Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
949.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech Momo ayarlarını veriyorum arkadaşlar aşağıdaki gibi yaparsanız
    direksiyondan maksimum verim alırsınız.
    Başta Logitech profil ayarlarından ''Centering Spring Strength'' ayarını %25 seviyesine
    getirmenizi öneririm.

German Truck Simulator ( Çıktı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi random -- 12 Ocak 2010; 12:55:56 >

• Gel git mod neyin nesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Gel git mod neyin nesi

gaipten gelen sesi dinle, o ses aramızda da olabilir
  • bu şirket nasıl kuruluyor ya ? ben bi maili onayladım b sınıfı mercedesle ameleliğe devam ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

Arkadaşlar radyoya şarkı nasıl atarız bilen var mı ?
  • Adamlar Size Mis Gibi Oyun Yapmışlar Sizde Beyenmiyorsunuz. Her Oyunun Bir Hatası Vardır Mutlaka Beyenmediyseniz Oynamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: random

Logitech Momo ayarlarını veriyorum arkadaşlar aşağıdaki gibi yaparsanız
    direksiyondan maksimum verim alırsınız.
    Başta Logitech profil ayarlarından ''Centering Spring Strength'' ayarını %25 seviyesine
    getirmenizi öneririm.

Peki hocam bende g25 var ama biraz çevirdikten sonra tır daha az dönüyor diğer scs oyunlarındada böyle ama başka oyunlarda böyle bir sorun yok yani direksiyonu 30 derece sağa veya sola döndürdüğümde virajları alabiliyorum fakat 30 dereceden fazla döndürürsem tırın tekerleği 30 derecedekinden daha az dönüyor bu sefer de 180 derece döndürmem gerekiyor o virajı alabilmek için bu olayı düzeltmek için ne yapmam gerekiyor.Birde g25 için en uygun ayarlar nasıl olmalı.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 12 Ocak 2010; 15:32:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

Peki hocam bende g25 var ama biraz çevirdikten sonra tır daha az dönüyor diğer scs oyunlarındada böyle ama başka oyunlarda böyle bir sorun yok yani direksiyonu 30 derece sağa veya sola döndürdüğümde virajları alabiliyorum fakat 30 dereceden fazla döndürürsem tırın tekerleği 30 derecedekinden daha az dönüyor bu sefer de 180 derece döndürmem gerekiyor o virajı alabilmek için bu olayı düzeltmek için ne yapmam gerekiyor.Birde g25 için en uygun ayarlar nasıl olmalı.Teşekkürler.

Dediğin şey oyunun saçma bir hatası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Hacı bu ne ya B class tır a geçtik(scania) bi drift yapıyo ben nfs de böyle drift yapmadım bu ne oynanmıyo

Bütün konuyu takip ediyordum ne güzel tam oynamaya başlıyacaktım ki bu yorumu görünce yine vazgeçtim..

Yine mi drift yapıyo tırlar ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ç.ronaldo

Adamlar Size Mis Gibi Oyun Yapmışlar Sizde Beyenmiyorsunuz. Her Oyunun Bir Hatası Vardır Mutlaka Beyenmediyseniz Oynamayın

Eleştirip, oyunun eksiklerini söyleyemez miyiz yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScaniaR420

bu şirket nasıl kuruluyor ya ? ben bi maili onayladım b sınıfı mercedesle ameleliğe devam ediyorum

VOLKAN, crack işini halletiysen, ben çevrimdışı olsam bile MSN'den bir pas at.
  • Oyun güzel arkadaşlar birde ing. yaması çıkarsa.
  • Oyunu kısmen çözdüm arkadaşlar.

Öncelikle oyuna ilk başlarken bize 3 yerden iş teklifi geliyor.İşte tır markası sınıfı ve yüzden olarak vereceği pay olarak.Birisini seçip firma için çalışmaya başlıyoruz.

Yıldızımız doldukça yeni iş teklifleri veya teklif yükseltme geliyor.Önce B sınıfı araç ve daha yüksek yüzdeli kar payı sonra A sınıfı ... diye gidiyor.

Birbiri ardına bir kaç mail alırsanız kendi aracınızı almanın zamanı gelmiştir bilin ki.3 tane mail alıyorsunuz.3 tane 2.el C sınıfı arça ortalama fiyatı 11000 euro.Buna evet dedikten sonra şirketler için kendiniz yük taşıyorsunuz yük seçebiliyorsunuz(tabi eğer seçenek varsa) Yük taşıma bedeli tamamı sizin oluyor.

Bundan sonrasını tam oynamadım kısmen karıştırdım hile ile.500000euro gibi bir para gerekli şirket kurmak için.
  • :::LasVegas:::

Bahsettiğin durum ''J.C.Navarro'' nun da söylediği gibi oyundan kaynaklı bir hata.Bunun tek çözümü
    virajlara girerken mümkün olduğu kadar hızı azaltmak,verdiğim ayarlarda ''Nichtlineare Lenkung''
    merkez açıyı genişletiyor (240 derece momo için bir miktar sağa ayarlanmış) g25 900 derece olduğu için
    bu ayarı en solda tutman uygun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Hacı bu ne ya B class tır a geçtik(scania) bi drift yapıyo ben nfs de böyle drift yapmadım bu ne oynanmıyo

Bütün konuyu takip ediyordum ne güzel tam oynamaya başlıyacaktım ki bu yorumu görünce yine vazgeçtim..

Hocam ben scania almıştım bu tır hep yapıyo zaten diğer marka tırlarda bu kadar drift yapmaz volvo falan alabilsek bi iyi olur
    Ama scania tavsiye etmem kimseye

• imza yaptım isteyen kullanabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Hocam ben scania almıştım bu tır hep yapıyo zaten diğer marka tırlarda bu kadar drift yapmaz volvo falan alabilsek bi iyi olur
    Ama scania tavsiye etmem kimseye

doğru söylüyor ben A clas manla 100km le rahat döndüğüm yeri scania C clasla 60km le dönemiyorum düz yolda milimlik direksiyon çeviriom tır saçmalıor kafa bi sağda bi solda gazı kessende farketmiyor,zaten yukarda uyardım sakın scania secmeyin ömrümden ömür gitti bir yükü bırakcam diye sildim yeniden başladım almanca yok geri nasıl döncem uraşamam diye...
    oyundaki en berbat tır scania(swift) 2.side volvo(valiant) mercedesi(majestik) denemedim ama gerisi süper

• Açıklayıcı oldu saol
  • birde öneri tır dorse mod map arayan arkadaşar bir site var her türlü tır oyunu mevcut bişi aradığınızda ilk bakmanızı tavsiye ederim , yanlız site bulgarca google translateden halledersiniz dil sorununu üye olun gerisi indirin ne kadar hd niz varsa benim bildiğim en güncel sitelerden birisi gerçi çoğunuz üyedir ama bilmeyenler vardır diye paylaşmak istedim şimdiden bikaç tır felan atmışlar gts ye bi ara bakarsınız...

http://trucker.darkbb.com
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.