Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
949.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SchwarzRégén

quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468

Bu oyunun ETSden artıları eksileri nelerdir?

yukarda arkadaş acıklamıs işte..

Bişey soracam tırlar yine drift yapıyo mu ets'de felaketti o olay

Hocam tır daha 70kmh yi geçmediği için bişey diyemem ama direksiyon daha ağır ets göre , drift ihtimali daha az
    Oyundaki müzikte güzel olmuş

Bişey sorucam direksiyon ağır derken gerçekci olarak mı söyledin yoksa - bir yönü mü oyunun ?

Ets de oynadım ama bu oyunda öyle geldi siz en iyisi bi oynayıp bakın ben ne desem boş bu durumda,sizin yorumunuz farklı olabilir çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: ercand

arkadaşlar ets çıktıgından beri oynuyordum...fakat bu oyunu bugün indirdim ve ets yi o kadar kasmama rağmen 5. seviyede olmama rağmen direk gözüm kapalı sildim...gts de grafikler olsun tırlar olsun tek kelimeyle muhteşem...tek dezavantajı almanca olması...ama bunu oynamak için almanca bile öğrenebilirim....

Dostum oyunu %85 ingilizce yapabiliyosun...
    Yukarda sağolsun bi arkadaşımız paylaştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzRégén

quote:

Orijinalden alıntı: ercand

arkadaşlar ets çıktıgından beri oynuyordum...fakat bu oyunu bugün indirdim ve ets yi o kadar kasmama rağmen 5. seviyede olmama rağmen direk gözüm kapalı sildim...gts de grafikler olsun tırlar olsun tek kelimeyle muhteşem...tek dezavantajı almanca olması...ama bunu oynamak için almanca bile öğrenebilirim....

Dostum oyunu %85 ingilizce yapabiliyosun...
    Yukarda sağolsun bi arkadaşımız paylaştı...

Bence denemeyin o olayı yazılar falan kayboluyor Options'daki bütün yazılar gidiyor. Ben tekrar eski haline çevirdim çünkü o şekilde berbat oluyor oyun. Ayrıca hala bi İngilizce yama vs aranıyor.

• @aL3n. = sağol uyarı için
    Her oyun için güzel güzel özel forumlar açılıyo şu oyun içinde bi paylaşım sitesi açsalar anında bulurduk.
  • var zaten
  • Ama öyle güncel bi site yok baktım bi kaç forum sürüş simulasyonlarıyla ilgili hiç güncel bişey yok...
  • Kesinlikle oynamaya değer yaw :)

4 yük götürünce garaj gibi bi yer war haritada beyaz böyle tır resmı war ustunde orayı satın almaya izin verdi 4 yük sonunda ve araç satın alıosun ve şoför alıyosun araçlara

çözmeye çalışıyorum :)

ama sesler çok güzel oyunda ..

trucker.darkbb.com iyi çalışıyor map ı bile güncellemişler hemen GTS nin takip edinizzzz :)
  • oyunda biraz ilerleyince bişiler öğrendim oto yük konusunda ama kesin şudur demiyorum,sadece yorum yapıyorum,o gelen maillerdeki bazı mesajlar firmalardan geliyor ve çeşitli tırları veriyorlar yolda iken okuyup kabul ettiğimizde yükü bırakınca,o mailini kabul ettiğimiz firmanın tırına geçiyoruz ve oto yük alıyoruz yani seçme şansımız yok , kendi aracımıza geçince yükü seçebiliyoruz ben şuan seçiyorum ama nasıl seçtiğimi anlamadım ama ,diğer firmalar zamanla açılcak sanırım , birde internet cafeler var şehirlerde oraya uğrarsak saat 08-18 arası şöför kiralayabiliyoruz tabi garajımız varsa...
    birde sanırım (man)ı az kayırmışlar gibi, b clas man uçuyor yahu...
    haritaya şimdilik diyecek bişi yok dünden bikaç manzara çekmiştim ama haritayı felan kapamayı unutmuşum inşallah daha iyi olcak acemilik işte..
     German Truck Simulator ( Çıktı )

ben yola çıkıyom hadi iyi eğlenceler herkese

• birde bi sorum olcak etsde sordum sanırım kaynadı arada,yanlız donanım va oyundan iyi anlayan biri cevaplarsa sevinirim.şimdi konu şu ; benim makinaya ufak bi takviye yapcam param az olduğu için tek 1 parça değişmek durumundayım; ekran kartım 512 lik ve ramım 1 gb lık,ya 1 gb lık ekran kartı veyahut 2 gb lık ram alcam,sizce
    hangi parçayı alsam oyunda daha farkedilir değişiklik olur bu konuda bilgili biri cevaplarsa sevinirim...
    teşekkürler şimdiden....ben yükü alıp gideyim artık
  • Arkadaşlar oyunu direksiyonla oynayan biri varsa acil ulaşabilir mi ?
  • Ben Snopy dıreksıyon ile kullanıyorum Ama Çok Fazla İyi Değil Donuşler
  • Oyun ETS'ün isim değiştirmiş hali, ayrıca bu oyunun grafik motorundan mıdır nedir böyle kasan oyun gta4 dahi oynamadım. Şu an ki sistemimle akıcı şekilde dirt2, gta4, codmw2, pes2010 oynuyorum fakat ets ve gts oynayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magilum -- 11 Ocak 2010; 20:51:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

beyler imzamdaki sistemle oyun bazen 40 fps ye düşüyor 1920x1080 de bu nasıl oluyor sistemde bir sorun mu var oyunda mı yoksa?

Arada anlık fps düşmeleri oluyo sisteminle alakalı değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@n PolaT

Ben Snopy dıreksıyon ile kullanıyorum Ama Çok Fazla İyi Değil Donuşler

Bendede Snopy v5h var dönüşler etsden çok çok farklı geldi ama alışınca güzel oluyo
  • Kesinlikle ram al 1gb artık çok yetersiz ekran kartın şimdilik yaterli ama remin sıkıntı yaratır...

quote:

Orijinalden alıntı: IMMORTALTY

birde bi sorum olcak etsde sordum sanırım kaynadı arada,yanlız donanım va oyundan iyi anlayan biri cevaplarsa sevinirim.şimdi konu şu ; benim makinaya ufak bi takviye yapcam param az olduğu için tek 1 parça değişmek durumundayım; ekran kartım 512 lik ve ramım 1 gb lık,ya 1 gb lık ekran kartı veyahut 2 gb lık ram alcam,sizce
    hangi parçayı alsam oyunda daha farkedilir değişiklik olur bu konuda bilgili biri cevaplarsa sevinirim...

• Hacı bu ne ya B class tır a geçtik(scania) bi drift yapıyo ben nfs de böyle drift yapmadım bu ne oynanmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Kesinlikle ram al 1gb artık çok yetersiz ekran kartın şimdilik yaterli ama remin sıkıntı yaratır...

quote:

Orijinalden alıntı: IMMORTALTY

birde bi sorum olcak etsde sordum sanırım kaynadı arada,yanlız donanım va oyundan iyi anlayan biri cevaplarsa sevinirim.şimdi konu şu ; benim makinaya ufak bi takviye yapcam param az olduğu için tek 1 parça değişmek durumundayım; ekran kartım 512 lik ve ramım 1 gb lık,ya 1 gb lık ekran kartı veyahut 2 gb lık ram alcam,sizce

bence ekran kartı modelini söyle ona göre söyleyelim...
    benim ekran kartı 1 gb 128 bit arkadaşımın 512 mb 256 bit...arkadaşımın daha sağlam performans yönünden olsun diğer yönlerden olsun...

• Ooo çalıştığım firmanın tırını yapmış olması mükemmel..
  • Momo ayarlarını yapabilen olsada bizlerle paylaşsa ne güzel olur :). Kontrol menüsünde momo gözükmesine rağmen oyunda kullanılamıyor
  • Oyunu ilk indirenlerdenim.Banım henüz açıldığı için ancak yazabiliyorum.Oyun önceki serilere göre biraz daha iyi olmuş.Ancak kontrol açısından sorunlar var.Mouse ile kontrol ederken bazen direksiyonu çevirdiğimde tır dönmüyor daha fazla çeviriyorum ancak dönüyor.Sonra hızlanırken direksiyonu düzleştirmek istiyorum kokpit direksiyonu ile tekerlekler(mouse kontrolü)birbirinin eşitliği bozulduğundan oyun direksiyon ile eşitlemek isterken 1-2 saniye istemediğin yöne giden bir tırın oluyor.

Her neyse sistem güzel olmuş.Class A Swift ile çalışıyorum şu an tır 150 falan yapıyor.100 ilew dönemediği viraj yok.Arada mailleri kontrol edin iş teklifleri alırsınız.İşte sana şu tırı vereceğim %17 kar payı vercem benle çalış gibi.

Diğer bir tüyo vereyim para sorunu çeken arkadaşlar save'i açıp money yazan yere 500000 falan yapsın.Veya eski hileler oyunda geçiyor.,

Geliş gidiş yollar güzel olmuş.

Haritadaki kapalı yerler ne zaman açılıyor bilen var mı?

Kendi şirketimizi kurmak için ne kadar para gerekiyor?SAdece taşıyarak imkansız gibi bu paraya ulaşmak.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.