Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
948.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • january 13th yazıyodu bir videonun sonunda hadi bakalım
  • Şu oyunu multiplayer yapsalar internet üzerinden arkadaşlarınla falan oynayabilsen aslında gerçekçiliği kat kat artar.rekabette olur hem
  • GTS ile ilgili tüm gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz---http://trucker.forumlari.net/german-truck-simulator-f60/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkem22 -- 22 Aralık 2009; 19:59:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruge

Şu oyunu multiplayer yapsalar internet üzerinden arkadaşlarınla falan oynayabilsen aslında gerçekçiliği kat kat artar.rekabette olur hem

keşke öyle bir güzellik yapsalar multiplayer bir tır oyununun tadına doyulmazdı ama bunu scs den beklersek görmeye ömrümüz yetmez sağlam bir yapımcının tır oyunlarına el atması lazım
  • sizde gidin benim gibi tır ehliyeti alın

• yeni ss ler

German Truck Simulator ( Çıktı ) German Truck Simulator ( Çıktı )
     German Truck Simulator ( Çıktı )

• oyun gerçekten güzel gibi duruyor çıkmasına az kalmış
  • euro trucktada süperdi sis keşke daha yoğun olsa zorlasa bizi
  • İlk mesajda verilen SSlerden ortadaki çok güzel görünüyor.
    Ben severim böyle simülasyon oyunlarını.
    Otobüs sürmüştüm uzun bir dönem, birde tırcılık oynayalım bakalım nasılmış.
    *Yolda bayan falan alabiliyomuyuz gamyona
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

İlk mesajda verilen SSlerden ortadaki çok güzel görünüyor.

o dedigin özellik daha bu oyuna eklenmedi ama fenada olmazdı hani
  • Eee yani, onlar olmadan da yollar bitmez ki
    quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

İlk mesajda verilen SSlerden ortadaki çok güzel görünüyor.

o dedigin özellik daha bu oyuna eklenmedi ama fenada olmazdı hani

• quote:

BmCpRo827
    ETS'de bu seviye olaylarını bayağı geliştirmişlerdi ama bunda daha da ileri gitmişler.
    Ama oyunda seviyeden önce, daha başka detaylara girilmesi gerek.
    Bir şoför olarak oyundan beklentim; hep aynı otoban tarzı yolların kaldırılması, motor freni harici retarder tarzı yavaşlatıcı bir ekipman ve onun konsolda şoförün ulaşabileceği bir kolu, şoför direksiyonu çevirince ellerin gözükmesi, araçların yanına motifler yapabilme imkanı, ek olarak egzos modifikasyonu, yağmur yağınca araçların çamurlanması ve aracı yıkatmak, dinlenme tesislerinde yemek yeme, karlı yollar ve o karlı yollarda şoförün araçtan inip, zincir takması gibi gibi bir çok detaylar bence bu seviye olaylarından daha önemli.

Bunlar yapılmadıktan sonra bu oyunun bence ETS'den farkı yok. ETS'yi de çok büyük bir heyecanla beklemiştik fakat karşılaştığımız manzara pek hoş değildi ve kısa zamanda sıkılmıştık.

aynen katılıyorum.yükseltisi yüksek bir yerden geçerken aniden sis düşebilir ve görüş mesafesi azalabilir,dinlenme tesislerinde yemek yenebilir.araç yağı yada değiştirilmesi gereken parçalar için tamircilere uğranabilir.Yada BmCpRo827 nin de dediği gibi araçlara motifler eklenebilir ve bunun gibi eklentiler için sanayiye uğranabilir.en basiti yolda giderken araç aniden arızalanabilir :) veya araçın önüne yada çamurluklara "yokuşta geçme beni,bayırda ezerim seni" gibi yazılar yazılabilir :D
    Böyle oyunlara türklerden çok ilgi var.Aslında bu oyunlar Türkiye tabanlı olucak.yani Türkiyemizin şehirleri arasında taşımacılık yapıcaz.Hemen bütün illerimizi kapsayan bir oyun bekleyemeyiz fakat daha sonra ek paketler ile bu sorun da çözülebilir.Örneğin ilk marmara bölgesi olabilir yada başka bir bölge.Diğer bölgeler yavaş yavaş daha sonra eklenebilir.

Ve şöyle de bir düşüncem var,belki size saçma gelebilir ama ben oyunun sadece tır üzerine olmasını değil,bir çok kesime hitap etmesini istiyorum.Mesela oyunda sadece tır değil,ford kamyon lar,canter kamyonetler yada Ups gibi şirketler için kargo taşımacılığı yapan Volkswagen Caddy ler bulunabilir.Yani demek istediğim her tür yük taşımacılığı olabilir.Yani özel şirketler için kargolar da bu işin içine dahil edilebilir.

Ayrıca oyunda bizden başka bulunan araçların,bir çok arkadaşımızın da belirttiği gibi yapay zekası arttırılabilir.en basiti benzin istasyonlarını kullanabilirler. Aslında şu "aniden fren yapma" gibi unsurları ortadan kaldırsalar bile yeterli :)

Bide son olarak ".:Romeo_Redline:." ında bildiği Test Drive Unlimited oyunundan bazı unsurlar eklenebilir.Örnek vermek gerekirse TDU da yol üzerine bulunan otostopçuları varmak istedikleri yerlere bırakınca bize mağazalarda kullanabileceğimiz giyim kartları veriyorlar.Yani otostop çeken insanları istedikleri yere yada yakınına bıraktığımızda onlardan "yemek kartı,tamirci adresi vb." gibi şeyler temin edebiliriz.
    Ayrıca otostopçular erkek olsun yoksa "iloveyouhagi" yada ".:Romeo_Redline:." arkadaşımız yemek kartı vb. yerine başka bir şey alabilirler :) işin şakası;
    Örneğin bir dayıyı bıraktığımızda "abi egsoz işin düşerse hallederiz,al bu da kartım" diyebilir :)

böyle bir oyun aslında hayal değil,yapılabilir.ama scs firması bu kafayla giderse hayal gibi gözüküyor...

• hepimizin böyle beklentileri var ama scs ile eden games arasında daglar kadar fark var başka bir yapımcı bunun gibi tır simulasyonlarına el atmadan test drive kalitesinde ve özelliklerinde bi oyun çıkması zor görünüyor
  • quote:

hepimizin böyle beklentileri var ama scs ile eden games arasında daglar kadar fark var başka bir yapımcı bunun gibi tır simulasyonlarına el atmadan test drive kalitesinde ve özelliklerinde bi oyun çıkması zor görünüyor

aynen katılıyorum.ya scs firması başka bir firma ile bu işi ortak yürütecek yada şapkasını alıp buralardan gidecek
  • ocak 5 oldu hala bir haber yok
  • quote:

ocak 5 oldu hala bir haber yok

aynen ya
  • 13ünden çıkcak çünkü
  • Rign Roll gibi olmasında
  • çok akıllı scs ; rakibide olmayınca ufak değişiklikler yapıp sürüyo oyunu piyasaya ;alın size yeni oyun diye...18 wos serisi harita büyük tır çok , gerçekçilik yok sürüşte (tırın firen tutmaması hariç)tabi onu ne kadar gerçekçi sayarsınız bilemem ama bana ,sanki firensiz bisiklet sürüomuşum ayağımıla firen tutmaya çalışıyom hissi verdi.ets çıktı az gelişme var sürüşte ama (yaylanma felan ) vites berbat tırmı arabamı anlamadık sürdüğümüzün, şehir yok , yol yok şirket kurma yok, tır sayısı az vs vs...
    şimdi de ; ets+azda extremeden alınma(madene inme) felan videolarda gördüğüm kadarıyla , şehirlerde gelişme var birazcık tamam alın size yeni oyun...nasıl olsa rakip yok ucundan azcık azcık her sene yeni oyun diye sürüyor piyasaya. seneye belki bikaç insancık felan ekler öbürsene şehirler biraz daha gerçekçi felan olur,daha sonrakinde şöförü değişir,günü kurtar yeni oyun diye sür piyasaya...
    scs ye rakip lazım arkadaşlar yoksa ısıtıp ısıtıp getircek ufak değişikleklerle bi mod yapıp yeni oyun diye...

• kaldık bir SCS nin eline bu kadar oyun yapımcısı var hiç birimi el atmaz şu tır oyunlarına
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.