Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
949.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel paşlaşımlar ama ingilizce yama yokmu hiç araştırıcak ve oynayacak vaktim olmadı da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenker765

quote:

Orijinalden alıntı: RockweLL

Cenker765 ..

Çalışma kaliteli eline emeğine sağlık ..

Convert olayında biraz paylaşımcı olabilirsen bu işin meraklıları olarak bi kaç döküman olursa elimizde sizin tarafınızından hazırlanmış bol bol convert çalışması yapabiliriz.

İnşallah birgün herkes araç çevirmeyi öğrenir ve türklerin gücünü görürler elimde olan anlatımlar.

Haulinden ETS , GTS Araç Çevirme -- >http://rapid-share.com/files/150872193/Converting_Trucks.rar.html
    Haulinden ETS , GTS İnterior Çevirme -- >http://rapid-share.com/files/150888794/Converting_Interiors.rar.html

Videolarda Detaylı Anlatım Yapılmasada Genel Olarak Anlatılmış..

İnşallah ...
    Sen Bu videolardan bakarakmı yaptın ?

seninde kendin bişeyler paylaşabilirsen şöyle böyle yapıyorum gibi senden referans alarak bizde bi çok şey yapabiliriz diye düşünüyorum

teşekkürler..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cenker765

quote:

Cenker765 ..

Çalışma kaliteli eline emeğine sağlık ..

Convert olayında biraz paylaşımcı olabilirsen bu işin meraklıları olarak bi kaç döküman olursa elimizde sizin tarafınızından hazırlanmış bol bol convert çalışması yapabiliriz.

İnşallah birgün herkes araç çevirmeyi öğrenir ve türklerin gücünü görürler elimde olan anlatımlar.

Haulinden ETS , GTS Araç Çevirme -- >http://rapid-share.com/files/150872193/Converting_Trucks.rar.html
    Haulinden ETS , GTS İnterior Çevirme -- >http://rapid-share.com/files/150888794/Converting_Interiors.rar.html

Videolarda Detaylı Anlatım Yapılmasada Genel Olarak Anlatılmış..

İnşallah ...
    Sen Bu videolardan bakarakmı yaptın ?

seninde kendin bişeyler paylaşabilirsen şöyle böyle yapıyorum gibi senden referans alarak bizde bi çok şey yapabiliriz diye düşünüyorum

teşekkürler..

zmodellerden anlıyorsan anlatayım bi kaç ayrıntı :D

• Arkadaşlar bir tane man a class araç aldım fakat hala elime geçmedi paramda gitti. Nasıl kullanabilirim aracı ?
  • 1 yuk goturdukten sonra aldığın şehirden çıkıcak
  • su serbest kameraişini çözen yokmu hala...
  • @cenker765 : biz zmodeler vs karıştırıyoruz ama bilmiyoruz tabiki. Eğer ben senin yerinde olsaydım bu işten anlıyor olsaydım , burdaki herkese öğretmeye çabalardım . senin gibi - bililiyorsan anlatayım demezdim. neyse yinede saol sana başarılar..

@UnT0ucHabLe ben de aldıgımda elıme gecmemıstı 4 yük görevini bitirdikten sonra şehirdeki garajı satın aldım ve oraya gırınce oradan seçebiliyorsun tırlarını ve ordan şofor falan alıyosun ..

@karaarslan çalışmalarımız sürüyor kardeşim :p
  • işte bir özel yük kırp kırp ssler gitti yf
     German Truck Simulator ( Çıktı )

çıkışta güneşi böyle yakaladım yorgunluğa deydi

• Arkadaşlar ing. olmadan zevk alıyomusunuz oyundan ben 2 gün oldu hala girmedim.
  • quote:

@karaarslan çalışmalarımız sürüyor kardeşim :p

adem kardesım hadi bi gayret:D
  • bunlarda diğer aldığım 2 özel yük daha,dediğim gibi özel yükler exp++para++ yük şirketi açabiliyor

şimdilik benden bu kadar,herkese iyi eğlenceler kazasız belasız

• İng çıksın hayvan gibi oynayacam.Böyle bir şey anlamıyoruz.O kaar yük taşıdım bana özel yük maili gelmedi mesela.
  • 4 Zoraki yükten sonra şirketle anlaştım şirketin 1. yükünü götürdüm sorun yok. başka şirketten teklif geldi onu kabul ettım onun yuklunu goturdum yuku bıraktım. ekran karardı bi yazı çıktı level atlıodum bişiler oluodu pat hata raporu .. kafayı yemede ne yap ? 2saat yük götürdük ya.. böyle olan varmı aranızda ?
  • İngilizce allahını seven çevirsin şu oyunu bir de aracın içerisinde ki yol bilgisayarını biri ss koyarak açılayabilir mi süper olur...
  • ewet beyler herkezın emegıne saglık....

gercekten guzel bır oyun olmus super olmus oynamaya deger..

cuma gunu aksam adam gbı baslıyorum oyuna sınawlar bıtıyo we dırek oyuna..

wee ets den gts ye bır tır cewırdım baska yerde yok..

• @RockweLL

Galiba birkaç kişiye daha olmuştu öyle ön sayfalardan hatırladığım kadarıyla oyun sorunlu çıktı iyi mi...
  • dinoom

eline sağlık ta , sendede paylaşma ruhu yok sanırım ?
  • quote:

dinoom

eline sağlık ta , sendede paylaşma ruhu yok sanırım ?

yok öle seymı olur yahu ...cuma aksamı nasıl yapıldıgını anlatımıyla beraber burdayım we ıstedıgınız tırı paylasarak herkeze kolay gelsın cuma aksamı burdayım kalın saglıcakla.....
  • arkadaşlar bu oyunun orjinal ingilizcesi veya ingilizce yaması çıkmazmı bi haber bi duyum alan varsa lütfen paylaşsın..Almanca olduğu için benim gibi oyunu hiç açmayan bir çok arkadaş var ve her gün bu foruma girip bakınıyoruz yeni bi haber varmı diye. foruödan anladığım kadarı i
    le millet kara gürültüye oynuyor..her şeyi tam anlayarak oynamadıktan sonra ne zevk alacaz oyundan.. aslında gurbetçi vatandaşlarımız bu oyuna el atsalar Türkçe yama bile yaparlar ama teklif etmeye dilim varmıyor
  • ingilizce konusu için bu kadar acele etmeyin bence .. oyun çıkalı 3 gün oldu .. bugün yarın bi haber çıkar biraz sabretmemiz lazım ..

dinoom bekliyoruz ..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.