Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
949.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GTS beklesin biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aL3n.

quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzRégén

quote:

Orijinalden alıntı: ercand

arkadaşlar ets çıktıgından beri oynuyordum...fakat bu oyunu bugün indirdim ve ets yi o kadar kasmama rağmen 5. seviyede olmama rağmen direk gözüm kapalı sildim...gts de grafikler olsun tırlar olsun tek kelimeyle muhteşem...tek dezavantajı almanca olması...ama bunu oynamak için almanca bile öğrenebilirim....

Dostum oyunu %85 ingilizce yapabiliyosun...
    Yukarda sağolsun bi arkadaşımız paylaştı...

Bence denemeyin o olayı yazılar falan kayboluyor Options'daki bütün yazılar gidiyor. Ben tekrar eski haline çevirdim çünkü o şekilde berbat oluyor oyun. Ayrıca hala bi İngilizce yama vs aranıyor.

aynen ya denedim yazılar kayıp oluyo ve hiç bişi görünmüyo...eski haline geri döndüm...zevkli olmuyo...ingilizce şart ama beklemek lazım

• haftaya ben de atcam el ilgimi bayağı çekti ingilizce çıkar inş o zamana kadar finaller bir bitse
  • Google Translate ile Almanca İngilizce'ye kolayca ve güzelce çevrilebilir ancak ben dil dosyasını bulamadım.. Çeviri güzel olmasa da en azından İngilizce kendim oynayacağım kadar çeviririm diye düşünmüştüm.. Oyunun dil dosyasının nerede saklandığını bilen var mı ?

Not : Base.scs dosyasını inceledim ama bulamadım.. Belki ben görmemişte olabilirim..
  • Scanıa İçin Sound Deneme

• GTS Çıldıran TIR cı :) Yollarımızdan Uzak !

• öndekine çok sinirlenmiş :D
  • Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım oyun hakkındaki görüşerim şöyle
    Ets nin modlanmış hali gibi duruyor,yani german truck simülatör die oynamaya çalışıdğımız oyunu zaten biz ets de farklı haritalar farklı tırlar ekleyerek oynuyorduk.
    Genelde hepimizin beklentisi şuydu varolan sorunlar yani sürekli gündemde olan sorunlar çözülebilcekmiydi örneğin kasma sorunu,far sorunu,araç motor sesi sorunu,tır modifiyeleri vs vs

Peki hangi sorunlar çözülmüş
    gel git yollar eklenmiş
    lisansı alınmış tır konulmuş
    araç motor sesi (zaten forumda o seslerin alası yapıldı)
    araç modifiye işi biraz daha renklendirilmiş

peki çözülmeyen sorunlar
    oyundaki duraklama yani kasma tabir edilen sorun sabit bi şekilde duruyor
    gel git yolları forumlarda harita yapanlardan araklayıp kendi harialarına eklemişler
    neden almanca ?hala kendini tüm dünyadaki insanlardan üstün bulan klasik alman zihniyeti
    oyun daha çıkar çıkmaz yama lazım sölentisi (madem yama lazım neden aylardır yapmadınız neden insanların umutlarını beklentilerini boşa çıkardınız)

Genelde bu oyunla alakalı tüm forumları takip ediyorum herkesde aynı sorun aynı beklenti

Son olarak yorumum şu, pc den iyi anlayan harita,mod,eklenti yapmayı bilen 10 arkadaş 10 günde bu oyunun alasını yaparlar
    Hepinize kolay gelsin iyi oyunlar

• Şöyle resimlere bi baktımda ETS'den bi farkı yok gibi....

Burdaki araçların çoğu ETS'ye çoktan uyarlanmış zaten.

Adem ETS'den farkı varmı kanka ? İndirmem için bi kaç sebep söylersen sana güzel gelen, indirip kurayım ?
  • Slm arkadaslar ben oyunu dunden beri oynuyorum ama bi turlu hiz sinirini nasil kaldiricaz ? ve bende tir larin markalari yazmiyo onun icin mod varmi hiz siniri ve markalar icin tesekkurler ii oyunlar
  •  German Truck Simulator ( Çıktı )

German Truck Simulator ( Çıktı )

Model : Cinari
    GTS Convert : Cenker
    Rar Pass : HardTruckTC/Cenker

http://www.indirdur.net/files/7Y4LVSOE/Neoplan_Starliner_2_-_www.HardTruckTC.com.rar

Kurulum : Rardan Cıkan Dosyası Moda Atın Oyuna Girin, Valliand C Class Adlı Tırı Alınca ve Oyuna Başlayın..

• bu püsürük truck simulatorde modifiye var mı? dün indirdip biraz oynadım beş altı saniyede bir anlık takılıyor. ekran ayarlarından mı kaynaklanıyor? bi de ingilizce yama var mı?
    son olarak kamyon çok pis drift yapıyor
  • şu paintle yapılmış tırlardan otobüslerden ne anlarsınız bilmiyorum komedi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

bu püsürük truck simulatorde modifiye var mı? dün indirdip biraz oynadım beş altı saniyede bir anlık takılıyor. ekran ayarlarından mı kaynaklanıyor? bi de ingilizce yama var mı?
    son olarak kamyon çok pis drift yapıyor

Aynı Sorun Bendede Var 3-4 Dakika Oynadıktan Sonra Farkedilmiyordu ama..
  • serbest kamerayı buladık böyle sslerle idareedicez...

• sen tır sımılasyonunumu sevmıyorsun yoksa bu oyunları basıtmı göruyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranos50

Şöyle resimlere bi baktımda ETS'den bi farkı yok gibi....

Burdaki araçların çoğu ETS'ye çoktan uyarlanmış zaten.

Adem ETS'den farkı varmı kanka ? İndirmem için bi kaç sebep söylersen sana güzel gelen, indirip kurayım ?

erdinç adem oyuna daldı herhalde..:) bana sorarsan en büyük fark ve güzellik interiorlar ve
    kabin içi görüş açıları olmuş..birde gerçeğe biraz daha yakın kabin içi ses..zaten oyun ilk
    çıktıgında saniyesinde daf interiorunu ets'ye convertlemişler,indirip bizzat denemiştim ets'de..
    ayrıca convertlenen araçlar bilhassa dorselere skin yapayım dedim adeta boyaları ve yazıları
    yuttu,dağıttı..Bu gts'ye convertleme işi bir müddet devam edecektir,özellikle son zamanlarda
    piyasaya sürülen ets modellemeleri pç. olmasın diye...

İlerleyen günlerde yeni map'lar yeni mod'lar yapıldıkça gts için beraber görüp değerlendirelim.
    Hatırlıyorsan haulinin tam cavcav zamanı çıkan ets içinde ön yargılı yaklaşımlar olmuştu..sonra
    yapılan mod ve modellemeleri gördükçe iştahımız kabarmıştı..Zamana bırakıp göreceğiz artık..

Beni sorarsan şuan mod klasörüme yamaları yüklemeye başladım linkleri kırılmadan..Kontağa
    ne zaman basarım Allah bilir..

Bu arada resmini gösterdiğin ve anlattığın aracı ademle indirdik,bendeki tüm flare packları
    ayrı ayrı denedim,anlattıgın far espirisini yapamadım,flare pack olayını çözelim..

Görüşmek dileğimle..

• quote:

Orijinalden alıntı: Instant Request Party

şu paintle yapılmış tırlardan otobüslerden ne anlarsınız bilmiyorum komedi ya

aynen ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Instant Request P@rty

quote:

aynen ha

sen tır sımılasyonunu yada tırları sevıyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Instant Request P@rty

quote:

aynen ha

kendı yorumuna kendın yorum yapıon ne ayaksın zevkler ve renkler tartışılmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnKR39 -- 14 Ocak 2010; 23:52:44 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.