Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
949.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar radyoya şarkı nasıl atarız bilen var mı ?
  • @J.C.Navarro

Şirket kurmak için 75000 € gibi bi para gerekiyo galiba bildiğim kadarıyla öyle şehirde gezerken bu şirket kurma yerine benzer bi yerle karşılaştım 75000 € istedi o olabilir diye söyledim...
  • Joyistik kurdum onun anaologlarıyla oynuyorum daha oynanabilir oldu, b sınıfı kamyon artık eskisi gib drift yapmıyor
  • Arkadaşlar aldığım hata bu bilen biri yardım edebilirmi oynayamıyorum oyunu devamlı aynı hatayı veriyor

[img=http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_318351471.JPG

http://www.resimupload.com/ds318351471_sorun.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran89 -- 12 Ocak 2010; 0:13:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

Joyistik kurdum onun anaologlarıyla oynuyorum daha oynanabilir oldu, b sınıfı kamyon artık eskisi gib drift yapmıyor

Nasıl kurdun?Benim xbox 360 kolunu bir türlü kuramadım.Halbuki direksiyon setinde bir farkı yok mantalite olarak.

Kurdum derken direksiyonu istediğin kadar analog ile çevirebiliyorsun değil mi?
  • SchwarzRégén= bence ekran kartı modelini söyle ona göre söyleyelim...

Orijinalden alıntı: angelus26

Kesinlikle ram al 1gb artık çok yetersiz ekran kartın şimdilik yaterli ama remin sıkıntı yaratır...

ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim sistem şu :

AMD athlon(tm) 64x2 dual core processor 4200+...MSI-7260 anakart...ddr2 1024 mby (667 mhz) sanırım ram
    ATI radeon x1050 ekran kartı sistemim bu arkadaşlar...
  • birde arkadaşlar oyunda bilmiyorum hangi seviyeye geldiniz ama,birbiri ardına 3 tane mail alırsanız 1. si man ,2si scania 3. sü mercedes c clas bunlardan sakın scaniayı seçmeyin!!!oyundaki en kötü tır scania yolda tutamıomhızından değil ha kontrol edilmiyor özellikle virajlarda kafa bi sağda bi solda benden söylemesi ets deki scania ya aldanıp o maile onay vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMMORTALTY

birde arkadaşlar oyunda bilmiyorum hangi seviyeye geldiniz ama,birbiri ardına 3 tane mail alırsanız 1. si man ,2si scania 3. sü mercedes c clas bunlardan sakın scaniayı seçmeyin!!!oyundaki en kötü tır scania yolda tutamıomhızından değil ha kontrol edilmiyor özellikle virajlarda kafa bi sağda bi solda benden söylemesi ets deki scania ya aldanıp o maile onay vermeyin

Scania'nın torku çok yüksek o yüzden kontrolü zor.Virajlara girerken yavaşla ve gaza hafif hafif bas yok dimdik girersin bariyere.
  • Ekran kartında çok vasatmış yaw sen en iyisi ilk ekran kartı al 512 mb 256 bit lik yada 1gb 256 bitlik,işlemcin güzel bide rem alırsan baya bi toparlar makinan ddr2 remler baya bi düştü bildiğim kadarıyla...

quote:

SchwarzRégén= bence ekran kartı modelini söyle ona göre söyleyelim...

Kesinlikle ram al 1gb artık çok yetersiz ekran kartın şimdilik yaterli ama remin sıkıntı yaratır...

ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim sistem şu :

AMD athlon(tm) 64x2 dual core processor 4200+...MSI-7260 anakart...ddr2 1024 mby (667 mhz) sanırım ram
    ATI radeon x1050 ekran kartı sistemim bu arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle

Momo ayarlarını yapabilen olsada bizlerle paylaşsa ne güzel olur :). Kontrol menüsünde momo gözükmesine rağmen oyunda kullanılamıyor

Ben momoyla oynuyorum oyun menüsünden kontroller bölümünden sonra gelen yerdeki menüye gir, momoyu aktif et sonra altında çıkan direksiyon,gaz,fren ayarlarınıda yaptıktan okeyi çektiktn sonra bi gerideki kontrol menüsüne gir ordanda gaz fren vs... ayarlarıda kavye tuşlarının yerine yap olay bitmiştir..
  • Orijinalden alıntı: angelus26

Ekran kartında çok vasatmış yaw sen en iyisi ilk ekran kartı al 512 mb 256 bit lik yada 1gb 256 bitlik,işlemcin güzel bide rem alırsan baya bi toparlar makinan ddr2 remler baya bi düştü bildiğim kadarıyla...

eyw kardeş özellikle bekledim bu saate kadar çünki Allah izin verirse bugün alcam parçayı karar verememiştim
  • Şimdiden hayırlı olsun...

Ekran kartında çok vasatmış yaw sen en iyisi ilk ekran kartı al 512 mb 256 bit lik yada 1gb 256 bitlik,işlemcin güzel bide rem alırsan baya bi toparlar makinan ddr2 remler baya bi düştü bildiğim kadarıyla...

eyw kardeş özellikle bekledim bu saate kadar çünki Allah izin verirse bugün alcam parçayı karar verememiştim
  • optionen >conroller > en yukarıdan tastaur+usb controller secin hemen altında deaktif yazan yerlerı acın yanı tıklayıp koldakı analogları ayarların en alttaki fren üstündeki gaz onun üstündeki sol ve sag eksenı ıcın tastaure kısmındanda istediğiniz tuşları kola ayarlarsınız
    quote:

Orijinalden alıntı: J.C.Navarro

quote:

Joyistik kurdum onun anaologlarıyla oynuyorum daha oynanabilir oldu, b sınıfı kamyon artık eskisi gib drift yapmıyor

Nasıl kurdun?Benim xbox 360 kolunu bir türlü kuramadım.Halbuki direksiyon setinde bir farkı yok mantalite olarak.

• quote:

optionen >conroller > en yukarıdan tastaur+usb controller secin hemen altında deaktif yazan yerlerı acın yanı tıklayıp koldakı analogları ayarların en alttaki fren üstündeki gaz onun üstündeki sol ve sag eksenı ıcın tastaure kısmındanda istediğiniz tuşları kola ayarlarsınız
    quote:

Orijinalden alıntı: J.C.Navarro

quote:

AÇıklamalar için sağolasın ama yapamadım ya.Şimdi aktifledim dediğin yerleri ama gaz içn RT tuşunu atayamadığım için gaza basamıyorum kol ile. Duyarlı tuş olduğundan almıyor.

ED:T:Tamam hocam yaptım ama mouse kadar hassasiyet alamadım.Ancak gaz fren gayet iyi oldu.Artık koldan oynarım

Bu arada ben garaj aldım araba aldım garaja şirket kurdum boyuna mail geliyor ama hiçbirşey anlamadım.Bunları yaparken hile ile yaptığım 85000euro birden kayboldu : )Hilesiz işimiz zor anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.C.Navarro -- 12 Ocak 2010; 1:59:04 >

• Ayarları resimde görüldüğü gibi yapın

German Truck Simulator ( Çıktı )

1- klavye + joyıstık secılecek
    2- koldaki sol/sağ eksenını buraya tıklayıp ayarlayın
    3- gaz ekseni
    4- fren ekseni

daha sonra menuden tastaure geçin kendinize göre kalan ayarları yapın.

Hassasiyeti sol/sağ eknının oradaki çubuk ile size göre en iyi ayarı deneyerek bulabilirsiniz ben değiştirmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizbudak -- 12 Ocak 2010; 2:07:15 >
  • 850000 euro olacak yanlış yazmışım.İngilizcesi çıksa da anlaya anlaya oynasak.Şirket kurduk ama kurmadan önce Swift Majestic ve Vaillant'ta mail geldi.Hepsi C klas diyor 10000 euro civarı bir paradan bahsediyor.Majestic'e tamam dedim para hesabımdan eksildi ve yükü verdikten sonra beni Rostock'taki tır satıcısıda attı.Sonra oradan gittim garaj satın aldım.Fracht'tan bir yere tıkladım 500000 istedi tamam dedim sonra management açıldı.Bütün bunları yaparken bir halt anlamadım.
  • Ben hile ile para yapamadım cheat money değilmi?Birde mektupu nasıl okuyabiliyoruz.
  • euro truck ta olan para yazma bundada geçrli.

Belgelerimde Save dosyasının içindeki game.sii dosyasını notepad ile açın. ctrl+f ile arama kutusunu açın ve money yazıp aratın, bulunca oraya istediğiniz kadar para yazın 9000000 gibi.
  •  German Truck Simulator ( Çıktı )

çüüş gelgit modun aynısı
  • baktılar gel git mod tutuyo, yolları ona göre yapmışlar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.