Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
949.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok akıllı scs ; rakibide olmayınca ufak değişiklikler yapıp sürüyo oyunu piyasaya ;alın size yeni oyun diye...18 wos serisi harita büyük tır çok , gerçekçilik yok sürüşte (tırın firen tutmaması hariç)tabi onu ne kadar gerçekçi sayarsınız bilemem ama bana ,sanki firensiz bisiklet sürüomuşum ayağımıla firen tutmaya çalışıyom hissi verdi.ets çıktı az gelişme var sürüşte ama (yaylanma felan ) vites berbat tırmı arabamı anlamadık sürdüğümüzün, şehir yok , yol yok şirket kurma yok, tır sayısı az vs vs...
    şimdi de ; ets+azda extremeden alınma(madene inme) felan videolarda gördüğüm kadarıyla , şehirlerde gelişme var birazcık tamam alın size yeni oyun...nasıl olsa rakip yok ucundan azcık azcık her sene yeni oyun diye sürüyor piyasaya. seneye belki bikaç insancık felan ekler öbürsene şehirler biraz daha gerçekçi felan olur,daha sonrakinde şöförü değişir,günü kurtar yeni oyun diye sür piyasaya...
    scs ye rakip lazım arkadaşlar yoksa ısıtıp ısıtıp getircek ufak değişikleklerle bi mod yapıp yeni oyun diye...

scs firmasının aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyduğunu biliyoruz ama başka çarede göremiyoruz.Hani bir umut yeni oyunu bekliyoruz.Yine hüsranla karşılaşmamıza rağmen başka seçenek yok,oynuyoruz.Bu şey gibi,ıspartada okuyorum ve ısparta-bursa arası sefer yapan sadece Kamil Koç firması vardı önceden.memnun olmasakta hizmetten,araçlardan o firmayı kullanmak zorundaydık ve bunu bilen Kamil Koç araç konforuna,araç içerisinde bulunan hizmete dikkat etmiyordu,ta ki Isparta Petrol Turizm in bu sektöre katılmasına kadar Şuan büyük bir çekişme var ve herkes mutlu Kısacası scs firmasına bir rakip lazım,fakat öyle ufak şirketler deil,büyük oyun şirketlerinden biri.Yoksa hala yön tabelaları ile uğraşırız...

• Arkadaşlar Sanırım German Truck Simulator Çıktı.......

Link :http://hotfile.com/dl/23563478/5c904d3/gts.rar

http://trucker.darkbb.com : bu sitede ss'leri koymaya başladılar.
  • sanırım o sitede downloadınıda koydular....
  • bi kaç ss ler

German Truck Simulator ( Çıktı )

• quote:

Orijinalden alıntı: ç.ronaldo

Arkadaşlar Sanırım German Truck Simulator Çıktı.......

Link : *********************************

http://trucker.darkbb.com : bu sitede ss'leri koymaya başladılar.

Sanırım full paylaşmak yasak.
    Galiba almanca olarak çıkmış linkler ortada dönmeye başladı 361 mb
    şuan indiriyorum fakat 1 mbitle 1 saate anca biter

Belki pc çalıştırmaz
    p4 3.0
    512 ram

• Güzel resimler, teşekkürler

Oynanış ve grafik açısından ets den pek farkı gözükmüyo, oyun çıktıysa bakarız bugun
  • oyunu yukledım oynadımda güzel yapmıslar ben çok beyendım ama ilk baslarken kendı tırını secemıyorsun yada ben bulamadım...
  • ve oyundan ilk ss lerim daha çözemedım oyunu ama...

• Aboo, oyun çıkmış ve güzele benziyor.
    ETS'den eğlenceli gibi.

İndiriyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Aboo, oyun çıkmış ve güzele benziyor.
    ETS'den eğlenceli gibi.

İndiriyorum şimdi.

oyun güzel indirmene deger..
  • Oyun çıktı herkese hayırlı olsun...
  • İnsan Bi teşekkür eder Link koyduk
  • lan su kamera işini bi halledemedım ya.. olmuyor bende:S
  • BiLmem Abi benim Pc de Oluyor
  • Arkadaşlar ben bitürlü hotfile indiremedim yaw 3 aydır bekliyom şimdi hotfile indiremedim hotfile girdim sonra free dedim kod geldi kodu birleşik yazdım olmadı kodu ayrı ayrı yazdım olmadı bitürlü yapamadım yaw lütfen yardım
  • ingilizcesi de çıkar yakında
  • %98 Direksiyonu kurdum bakalım ınş guzel oyun olmuştur
  • arkdaşlar yardım hotfile indiremiyorummmmmm
  • su 0 ra basınca çıkan serbest kamerada sorun yasayan varmı ben kameraya geciyorum ama acısını ayarlayamıyorum sorunu bılen yada yasayan varmı?
  • dıreksıyonla oynuyorum ılk yukumu goturmek uzereyım başlarken tır seçemıyoruz
    oyunu klasık hılesı cheat money bundada devam edıyor tırlar ve harıta harıcınde oynanınşa pek değişiklik olmamış ama şuan içim oyun sardı benı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.