Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
949.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Instant Request P@rty arızamısın olum sen kendi yorumuna ne kendin yorum yapıyon....
  •  German Truck Simulator ( Çıktı )

German Truck Simulator ( Çıktı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnKR39 -- 15 Ocak 2010; 0:43:44 >
  • Eng sürümü çıkmadı hala yaff oyunu çıktığı gün indirdim ama almancada çok keyifli olmuyo,oyunu mındar etmenin anlamı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grunge_blues

Instant Request P@rty arızamısın olum sen kendi yorumuna ne kendin yorum yapıyon....

• quote:

Orijinalden alıntı: Instant Request P@rty

quote:

Orijinalden alıntı: Instant Request Party

şu paintle yapılmış tırlardan otobüslerden ne anlarsınız bilmiyorum komedi ya

aynen ha

" Ne alakası var olm " da diyebilirdin ama demedin . Yorumuna katılman takdiri şayen bir davranış.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabotagetr

quote:

Orijinalden alıntı: grunge_blues

Instant Request P@rty arızamısın olum sen kendi yorumuna ne kendin yorum yapıyon....

farklı kişileriz nicklere çok dikkat ederek bak

• hepimiz insanız herşeyden önce
  • Hakkaten ya farkli kisilermisiniz :))
    ikizmisiniz siz :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle

Hakkaten ya farkli kisilermisiniz :))
    ikizmisiniz siz :p

ikiz değilizde kankiyiz biz farklı iki hesap yerine aynı gibi iki hesapla dolaşıoz kan kardeşiyiz kanki yiz herşeyiz, canız
  • canum kankam, gel hadi biran önce avatara gidecez pes oynayacaz, gezecezde gezecez
  • traildeki müzik süpermiş
  • vala öleymişiiz allah sizi ayırmasın o zaman ne diyim benimde kankam olsa böle keşke :D
  • Nasıl böyle skinler yapıyorsunuz anlatımı var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Instant Request P@rty

quote:

Orijinalden alıntı: Instant Request Party

şu paintle yapılmış tırlardan otobüslerden ne anlarsınız bilmiyorum komedi ya

aynen ha

Valla tam komedi

Dün bi konuda gördüm dorse komple kıpkırmızı tamam paintle boyamışsında az bi dalga bişey bi efekt olur ya bildigin alcı cekilmiş boyanmış duvar gibi

• man uçmaya kalkışırsa

şuan 3. yıldıza gidiyorum,bu arada internet cafelerdeki şöförler sizin yıldızınıza göre çıkıyor, yani 1 yıldızsanız tek yıldızlı şöförleri kiralayabiliyorsunuz.
    forumda trafik cezalarından muzdarip arkadaşları okudum,eğer ben istediğim hızda giderim kırmızı ışıkta geçerim diyorsanız(gts nin belgelerimdeki klasörünü açın orda (config) dosyası var onu notpad le açın içinde (uset g_police "1")satırını bulun 1 i 0 yaptığınızda artık polis devreden çıkar.ben tavsiye etmiyorum ama oyunun zevki kaçar benden söylemesi...
    ets gibi serbest değiliz bu oyunda,yükün süresi var,o bitipte kırmızıya dönünce cepten yiyorsunuz,gelecek olan expten yükü bırakınca düşüyor.

tır seçimlerinde man ve ivedoyu tavsiye ederim diğer tırlara göre kullanımı en iyi tırlar onlar , trafik polisi olmadığı ve radarın görünmediği için ceza yememek istiyorsanız hız sınırı 90km yazan yerlerde 97-98, 50 yazan yerlerde 57-58km ye getirip sabitlerseniz hızı, ceza almazsınız tam sınırda ceza veriyor 99-100,59-60 gibi...defatla tekrarladığım gibi özel yükler para ve exp yönünden diğer yüklere oranla 4-5 katı parayı 7-8 katı fazla veriyor.
    bunları nasıl bulcam diyenler bikaç sayfa geriye bakarsa görebilir...bikaç resim bu yüklerden,kalın sağlıcakla

• #IMMORTALTY

sanada hep iş makinaları çıkmış ya odun modun bişeyler taşı ağır olur
  • En son iş makinaları olan ss ler çok güzel ya .. o dorse gerçekçi duruyor çok ..
  • Ciddi bug lardan 2 örnek:

• Videolar komedi

• Buglara bak Buna acilen TR yaması lazım o levhaları vurdumu yıkıp indirmemiz lazım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.