Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
949.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ciddi bi bug nasıl düzeltcekler acaba bi oyun çıkartıyolar alal acele çoğu şey berbat...
  • oyunun ilacını alabılır mıyım
  • bırde arkadaslar oyunda nasıl muzık calabılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

#IMMORTALTY

sanada hep iş makinaları çıkmış ya odun modun bişeyler taşı ağır olur

RockweLL

En son iş makinaları olan ss ler çok güzel ya .. o dorse gerçekçi duruyor çok ...

saolun arkadaşlar 800/600/32 8xA la oynayabiliom anca bu kadar oluo görüntü,bu yükler özel yük işte ne gelirse taşıoz,normal yük almıom zateneğer yükü bıraktığım şehirde yoksa ,özel yükün olduğu şehire giderken alıom boş gitmeyim diye normal yükü,diğerleri pek exp arttırmıyorda
    yukardaki buga bende denk geldim Allah'tan her yükü aldığımda firmadan çıkmadan bi save yaparım yolu değiştim başka yerden gittim,
    oyunu almanca diye oynamayan arkadaşlar valla ben bi almanca danke biliom oda bölemi yazılıo onuda bilmiom ya3. yıldız gelmek üzre,iyi eylenceler herkese,ben şu yükü alim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTY -- 15 Ocak 2010; 18:53:19 >

• arkdaşlar oyunun sitesinde germantrycksimulator.com da demo sürümü var o demo sürümde ingilizce dil dosyası var diye yazıyor onu indirip içindeki dil dosyasını pc kayıtlı olduğu gts eklesek olmazmı
  • oyun kaç mb?ben mi tane buldum 361 mb onu indirsem mi sorun olur mu acaba_?
  • @ hakan_880
    dil dosyası tam olarak nedir demoyu indi atarım ben ?
    @ slimshadyy
    boyut o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 15 Ocak 2010; 19:12:37 >
  • Arkadaşlar tır nerden satın alıcaz yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

@ hakan_880
    dil dosyası tam olarak nedir demoyu indi atarım ben ?
    @ slimshadyy
    boyut o kadar

dil dosyası ui fakat 1.01 daki dosyalar 1.00 da calısmıyor 1.00 da calısan crack 1.01 de calısıyor ama ingilizce yama bozuluyor..
  • bende bilmiyorum ama germantrucksimulator.com gir şöyle yazıyor:
    Almanca Truck Simulator demo sürümü 1,01 aşağıdaki dillerde içerir: İngilizce.

Oyunun güncelleştirilmiş bir sürümü ek diller ile hazırlanmaktadır: , İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Hollandaca, Danca, Norveççe, İsveççe Fince Fransızca ve Almanca.
  • ya arkadaşlar benim bi problemim var tır satın alıyorum ama altımdaki araç değişmiyoo aldığım aracı nasıl kullanabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzxx

ya arkadaşlar benim bi problemim var tır satın alıyorum ama altımdaki araç değişmiyoo aldığım aracı nasıl kullanabilirim

Önce Taşımakta olduğun kargoyu teslim etmelisin.
  • her şehirde dailer (D) var onları bulacaksın oradan satın alabilirsin,şehirlerde genelde 2 model araç olur ve c-b clas,A clas istiyorsak şirket kurup şirkete araç almalıyız,şirkete aldıktan sonra araca tıklıcan 4 seçenek verir sağdan 2. üstteki sanırım değişmekti tıkladığımızda bize sorar atıorum, c clas bilmem neyle a clas bilmem ne değişsinmi diye okeylediğimizde şirkete aldığımız araç bize geçer,bu dediklerimin hepsi biz şirket içindeyken olabilir,sadece araç almak şirket dışındayken N ye basıp manager den şirketin üstüne tıklar ve üsttteki kutucuklardan birini seçersek araç menüsü gelir alabilirsiniz,isterseniz sonra garaja uğrar aracınızı değişebilirsiniz. bazı istisnai durumlar var bikaç şehirdeki araç galarisi (dailer)büyük oluor ets gibi ,onlarda a-b-c clas hepsi olabilior ama sayısı baya az o şehirlerin...
    youtube de şirket kurma araç alma vs ilgili videolar olcak oyun firmasının oralardan öğrenebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTY -- 15 Ocak 2010; 21:48:18 >

• ilk yıldızı parlattım ama hala şöfor alamıyorum??? ayrıca görevleri yapıyorum sadece param artıyor...level ilerlemiyo yükü teslim edince sadece param artıyo fakat altta ilerlemesi gerek çubuk ilerlemiyo kırmızı bi yazı çıkıyo..yükü bırakır bırakmaz hemen yeni bir görev veriyo...dorseyi tıra takmadan @ cafe yazan yere gidiyorum şöför almak için alamıyorum gene bişi farketmiyo...bilgisi olan yardımcı olabilirmi acil olrak??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercand -- 16 Ocak 2010; 13:59:29 >
  •  German Truck Simulator ( Çıktı )
  • Oyunun İngilizcesi mevcut mu yoksa Almanca mı?
  • Malesef Almanca...
  • Oyundaki Force Feedback problemini yaşayan varmı.. Force feedback li direksiyonla kullanıyorum ben ( Driving Force GT ). Fakat ETS deki gibi bir feedback yok. Sadece Centering Spring efect aktif. Ve bu da çok kötü. Hiç bi şekilde aracı ve yolu hissedemiyorum. Heyecanın % 80 i gidiyor böylece. Bilgisi olan paylaşırsa, yada çözüm hakkında tavsiyede bulunursa çok sevinirim.. Teşekkürler.
  • oyunda polis var mı??
    bir de müzikleri nasıl dinliyorsunuz?
  • bi hafta içinde ingilizce full çıkar,ben de gelirim
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.