Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
949.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla beyler ing. yama ve bi kaç mod gelmeden oynamıcam oyunu karar verdim..
    Şöyle bi tümsek mod falan yapsalar ne süper olur
    Modları bekliyoruz..
  • ARKADAŞLAR BU OYUNDA MAN A CLASS,DAF GİBİ TIRLARI NASIL ALCAZ.BENDE GÖZÜKMÜYOR.YARDIMCI OLURMUSUNUZ???
  • bu oyunun hilelerini biri söleyebilir mi ?lütfen yaa hiç zevkli olmuoyr böle 70 km hızla gitmek :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan_54_54

bu oyunun hilelerini biri söleyebilir mi ?lütfen yaa hiç zevkli olmuoyr böle 70 km hızla gitmek :D:D

Hocam bu oyunun hileleri ETS ile aynı yapılıyo ben yinede anlatıyım

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Belgelerim\German Truck Simulator\save\1

Bu sırayı takip et...
    1'e girdiğinde game.sii diye bi dosya var onu not defteriyle aç...
    ctrl + f yap money_account diye arat orda : 500 veya bi rakam yazar onu sil onun yerine istediğin kaç paranın olmasını istiyosun yaz olmuştur...

Ama tavsiyem oyunu hileyle oynama daha yeni çıktı çok mod gelicek daha oyuna zevki kaçar benim açımdan böyle ama senin zevkin farklı olabilir...
    İyi oyunlar
  • Arkadaşlar Biraz Ss atın Olmuyor böyle yazıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

Peki hocam bende g25 var ama biraz çevirdikten sonra tır daha az dönüyor diğer scs oyunlarındada böyle ama başka oyunlarda böyle bir sorun yok yani direksiyonu 30 derece sağa veya sola döndürdüğümde virajları alabiliyorum fakat 30 dereceden fazla döndürürsem tırın tekerleği 30 derecedekinden daha az dönüyor bu sefer de 180 derece döndürmem gerekiyor o virajı alabilmek için bu olayı düzeltmek için ne yapmam gerekiyor.Birde g25 için en uygun ayarlar nasıl olmalı.Teşekkürler.

Sırf bu sebepten oyunu oynamıyorum, daha doğrusu o kadar saçma direksiyon tepkilerine sahipki, oynayamıyorum..

Her yeni çıkan oyunuda bu hatayı düzeltmişlerdir düşüncesi ile çekip kuruyorum ve sonra siliyorum. Bu durumdan memnun olan varmı acaba?

• oyunun ismini yanlış koymuşlar German Truck Drift Simulator koysalardı daha yerinde bir isim olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktard

quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

Peki hocam bende g25 var ama biraz çevirdikten sonra tır daha az dönüyor diğer scs oyunlarındada böyle ama başka oyunlarda böyle bir sorun yok yani direksiyonu 30 derece sağa veya sola döndürdüğümde virajları alabiliyorum fakat 30 dereceden fazla döndürürsem tırın tekerleği 30 derecedekinden daha az dönüyor bu sefer de 180 derece döndürmem gerekiyor o virajı alabilmek için bu olayı düzeltmek için ne yapmam gerekiyor.Birde g25 için en uygun ayarlar nasıl olmalı.Teşekkürler.

Sırf bu sebepten oyunu oynamıyorum, daha doğrusu o kadar saçma direksiyon tepkilerine sahipki, oynayamıyorum..

Her yeni çıkan oyunuda bu hatayı düzeltmişlerdir düşüncesi ile çekip kuruyorum ve sonra siliyorum. Bu durumdan memnun olan varmı acaba?

bende gıcık oluyorum o işe ama biraz oynayınca alışıyor insan ama düzeltilmesi şart

• haklısın ama mecburiyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

oyunun ismini yanlış koymuşlar German Truck Drift Simulator koysalardı daha yerinde bir isim olurdu

haklısın dostum

German Truck Simulator ( Çıktı )

• quote:

Orijinalden alıntı: random

:::LasVegas:::

Bahsettiğin durum ''J.C.Navarro'' nun da söylediği gibi oyundan kaynaklı bir hata.Bunun tek çözümü
    virajlara girerken mümkün olduğu kadar hızı azaltmak,verdiğim ayarlarda ''Nichtlineare Lenkung''
    merkez açıyı genişletiyor (240 derece momo için bir miktar sağa ayarlanmış) g25 900 derece olduğu için
    bu ayarı en solda tutman uygun olur.

Hocam teşekkürler yahu şu saçma hatayı neden düzeltmediler kaç oyundur anlamıyorum.Bu adamlar hiç direksiyondan oynamıyorlarmı bu oyunu eğer o hata olmasaydı daha çok zevk alıcaktım oyundan.
  • scania&chereau inogam HOVOTRANS skin by SpaR

ssler

tüm kaptanlara selamlar ilk skinli ssler benden olsun

• arkadaşlar oyunla ilgili bişiler öğrendim elimde çok ss var şenlendircem burayı ama, şuan işim var öğrendiğim le ilgilii atim akşama ssler gelcek tabi benim dandik makinayla bu kadar oluo
    oyunda gelen mailleri es geçmeyin okuyun bazıları özel yük olan şehirleri ve süresini yazıyor , bu yükler daha fazla exp ve para veriyor kimileri yeni şirket açıyor, mail gelince Fracht kontrol edin mutaka!!!

Fracht a özel yükler kırmızı renkli bölümlerde gösterilenlerdir.

yukardaki maille tutmadı yük ama olsun ss çok,azaltim derken mailin yükünü sslerden silmişim
    hadi iyi eğlenceler akşama aldığım 2 yükün sslerini atarım

•  German Truck Simulator ( Çıktı )

Model : Cinari
    GTS Convert : Cenker
    Aksesuarlar : Mertcan403 , Adazaves

http://www.indirdur.net/files/QSYFXW7Q/Mercedes_Benz_-_Travego_15_SHD_-_www.HardTrucKTC.com.rar

Rar Pass : HardTruckTC/Cenker

Otobüs İnteriorunu ve Yolcu Dorsesini Vermiyorum Belki Daha Sonra Veririm..

Ek Olarak Haulindeki Skinleriniz Bu Oyunada Uygundur. vehicle/truck/travego15/paint00.dds yi Değiştirmeniz Yeterli Olacaktır... Araç Mercedes_Actors_C Class Tırın Üstüne Yapılmıştır. Yeni Oyuna Başlarken Majestic C Class Adlı Tırı Alınız..

(Ç)Alıntı Yapılması Kesinlikle Sakıncalı ve Yasaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnKR39 -- 13 Ocak 2010; 14:56:17 >

• 2500 devirden sonrasını göremiyordum bunu denedim. Analog devir saati görsel ve gerçek ! max 3200 gösterecek şekilde ayarlandı. Daf logo düzeltildi.

http://rapid-share.de/files/48988215/Daf_goesterge.rar.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilenbilir -- 13 Ocak 2010; 15:12:30 >
  • Cenker765 ..

Çalışma kaliteli eline emeğine sağlık ..

Convert olayında biraz paylaşımcı olabilirsen bu işin meraklıları olarak bi kaç döküman olursa elimizde sizin tarafınızından hazırlanmış bol bol convert çalışması yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockweLL

Cenker765 ..

Çalışma kaliteli eline emeğine sağlık ..

Convert olayında biraz paylaşımcı olabilirsen bu işin meraklıları olarak bi kaç döküman olursa elimizde sizin tarafınızından hazırlanmış bol bol convert çalışması yapabiliriz.

İnşallah birgün herkes araç çevirmeyi öğrenir ve türklerin gücünü görürler elimde olan anlatımlar.

Haulinden ETS , GTS Araç Çevirme -- >http://rapid-share.com/files/150872193/Converting_Trucks.rar.html
    Haulinden ETS , GTS İnterior Çevirme -- >http://rapid-share.com/files/150888794/Converting_Interiors.rar.html

Videolarda Detaylı Anlatım Yapılmasada Genel Olarak Anlatılmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnKR39 -- 13 Ocak 2010; 15:53:49 >

• Her Zaman Otobüs Olmuyor Birazda Tır Sürelim :D

• ooo neler görüyorum İlk Otobus Çıkmış bile
  • Cenker Süper Paylaşım Eline SağLık
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.