Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
949.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şöfer kiralama ve şirket kurabilme varsa bu çok güzel bir özellik olacak

yalnız bu ruhsatlı traktör filan onlar ne iş anlamadım
  • kesınlıkle quzel bır oyun sürecekler die umt edıyorum ama şüpelerimde var tabiikide umarım hüsrana uqramayız (:
  • man lisansı alındı diyor ya orda galiba haulin tarzı olcak anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ç.ronaldo

Oyunun GamePlay videosu

http://www.youtube.com/watch?v=bn1LvCwUAJU&feature=player_embedded

video süper işi geliştirmişler bayaga umarım zamanında çıkar
  • quote:

www.germantrucksimulator.com oyunun nasıl olacağını acıkladı

İngilizce :

* Starting as a novice truck driver, earn enough money and reputation to start your own business.
    * Purchase trucks, hire drivers and buy garages across Germany to build a huge truck fleet.
    * Manage your company's efficiency.
    * Look for skilled drivers to work for you, take advantage of truck dealer discounts, upgrade your trucks.
    * Includes officially licensed MAN tractors.
    * Over 40 different cargos

Türkçe :

* acemi bir kamyon sürücüsü olarak başlamak, senin kendi işine başlaması için yeteri kadar para ve şöhreti kazanır.
    * kamyonları satın al, sürücüleri kirala, ve kocaman bir kamyon filosunu inşa etmesi için Almanya'nın karşısında garajlara satın al.
    * senin şirketinin verimliliğini idare et.
    * senin için çalışması için usta sürücüleri ara, kamyon satıcı indirimlerinden faydalan, senin kamyonlarını yükselt.
    * resmen ruhsatlı adam traktörlerini kapsa.
    * 40 farklı kargonun üzerinde

netten çevirdim

Fonksiyonlar iyi gibi duruyor. En azından şu seviye olayları güzelmiş.

ETS'de bu seviye olaylarını bayağı geliştirmişlerdi ama bunda daha da ileri gitmişler.
    Ama oyunda seviyeden önce, daha başka detaylara girilmesi gerek.
    Bir şoför olarak oyundan beklentim; hep aynı otoban tarzı yolların kaldırılması, motor freni harici retarder tarzı yavaşlatıcı bir ekipman ve onun konsolda şoförün ulaşabileceği bir kolu, şoför direksiyonu çevirince ellerin gözükmesi, araçların yanına motifler yapabilme imkanı, ek olarak egzos modifikasyonu, yağmur yağınca araçların çamurlanması ve aracı yıkatmak, dinlenme tesislerinde yemek yeme, karlı yollar ve o karlı yollarda şoförün araçtan inip, zincir takması gibi gibi bir çok detaylar bence bu seviye olaylarından daha önemli.

Bunlar yapılmadıktan sonra bu oyunun bence ETS'den farkı yok. ETS'yi de çok büyük bir heyecanla beklemiştik fakat karşılaştığımız manzara pek hoş değildi ve kısa zamanda sıkılmıştık.

• Man'ın lisanslı olarak oyunda oluşu bile oyunu sevmem için yeterli ama genel olarak da Ets'ye göre daha gelişmiş olacağı belli videolardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

İngilizce :

* Starting as a novice truck driver, earn enough money and reputation to start your own business.
    * Purchase trucks, hire drivers and buy garages across Germany to build a huge truck fleet.
    * Look for skilled drivers to work for you, take advantage of truck dealer discounts, upgrade your trucks.

Türkçe :

* acemi bir kamyon sürücüsü olarak başlamak, senin kendi işine başlaması için yeteri kadar para ve şöhreti kazanır.
    * kamyonları satın al, sürücüleri kirala, ve kocaman bir kamyon filosunu inşa etmesi için Almanya'nın karşısında garajlara satın al.
    * senin için çalışması için usta sürücüleri ara, kamyon satıcı indirimlerinden faydalan, senin kamyonlarını yükselt.

netten çevirdim

Fonksiyonlar iyi gibi duruyor. En azından şu seviye olayları güzelmiş.

ETS'de bu seviye olaylarını bayağı geliştirmişlerdi ama bunda daha da ileri gitmişler.
    Ama oyunda seviyeden önce, daha başka detaylara girilmesi gerek.
    Bir şoför olarak oyundan beklentim; hep aynı otoban tarzı yolların kaldırılması, motor freni harici retarder tarzı yavaşlatıcı bir ekipman ve onun konsolda şoförün ulaşabileceği bir kolu, şoför direksiyonu çevirince ellerin gözükmesi, araçların yanına motifler yapabilme imkanı, ek olarak egzos modifikasyonu, yağmur yağınca araçların çamurlanması ve aracı yıkatmak, dinlenme tesislerinde yemek yeme, karlı yollar ve o karlı yollarda şoförün araçtan inip, zincir takması gibi gibi bir çok detaylar bence bu seviye olaylarından daha önemli.

Bunlar yapılmadıktan sonra bu oyunun bence ETS'den farkı yok. ETS'yi de çok büyük bir heyecanla beklemiştik fakat karşılaştığımız manzara pek hoş değildi ve kısa zamanda sıkılmıştık.

scs firmasının bu özelliklere sahip bir oyunu çıkarabilecek bir yetenekte olmadıgını biliyoruz anca bir ümit belki bir kaç yıl sonra yapılabilir her yeni çıkan oyunda az da olsa bir ilerleme gözüküyor yada daha iyi bir oyun yapımcısı bu olaya el atarsa bu ayrıntıların içinde oldugu bir oyun oynama şansımız olabilir

• January 13th. 2010 da çıkıcak
  • Videosunu izledim ETS'den farkı yok.
  • ets nin aynısı

tır oyunlarını bıraktım ben. adam akıllı bi firma el atmadıktan sonra biz oynayamayız.

rig n roll, ets hep fos. bu oyunda ets nin aynısı zaten modlayıp yeni oyun diye sunuyolar
  • dafın iç kabinde güzelmiş
  • Romeo : Farkettinmi DAF YAZISI DAV YAZIYOR SANKİ Scania isede ets deki eski ismi yazıyor
  • Game play videosu güzelmiş.
  • quote:

Romeo : Farkettinmi DAF YAZISI DAV YAZIYOR SANKİ Scania isede ets deki eski ismi yazıyor

daf ın ve diger araçların lisansını alamadıkları için gerçek marka isimlerini kullamamışlar bi tek man lisanslı oldugu için orjinal ama sorun degil oyun çıksın hemen bunada real logo modu çıkar bu arada şu transmission oranını inş. düzgün yaparlar ets deki gibi vites 14 de gelipte motor boğulmaz umarım
  • quote:

İngilizce :

Türkçe :

netten çevirdim

muhahaha kardeş netten olduğu çok belli 5. maddede man adam demek değil tır markası

• Belki Tır markası
  • licensed MAN : Lisanslı Man var man tır markası emi

gamaplay videosu başka

http://www.youtube.com/watch?v=QLaJP7ZgELk&feature=player_embedded
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.