Şimdi Ara

Geri kaçış sebebi nedir??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ingilizcesi ''Chassis dynamometer'' bizde kısaca güç ölçümü falan diyorlar .Serviste belki bu tür aletler olmayabilir ancak sanayi de vardır.Bilenler adresini verirlerse iyi olur.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dynamometer
  • yaa herşey tmm da şu 10 km işi beni düşündürdü, sadece yağ koymuşlar düyosunuz ney için bu 10 km ki? vezir kardeşinki en doğru çözüm bağlat bakalım bi dynoya ne sonuç çıkacak. yanlız serviste dyno varmıdır bilmiyorum, zira ben dyno olan hiç servis görmedim.
  • ben de neden acaba

quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

yaa herşey tmm da şu 10 km işi beni düşündürdü, sadece yağ koymuşlar düyosunuz ney için bu 10 km ki? vezir kardeşinki en doğru çözüm bağlat bakalım bi dynoya ne sonuç çıkacak. yanlız serviste dyno varmıdır bilmiyorum, zira ben dyno olan hiç servis görmedim.
  • vezir lord of chaos Araca sadece yağ eklememişler ben süspansiyonların sertliği için gitmiştim. Arka süspansiyon burçlarını değiştirmişler farlar 0km olmasına rağmen lekeliydi onu değiştirmişler ve yağ eklemişler. Süspansiyonları denemek için sanırım 10 km lik bir test durmu olmuş amaa bütün bunlar bir yana bir başka servise sadece durumu sormak istemiştim ne kadar alakadar oldular telefonda inanamadım. Bundan sonra oraya götüreceğim gibi diğerleride ekmek parası bulamıyoz diye ağlasın. Töbe töbe böyle konuşuncada üzülüyorum ama hakediyorlar yaaa. Allahın gücüne gitmesin...

Diğer bir çok araçla yokuş testini yaptım ve hepsi geri kaçıyor.. Gelde çık işin içinden. Bütün arabalar istisnasız yokuşta 1 viteste stop edince geri kaçtı!!! skoda honda civic renault clio toyota corolla var bir sebebi ama tam bulamadım. Bazı arkadaşlar 307 için veya kendi araçları için hayır geri kaçmadı diyorlar ama hepsi kaçıyorsa onlar neden kaçmıyor acaba... Ne karışık işler yaa :)

Teşekkürler dostlarım...

• Sorun çözüldümü acaba ne olduki. serviste kalın yağ koydularsa hidrolik sübap iticileri düzgin çalışmyosa motor bağırması çekiş düşüklüğü ondandır. Geri kaçırmada hangi şartlarda acaba geri akarken debriyajı brakırsa olabilir gibi. ama vitese takıp debryajı brakıp freni yavaşca brakırsak kaçırmaz aslında vurdurma gibi olursa hepsi kaçırır bence...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakank -- 3 Aralık 2010; 19:39:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.