Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
948.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karaarslan

su 0 ra basınca çıkan serbest kamerada sorun yasayan varmı ben kameraya geciyorum ama acısını ayarlayamıyorum sorunu bılen yada yasayan varmı?

aynı sorun bendede var

ayrıca kaza yapınca dıreksıyon kıtleneblıyor
  • arkdaşlar lütfen yardım yaw hotfile dosya indiremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
  • çıktı demek. bi araştırayım
  • arkaslar serbest mod yok mu oyunda yaa :S:S
  • Euro Truck dan bi farkı yok sanırım. Bir tek harita farklı.

@caanneer, Serbest mod sana verdiği ilk yükü teslim edince başlıyor olabilir.

SS
     German Truck Simulator ( Çıktı )

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Euro Truck dan bi farkı yok sanırım. Bir tek harita farklı.

Bana da öyle geldi en azından tırlar lisanslı birde kokpitler daha iyi gibi

Birde arkadaşlar illegal link,içerik vs konuşmamaya dikkat edelim konu kilitlenmesin yani
  • Ben oyunu ingilizce yaptım fakat menu olarak % 85 ingilizce oldu.

C:\Program Files\German Truck Simulator burdaki langs file yi bulun notepadle açın

"language_acronymes" {
    "1031": "en_en"
    }

"language_names" {
    "1031": "English"
    }

"preferred": "1031"

bunu ekleyip kaydedin.

• ETS den pek farkı yok gibi tırlar çok sessiz ve korna kötü olmuş. Kokpit sürüşü oldukça zevkli. Şu oyunu bi online yapmadılar gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

quote:

Birde arkadaşlar illegal link,içerik vs konuşmamaya dikkat edelim konu kilitlenmesin yani

Bi tek MAN ın lisansı alınmış galiba. Üstteki SS lerde DAV ve IVEDO marka tırlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 10 Ocak 2010; 18:16:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

quote:

Bi tek MAN ın lisansı alınmış galiba. Üstteki SS lerde DAV ve IVEDO marka tırlar var

Man dan başka alamamışlar dikkatli bakmamıştım neyse mod gelir nasılsa sağlık olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: C@n PolaT

quote:

Orijinalden alıntı: karaarslan

su 0 ra basınca çıkan serbest kamerada sorun yasayan varmı ben kameraya geciyorum ama acısını ayarlayamıyorum sorunu bılen yada yasayan varmı?

aynı sorun bendede var

ayrıca kaza yapınca dıreksıyon kıtleneblıyor

SEN LAPTOPMU KULLANIYORSUN YOKSA NORMAL MASA USTUMU?YADA XP MI VİSTASMI BEN AYNI LINKTEN INDIRDIM ADAMDA ÇALISIYOR BENDE ÇALISMIYR ACABA LAPTOP OLDUGUNDNAMI YADA XP OLDUGUNDNAMI:s

BU İŞİ ÇÖZEBILCEK VAMRI YA
  • masa ustu kullanıyorum xp
  • BENDE XP KULLANIYORUM ACABA ONDAMIKI:s
  • Ets gibi olmuş kokpit daha iyi gibi bi de yol bilgisayarı fena olmamış

• Arkadaşlar Momo direksiyonum var ama oyunu bu direksiyonla oynıyamıyorum. Bir türlü beceremedim ayarlardan seçiyorum ama bir türlü aktif olmuyor. yardımıcı olurmusunuz.
  • ya bir sorun daha aa yı 16x yapınca oyundan atıyor önce fatal error sonra gonderme hatası sızdede oluyormu
  • euro truck gibiyse disable kısımlarını tanıtman gerikoyor euro truckı direksiyonla oynadıysan biliyorsundur gerçi
  • keske ss çekip atmasaydım ets konu edilmiş diye oraya atıp hata ettik , ilk defa dedim foruma üye olduk bayadır , kendimizden bişiler ekleyelim diye heves ettim dakka 1 gol 1 hata umarım bidaha yapmam...
    aşağıdakilere ek olarak kazayı biraz çarpıcı yapmışlar deneyin görün dicem anlatamıcam ,trafik polisi yine yok ets den alışık olduğumuz gibi fakat 1 farkla eğer hata yaparsak ceza anında kesiliyor ,müzik varmış arkadaşlar fakat yükü bırakcağımız şehre yaklaşınca oto çalıyor yani radyoyla alakası yok , ets den alıştığım için direk winap açtığımdan farketmemişimbirde yükler oto veriliyor sanırım 3.-4. yüküm seçili veriyor belki ilerde seçebiliriz...

evet arkadaşlar german truck çıkmış yukardaki linkten indirdim ilk yükümü bıraktım bikaç ss le oyun hakkında bişiler yazim dedim ilgililer olur diye...

oyun ets ye nazaran çok keyifli geçti işte ilk izlenimlerim:
    not:klavyeden oynuyorum oyunu...
    ets ye göre 2. cameradan çok iyi bi şekilde sürebiliyoruz tırı , savrulma drift vs yok ,işte haritamız

ets le aynı cameralar 1234 vs gidior . sanırım sadece man ın linsansı alınmış oyunda , oyuna başlarken 3 ayrı noktadan birini seçerek başlıyoruz ve bize C clas ivedomuzu veriyor(-1 veriyoruz)

, işte ets de olduğu gibi şu tuşlar şuna yarar vs diye bi totorial var ve ilk yükümüz seçili vaziyette 2-3 yük arasında , değişebiliyozmu bilmiorum denemedim...neyse firmadan çıkarken sinyal verdim tam dönüşü alıyorum baktım sinyal otomatik kendi söndü (+1 veriyoruz burda),vitesler öyle pat pat sonu bulmuyor hıza göre değişiyor ve yükselmesi oldukça iyi yol biraz rampa yapınca son viteste durup boğulma yok uygun vitese düşüyor (+1 daha veriyoruz),iniş aşağı inerken daha gerçekçi aracımız hızlanıyor (+1 veriyoruz )yollara bakarsak sadece otoban yok gidiş geliş yollar var zaten yükü aldığımızda ilk olarak o sevdiğimiz git gel yollardan , yolumuz seçili haritadan kırmızı renkte bu arada nerden gitcem diye düşünmemize gerek yok(+1 veriyoruz),ve ve ve işte buna (+20 vercem) işte sebebi git-gel yollarda aynı gerçek trafikte olduğu gibi yol çizgisi şerit halindeyken önümüzdeki tırı solluyoruz ve ceza almıyoruz işte bunu iyi akıl etmişler.
    (- lere gelince) şöför yine aynı yahu şu adamı bi emekli etmediler gitti,radyo var insan içine az müzik atar değilmi eski oyunlarda güzel radyo frekansları vardı keyfimize göre çevirip dinliyorduk...şehir biraz güzel ama çok daha güzel olabilirdi ve bi diğer ekside sadece almanya var harita olarak artık onu modcu kardeşlerimize bırakcaz...

ilk yükü bıraktım bu izlenimlerim var oyun oynanmaya değer bence ets ye göre daha iyi ve daha gerçekçi duruyor...
    kalın sağlıcakla...

• King of road oynamıştım deneyim bakalım bu nasıl birşey olmuş..
  • Şu Scania ları bi adam gibi yapmadılar,ama biraz gelişme var oyunda,kokpitler fln güzel görünüyor.ETS yi momo ile oynarken pek keyifli değildi yani hatalar vardı biraz inşallah bunda düzeltmişlerdir bişeyler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.