaul'da orclar sayıca üstündü bi ara ama şimdiki durum ne bilemiyorum.Oynadığım kadarıyla dunemauldaki allyler güçlü oluyor genellikle yada bana öyle geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Burningsoul

Dunemaul'da orclar sayıca üstündü bi ara ama şimdiki durum ne bilemiyorum.Oynadığım kadarıyla dunemauldaki allyler güçlü oluyor genellikle yada bana öyle geliyor

Alıntıları Göster
    Dunemaul olayını unutun yahu, artık tüm serverler ortak hatta sene oldu çok enteresansınız

• quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

Dunemaul olayını unutun yahu, artık tüm serverler ortak hatta sene oldu çok enteresansınız

Alıntıları Göster
    ne tüm serverları, her server kendi server grubu içinde ortak o da 4-5 serverdan oluşuyo ve sadece randomlarda...
  • quote:

Alıntıları Göster
    pve bakımından kaliteli oyuncular barındıran bir realm çok iyi olurdu ragnaros hakkında bilgisi olan???takmış durumdayım oraya nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

ne tüm serverları, her server kendi server grubu içinde ortak o da 4-5 serverdan oluşuyo ve sadece randomlarda...

Daha hala bg yi kendi realmi içerisinde sanan adama uzun uzun battlegrouplardan bahsetmeye gerek yok bence. Ayrıca "sadece randomlarda" derken neyi kastettiğini anlamadım random gir girme her zaman tüm battlegrouptan oyuncu gelebilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

Daha hala bg yi kendi realmi içerisinde sanan adama uzun uzun battlegrouplardan bahsetmeye gerek yok bence. Ayrıca "sadece randomlarda" derken neyi kastettiğini anlamadım random gir girme her zaman tüm battlegrouptan oyuncu gelebilir.

Alıntıları Göster
    hmm ben spesificte farklı oluyor diye biliyordum, neyse farketmiyor zaten...ayrıca sadece bg için server seçmek çok mantıksız, arkadaş grubun filan varsa aynı servera gidin bulursunuz bikaç kafa adam daha takılırsınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAnormaly

hmm ben spesificte farklı oluyor diye biliyordum, neyse farketmiyor zaten...ayrıca sadece bg için server seçmek çok mantıksız, arkadaş grubun filan varsa aynı servera gidin bulursunuz bikaç kafa adam daha takılırsınız...

Alıntıları Göster
    bu forumda herkes private serverdamı oynuyor yoksa daha crossrealm olayını duyan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

bu forumda herkes private serverdamı oynuyor yoksa daha crossrealm olayını duyan yokmu?

bu crossrealm olayı pve içinde geçerlimi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

bu crossrealm olayı pve içinde geçerlimi?

Alıntıları Göster
    dungeonlar/BGler/arenalar crossrealm yapılabiliyor.. ama henüz bildigim kadarıyla raidlerde bir gelişme yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

dungeonlar/BGler/arenalar crossrealm yapılabiliyor.. ama henüz bildigim kadarıyla raidlerde bir gelişme yok..

Alıntıları Göster
    umarım yakında onuda yaparlar çok daha kolay olur raidlere giriş
  • quote:

Alıntıları Göster
    yapmasınlar abi kesinlikle yapmasınlar noob insanlar yüzünden save'lenemem boşu boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

yapmasınlar abi kesinlikle yapmasınlar noob insanlar yüzünden save'lenemem boşu boşuna

Alıntıları Göster
    Gel gel ragnarosa gel bende ordayım
  • quote:

olur mu öyle şey ya sistem 5.5 k gs istiycek mesela adam 5.9 k ama bişeyden anladığı yok raid önemli bi iştir arkadaşım yok 1.bosstan ayrılırsa falan nolucak?

yeni gelen adam napıcak o zaman?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.