Bildirim
Geri vitese alma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Vites degistirerek -
Arabasına göre değişir. Bazılarının önde oluyo geri vitesi mandallı bazıları 4 ün yanında arkadaquote:
Orijinalden alıntı: byrmlbrbr
Vites degistirerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweentLyy -- 25 Temmuz 2014; 20:23:46 > -
quote:
Vites degistirerek
Hocam çözümcü olmayacaksanız, boş konuşmanın bir manası yok bence ?
Çoğunluk olarak nedir yani sweent hocam ? -
Tamamen hareketsiz hale gelince,debriyaja tamamen basilip, mandalli-bastirmali(araca gore degisir) kilit açılıp geri vitese geçilir. . -
Bi tanıdıgın arabası varsa Git gostersin hocam Cok basit Aslında :Dquote:
Orijinalden alıntı: rallier_61
Tamamen hareketsiz hale gelince,debriyaja tamamen basilip, mandalli-bastirmali(araca gore degisir) kilit açılıp geri vitese geçilir. . -
Arabanin marka modeli yaz tam cevap yazalim. -
Kursta sizin direksiyon eğitimi aldığınız arabanın kendisi ile direksiyon sınavına giriyorsunuz. Yani ders esnasında iyice bakın görün. Sınava da aynı araçla girince rahatlıkla başarırsınız -
Sen gec vitesi kolay is onlar. Arabayi kaldirabilecen mi onu dusun sen. Otomatige benzemez. Arabayi otomatik vitesde ogrenmeyi de son derece mantiksiz buluyorum. Duz vites baskadir. Esas araba duz vitesde kullanilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Herdie
quote:
Vites degistirerek
Hocam çözümcü olmayacaksanız, boş konuşmanın bir manası yok bence ?
Çoğunluk olarak nedir yani sweent hocam ?
5 ileri vites olan arabaların çoğunun geri vitesi arkada olur yani 4 ün yanında eğer öyleyse arac tamamen durduktan sonra debriyaja basılır vites boştayken sağa itilip aşağı çekilir Eğer mandallı ise mandalı kalıdıırp veya düğmeye basıp vites boştayken sola itip yukarı ittirilir
Burdan anlaman zor olur çok basit aslında bi manuel aracı olan yakınından rica et hemen gösterir hemen öğrenirsin.
-
Önce debriyaja bas sonra vitese geçir... -
Geri vitesin mandallı veya mandalsız olması arasında bir fark var mı güvenlik vb. açısından?2 aracımızdada mandallıydı geri vitese girerken tatlı bir tak sesi geliyordu geri vitese geçtiğine dairquote:
Orijinalden alıntı: yirthan
Önce debriyaja bas sonra vitese geçir... -
Guvenlik acisindan bi sorun teskil
Etmiyor geri vitesin mandalli olmamasi. 2001 bora model aracimizda vitesi bastirarak geri vitese atarken 2008 a4 aracimizda geri vites 5.vitesin altinda. Durur halde iken bile 5.vitesten geri vitese atamiyorsunuz engellenmis durumda zaten. -
Kardeşim sen hangi şehirdesin? -
quote:
Merhabalar bi sorum olacak. Hocam 9 ağustosta ehliyet sınavına gireceğim kursa daha önceden otomatik araba kullandığım için fazla katılmadım ancak, düz vites arabada nasıl geri vitese geçerim hiç bir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz
bu konu dalga amaçlımı açıldı anlıyamadım.
-
Boş konu açmayın banlayın şunları report ! -
Sınavdan 1-2 gün önce pratik yap.quote:
Orijinalden alıntı: DEMBELE1234quote:
Merhabalar bi sorum olacak. Hocam 9 ağustosta ehliyet sınavına gireceğim kursa daha önceden otomatik araba kullandığım için fazla katılmadım ancak, düz vites arabada nasıl geri vitese geçerim hiç bir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz
bu konu dalga amaçlımı açıldı anlıyamadım.
-
Araç ne ? -
Fitesin üzerinde yazar.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3B913FB4A
Araç ne ? -
debiryaja full basıp vites değiştiriyorsun. R yazar oraya getircen işte :) bazı araçlarda normaldir bazılarında mandallı bazılarında bastırarak.araca binince sor onu bari
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X