Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
949.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Beyler sitesinden 1.1 demo diye bişey indirdim 1 saatlik demo hemde ingilizce...
  • aynen bende indirdim version 1.01 full ingilizce 1 saatlik sınır koymuşlar nasıl kaldırıcam sınırı bilmiyorum..
  • 1 saatlik sınırı crackle veya orj. satın alarak kaldırabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzRégén

Beyler sitesinden 1.1 demo diye bişey indirdim 1 saatlik demo hemde ingilizce...

Aga onun içerisinden ingilizcesini çıkarmayı dernermisin

Ayrıca adam gibi resim koyun kimse poster bascak değil resimlerin boyutları küçük olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester

quote:

Beyler sitesinden 1.1 demo diye bişey indirdim 1 saatlik demo hemde ingilizce...

Ayrıca adam gibi resim koyun kimse poster bascak değil resimlerin boyutları küçük olsun

Hangi dosya dostum söyle upload ediyim sana.

• İng yama var mı ?
  • quote:

diger tır oyunlarının sayfalarına bak sistem böyle...konuşmalarınada dikkat et...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spar

quote:

diger tır oyunlarının sayfalarına bak sistem böyle...konuşmalarınada dikkat et...

Konuşmayı senden öğrenecek değilim hangi sistem öyle paint kulanamayacaksan bilelim

• quote:

quote:

quote:

Hangi dosya dostum söyle upload ediyim sana.

C:\Program Files\German Truck Simulator "langs.settings" olması lazım

• quote:

Konuşmayı senden öğrenecek değilim hangi sistem öyle paint kulanamayacaksan bilelim

ben zaten sana ögretece mi söyledim zaten... al sana
    http://forum.donanimhaber.com/m_18145430/mpage_117/key_/tm.htm

baştan aşagı bir gez...sonra ukalalık tasla ayrıca bu paint olayı nereden çıkardın ?

işine geliyorsa bu sayfa böyle devam eder

• @winchester
    seninde painttin resimi küçültürken çözünürlügü düşürdügünden haberin yok heralde...neyse uzatmanın anlamı yok o resim konusunda hem fikiriz
  • Arkadaşlar fare ile direksiyon olayı varmı ?
  • Arkadaşlar Bişey Soracam Mailleri Nasıl Yanıtlıyoruz
  • gençler bu rusça dil yaması örnek olaak ekledim.türkçeye cevirecek olanlara yardımcı olur işallaahhh

http://www.filefront.com/15358273/BG_lang_for_GTS.scs/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin-C

Arkadaşlar Bişey Soracam Mailleri Nasıl Yanıtlıyoruz

kardeş maillerin hepsini yanıtlıcan diye bişi yok...
    mailler çeşit çeşit ,kimisi bilgi mesajı içerir işte şu saatte şurda yük var süresi şu şu diye bu mesajlar özel yüklerle ilgili bunlara yanıt verme gibi bi zorumluluk yok,zaten yanıt veremessin,neye yarıor dersen eğer o yükleri bulur ve sağlam götürürsen diğer yüklere oranla exp ve para 3-5 kat daha fazla kazanırsın fakat onları bulmak taşımak istiyorsanda serbest olmalısın herhangi bi şirkete bağlı çalışıyor olmaman gerekli...

gelelim 2. tür mesajlara bunlarsa şirketlerden sana yapılan iş teklifleridir ,bu mesajları açınca sağ üstte kabul tuşu vardır ve bu mesajları şöyle anlarsın içinde mutlaka tır vardır ve belli bi yüzde vardır atıyorum %15-16-17 gibi ,buda kabul ettiğinde şirketin yük başına sana verceği % deyi belirtir.eğer yoldayken kabul edersen bu maili, yükü bırakınca ekran kararır ve şirketin verdiği tıra geçersin oto olarak ve oto yük alırsın,seçme şansın olmas zaten oyun başında yük seçme şansın yok,eğer gelen mesajlar sık sık sa yani 3-5 saniyede bir geliyorsa ve okey tuşu varsa buda şu demek diyelim 3 mesaj böle geldi ,arasından birini tercih etcen demektir...
    son olarak 3. mesaj türü ise buda ilerde geliyor tırlarda kampanyalar oluyor atıorum 110.000 euroluk tırlar 90.000euroya felan oluor onu bildiriyor almak istersen alırsın veya almassın bundada karar senin

• Yüksek Experience Point

• quote:

Orijinalden alıntı: IMMORTALTY

quote:

kardeş maillerin hepsini yanıtlıcan diye bişi yok...
    mailler çeşit çeşit ,kimisi bilgi mesajı içerir işte şu saatte şurda yük var süresi şu şu diye bu mesajlar özel yüklerle ilgili bunlara yanıt verme gibi bi zorumluluk yok,zaten yanıt veremessin,neye yarıor dersen eğer o yükleri bulur ve sağlam götürürsen diğer yüklere oranla exp ve para 3-5 kat daha fazla kazanırsın fakat onları bulmak taşımak istiyorsanda serbest olmalısın herhangi bi şirkete bağlı çalışıyor olmaman gerekli...

gelelim 2. tür mesajlara bunlarsa şirketlerden sana yapılan iş teklifleridir ,bu mesajları açınca sağ üstte kabul tuşu vardır ve bu mesajları şöyle anlarsın içinde mutlaka tır vardır ve belli bi yüzde vardır atıyorum %15-16-17 gibi ,buda kabul ettiğinde şirketin yük başına sana verceği % deyi belirtir.eğer yoldayken kabul edersen bu maili, yükü bırakınca ekran kararır ve şirketin verdiği tıra geçersin oto olarak ve oto yük alırsın,seçme şansın olmas zaten oyun başında yük seçme şansın yok,eğer gelen mesajlar sık sık sa yani 3-5 saniyede bir geliyorsa ve okey tuşu varsa buda şu demek diyelim 3 mesaj böle geldi ,arasından birini tercih etcen demektir...
    son olarak 3. mesaj türü ise buda ilerde geliyor tırlarda kampanyalar oluyor atıorum 110.000 euroluk tırlar 90.000euroya felan oluor onu bildiriyor almak istersen alırsın veya almassın bundada karar senin

Teşekkür Ederim....Kabul Tuşu Olan Mail Gelmedi Hiç...Şiirketlerden GEliyor Ama Kabul Tuşu Yok.. Birde Hans Diye Birinden Geliyor...

• buda benim otoyol trenimyeni aldım

German Truck Simulator ( Çıktı )

• Orijinalden alıntı: Ersin-C

Orijinalden alıntı: IMMORTALTY

Teşekkür Ederim....Kabul Tuşu Olan Mail Gelmedi Hiç...Şiirketlerden GEliyor Ama Kabul Tuşu Yok.. Birde Hans Diye Birinden Geliyor...

bak kardeş ss de aldım tam anlaman için
    1. mesaj türü bilgi mesajı özel yükler bunlara yanıt vermene gerek yok zaten kabul tuşuda yok,yararı daha fazla exp+daha fazla para,yükün nerde olduğu ne kadar para verceği ve saati yazar,yükleri kontrol edersin ordada gözükür kırmızı olan

2. mesaj türü şirketlerden gelen belli bir %de yazar içinde tır da olur olmaya bilirde ama okey tuşu vardır ilk gelenlerde sanırım tır yok diğerlerinde vardır onlarda okey tuşuna basınca yük varsa sende, yükü yerine bırakınca otomatik olarak şirketin aracına geçersin ve yükleri oto alırsın seçemessin..resme dikkat et fare imlecine dediğim gibi sağ üstte kabul tuşu var!!!

3. mesaj türü kampanyalar bundada kabul tuşu vardır ama sana kalmış alsan veya almasan bişi farketmes genelde c ve b clas tırlarda kampanya oluyor normal fiyatlarından biraz düşük fiyata oluyor

hanstan gelenler olsa olsa tebrik felandır yükü hızlı hasarsız felan götürdüysen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTY -- 17 Ocak 2010; 21:17:21 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.