Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
949.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilenbilir

Oyundaki Force Feedback problemini yaşayan varmı.. Force feedback li direksiyonla kullanıyorum ben ( Driving Force GT ). Fakat ETS deki gibi bir feedback yok. Sadece Centering Spring efect aktif. Ve bu da çok kötü. Hiç bi şekilde aracı ve yolu hissedemiyorum. Heyecanın % 80 i gidiyor böylece. Bilgisi olan paylaşırsa, yada çözüm hakkında tavsiyede bulunursa çok sevinirim.. Teşekkürler.

Momo ilede olmadı.
  • mailleri oku yapmadığın eski görevler var,görev derken; maillerle sözleşme göndermiş şirketler var (içinde araç olan mailler, sen 1. yıldız olduğuna göre sanırım sana A clas valiant olan ve 3 tane c clas sırasıyla man/swift/majestic gelmiştir, ilk a clas valiantı seç bikaç yük taşı sonra o söylediğim3 tane c clas maillerinden birini seçcen tavsiyem (manı seç) zaten bundan sonra şirket kurma yetkisi verior,görev felan kalmıor

cafelerden şöför kiralaman için ilk önce bi şirket kurcan sonra cafelere gitcen 08-18 saatleri içinde...
    yukardaki manı seçtikten sonra şirket kurcaksın 75000 euro şirket kurmak...eğer diğer şirkete bağlı olarak çalışıyorsan boşuna şirket satın alma gider...

quote:

Orijinalden alıntı: ercand

ilk yıldızı parlattım ama hala şöfor alamıyorum??? ayrıca görevleri yapıyorum sadece param artıyor...level ilerlemiyo yükü teslim edince sadece param artıyo fakat altta ilerlemesi gerek çubuk ilerlemiyo kırmızı bi yazı çıkıyo..yükü bırakır bırakmaz hemen yeni bir görev veriyo...dorseyi tıra takmadan @ cafe yazan yere gidiyorum şöför almak için alamıyorum gene bişi farketmiyo...bilgisi olan yardımcı olabilirmi acil olrak??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTY -- 16 Ocak 2010; 16:17:19 >

• bu tırı indirdim çalışıor güzel fakat o kadar flare_patch attım arkadaki lamlar güzel yanıor ama öndekiler ve tepedekiler yerinde yanmıor varmı elinde güzel çalışır gts için flare patch ve interor ışıkları olan
    arkadaşlar_? varsa paylaşabilirmi...
    birde resimlerdeki ışık ets için yapılan xenon ışıklar bundada çalışıor (ETS_xenon_by_steve) 428 kb olan,nerden indirdimi sormayın unuttum,ets için bi zaman indirmiştim, etsden gelmişlerde zaten vardır,direk içine atın lambalar xenon oluor,

German Truck Simulator ( Çıktı )

tır'ı merak edenler (http://trucker.darkbb.com/forum-f64/) burdan adres çubuğuna yerleştirip,tır lara bakabilirsiniz, yanlız üyelik ister...

• Orijinalden alıntı: ercand

Orijinalden alıntı: IMMORTALTY

mailleri oku yapmadığın eski görevler var,görev derken; maillerle sözleşme göndermiş şirketler var (içinde araç olan mailler, sen 1. yıldız olduğuna göre sanırım sana A clas valiant olan ve 3 tane c clas sırasıyla man/swift/majestic gelmiştir, ilk a clas valiantı seç bikaç yük taşı sonra o söylediğim3 tane c clas maillerinden birini seçcen tavsiyem (manı seç) zaten bundan sonra şirket kurma yetkisi verior,görev felan kalmıor

cafelerden şöför kiralaman için ilk önce bi şirket kurcan sonra cafelere gitcen 08-18 saatleri içinde...
    yukardaki manı seçtikten sonra şirket kurcaksın 75000 euro şirket kurmak...eğer diğer şirkete bağlı olarak çalışıyorsan boşuna şirket satın alma gider...

dostum azına sağlık ama benim sıkıntı geçmedi... maillere bakıyodum bişi anlamıyodum.. tekrar inceledim dediğin gibi sözleşme gönderen şirketler var...araçlarda aynen dediğin gibi...fakat benim anlayamadığim şu..yükü bırakıyorum hemen anında yeni görev veriyo...mecburen onuda taşıyorum...sözleşme göndermiş şirketlerin mallarını nasıl taşıyacağım peki??? onların yükünü taşıyabilmem için ne yapmam gerekiyor??? nereye gidicem neyi tıklıyıcam?? hem fırsat hem seçenek bırakmıyo..??? yardımcı olursan sevinirim dostum sağolasın...

tamamdır dostum görevleri nasıl yapcagımı anladım sonunda..sıkıntı geçti çok sağol...

• quote:

bu tırı indirdim çalışıor güzel fakat o kadar flare_patch attım arkadaki lamlar güzel yanıor ama öndekiler ve tepedekiler yerinde yanmıor varmı elinde güzel çalışır gts için flare patch ve interor ışıkları olan
    arkadaşlar_? varsa paylaşabilirmi...
    birde resimlerdeki ışık ets için yapılan xenon ışıklar bundada çalışıor (ETS_xenon_by_steve) 428 kb olan,nerden indirdimi sormayın unuttum,ets için bi zaman indirmiştim, etsden gelmişlerde zaten vardır,direk içine atın lambalar xenon oluor,

tır'ı merak edenler (http://trucker.darkbb.com/forum-f64/) burdan adres çubuğuna yerleştirip,tır lara bakabilirsiniz, yanlız üyelik ister...

http://www.upload.gen.tr/d.php/s8/w466v857/lightpack.rar.html
    Şunu bir dene bakalım olacak mı?

• Zor Teslimat .. Buralara Kargo almadan önce 2 Kere düşünün :)

• quote:

tamamdır dostum görevleri nasıl yapcagımı anladım sonunda..sıkıntı geçti çok sağol...

zaten sözleşmedeki yükler oto gelior değişme ,seçme şansın yok...işi çözdüğüne sevindimbende zaten tam olarak nasıl yaptığımı bilmiorum ama valiantı bikaç yükte kullandıktan sonra manı seçtim felan sonra şirket kurup artık yükümü ben seçiordumalmanca 0 işte şu şudur bu budur herhalde diye diye gittim
    tabi değişiklik yapmadan önce bi save mutlaka yapki ,yanlış olan bişi olursa dönme şansın olsun

• ARkadaşlar şu direksiyon döndürünce dönmemesi oalyı çok saçma ya.Sırf bunun için ETS kurdum onda da biraz var ama problem olacak kadar değil çok az.GTS'de direksiyonu az çevirince az dönüyor biraz daha çevirince düz gitmeye başlıyor sonra tam çevirince ancak çok dönebiliyor.Hadi bu şekilde döndük diyelim ( ) sonra direksiyonu düz çevirince yani şöyle anlatayım direksiyon tam çevrilince 10 diyelim ortaa iken 0 diyelim 10dan 0a doğru çevirirken 2 de tır yamuk gidiyor 0.5sn ve sonra 0a geliyor.0a geldiğinde tırın ucu dönmüş oluyor diğer tarafa çevirmek zorunda kalıyoruz ve aynı sorun yine yaşanabliyor özellikle tırın arkası kaydığında.

GTS iyi oyun formatı itibariyle çok sevdim ama şu hatası beni çıldırtıyor.

• quote:

Zor Teslimat .. Buralara Kargo almadan önce 2 Kere düşünün :)

çok kastırmış ya son yere kadar arka arka girmesede olurmuş orda yer var manevralık gibi

• http://www.upload.gen.tr/d.php/s8/w466v857/lightpack.rar.html
    Şunu bir dene bakalım olacak mı?

yok dostum olmuyor ,içine okadar flare patch attımki değil lamba aracın komple ışık olup yanması lazımdı tır bozuk herhalde, teşekkürler yinede
  • quote:

Zor Teslimat .. Buralara Kargo almadan önce 2 Kere düşünün :)

valla eline sağlık, ben okadar uraşmazdımbi keresinde ordan yük aldım kepçe,özel yük diye senin gibi sıkışık bi durumdu hasarsız çıkma şansı 0 dı ama türk aklı hemen pratik çözüm bulur demiyükü almadan yolu tıkayan dorseyi ittim iyice duvarın dibine kadar yer açıldı yükü öyle aldım 0 hasar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTY -- 16 Ocak 2010; 21:25:11 >

• acil yardım ıstıorum oyunu oynuyorum ama hala soforum kendı tırımı alamadım ve ıstedıgım yuklerı tasıyamıorum yardımcı olaabılcek arkadas var mı
  • arkadas forumda herkesın yasdıgını okudum 4 yukten sora beyaz tır resımlı garaj acılıo dıosunuz ben de hala acılmadı 20 kere falan yuk tasıdımm bırısı acıl yardımcı olabılır mı lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferittt

acil yardım ıstıorum oyunu oynuyorum ama hala soforum kendı tırımı alamadım ve ıstedıgım yuklerı tasıyamıorum yardımcı olaabılcek arkadas var mı

kardeş zaten oyun başlarda seçenek tanımıyor,oyuna 3 şehir den birini seçerek başlıyorsun oto yükler vs işte sonrasında gelen maillere bakcan N harfine bak ordan mail bu msj lardan kimisi şirketlerden iş teklifi oluyor (içinde araç olanlar) kabul ettiğimizde bi süre onlar adına çalışıyoruz,gelen maillere dikkat et üst üste gelenler atıyourm 5 saniyede bir gelenler olursa bu şu demek arasından birini tercih etceksin,a clas valiant msj ı geldğinde 2-3 yük taşı onla ,sonra c clas 3 adet msj gelcek man/scania/majestic bundan sonra şirketimizi kuruyoruz vs işte...sen gelen mailleri oku kimisi sadece yazı bilgi msj ı yani, kimisinde kontrat vs... onu şöyle anla msj açınca msjın sağ üstte tıklancak bi tuş açıksa görevdir oldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTY -- 16 Ocak 2010; 22:39:19 >

• allah razı olsun kardesım maıllerı sallamıodum ben olcak gıbı sanırım sımdı bısıler valla cok saol delı gıbı yardımcı var bısım de yepabılceımız bısı yardımcı oluruz her konuda:))) cok saolasınnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

Arkadaşlar radyoya şarkı nasıl atarız bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferittt

allah razı olsun kardesım maıllerı sallamıodum ben olcak gıbı sanırım sımdı bısıler valla cok saol delı gıbı yardımcı var bısım de yepabılceımız bısı yardımcı oluruz her konuda:))) cok saolasınnnn

Allah hepimizden razı olsun boşuna forumda değiliz paylaşmak için,save yap bi öyle dene mailleri yanlız o son söylediğim 3 adet c clas var sakın scania seçme onlardan,oyundaki en kötü tır o, ben onun yüzünden save silip yeniden başladım ,man en kullanışlısı hadi kolay gelsin
  • Dayanamadık kontağı çevirdik,kariyere başladık...

• quote:

zaten sözleşmedeki yükler oto gelior değişme ,seçme şansın yok...işi çözdüğüne sevindimbende zaten tam olarak nasıl yaptığımı bilmiorum ama valiantı bikaç yükte kullandıktan sonra manı seçtim felan sonra şirket kurup artık yükümü ben seçiordumalmanca 0 işte şu şudur bu budur herhalde diye diye gittim
    tabi değişiklik yapmadan önce bi save mutlaka yapki ,yanlış olan bişi olursa dönme şansın olsun

aynen öyle kardeşim karıştırınca bulunuyo...görev olayı ets den farklı oldugu için anca bulabildikneyse ki suan b sınıfı ile taşıma yapıyorum..dikkat ettiysen maiilerin bazılarında rakamlar var...16.7 gibi 17.6 gib...sözleşmenin süresini belirtiyo sanırım..dikkatimi çekti bu..aklında bulunsun tekrar teşekkür ederim dostum paslaşırız gene

• quote:

Orijinalden alıntı: ercand

quote:

aynen öyle kardeşim karıştırınca bulunuyo...görev olayı ets den farklı oldugu için anca bulabildikneyse ki suan b sınıfı ile taşıma yapıyorum..dikkat ettiysen maiilerin bazılarında rakamlar var...16.7 gibi 17.6 gib...sözleşmenin süresini belirtiyo sanırım..dikkatimi çekti bu..aklında bulunsun tekrar teşekkür ederim dostum paslaşırız gene

Yüzde kaç pay alacağını açıklıyor.Oyunun genel formatını yukarıda yazdım ancak okumaya üşenen arkadaşlar var maalesef.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.