Şimdi Ara

Gericom adında bir laptop şarj girişinde problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gericom diye bir laptop var elimde :) birde ben varım şu an başbaşa birbirimize bakıyoruz şarj girişini zorlayınca arada bir ama çok zorlanarak oluyor şarj yapıyor ama oynatınca hemen kesiyor şarjı şimdi soruyorumizninizle :)

1. ben bunu sökecem ki sökerimde :) ama bu problem nasıl bir problem olabilir.

( benim tahminlerim içeride bir temassızlık ve ufak bir lehimle hallolabilme ihtimalini sevmek :) ve şarj cihazının girişinde bir problem olma ihtimalini sevmemek çünkü uğraşacamda ondan :) )

• Benim eski laptopta, şarj giriş soketi kararmıştı. Söktüm temizledim falan, gene karardı, şarjı kesti. Uygun bir soket bulup değiştirdim, sorun çözüldü. Bulamazsam direk bağlıyacaktım ama Hp printerin soketi uydu onu taktım. Sen genede Şarj cihazının kablosunu ve soketini de bir kontrol et, laptopu sök tak 1 saatten fazla sürüyor. Makina yıpranıyor.
  • sağolasın valla bende yazdım ama kendimitatminmi ettim ne bilmiyorum :) sadece bu saatte laptop sökmek irenç bi şey yaw :) sökmeyiz inşallah hayırlısı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.