Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
948.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun simülatorse flight simülator ne? her oyuna simülatör damgası vuruyorlar. Biraz daha detaylı olabilir. Mesela bu tür araba simulasyonlarına frene bastıkça debriyaj balatası eskir yada motorla ilgili birşeyler de olabilir. Üzerinde daha düşündükçe detaylı şeyler çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

ETS'nin ilk çıktığı zaman da harika deniliyordu. Millet yine sıkıldı.
    Bu da aynı olacak ama grafik olarak ETS'den gelişmiş gibi duruyor. Araçların kokpiti hoşuma gitti. Özellikle İVECO'nun.

katılıyorum sana İVECO ÇOK MUKEMMEL OLMUS HİÇ BÖYLE BİŞEY BEKLEMIYORDUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbezgin

Bu oyun simülatorse flight simülator ne? her oyuna simülatör damgası vuruyorlar. Biraz daha detaylı olabilir. Mesela bu tür araba simulasyonlarına frene bastıkça debriyaj balatası eskir yada motorla ilgili birşeyler de olabilir. Üzerinde daha düşündükçe detaylı şeyler çıkabilir.

karılıyorum daha ayrıntı olabilir kamyoncularla görüşülüp yapılabilir ama oyuncuyu sıkmasından korkuyolar herhalde ama süper olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotagetr

quote:

Orijinalden alıntı: mrbezgin

Bu oyun simülatorse flight simülator ne? her oyuna simülatör damgası vuruyorlar. Biraz daha detaylı olabilir. Mesela bu tür araba simulasyonlarına frene bastıkça debriyaj balatası eskir yada motorla ilgili birşeyler de olabilir. Üzerinde daha düşündükçe detaylı şeyler çıkabilir.

karılıyorum daha ayrıntı olabilir kamyoncularla görüşülüp yapılabilir ama oyuncuyu sıkmasından korkuyolar herhalde ama süper olurdu.

evet ilginç olurdu bende sana karılıyorum

• kafaları hiç çalışmıyor bizim gibi kamyon tır otobüs hastası olanlarla dolu piyasa(türkiye için bahsediyorum) bence çok aşırı detaylı ve gerçekten simulasyon olan oyun yapsalar sadece türkiyeden tarkandan çok download edilir
  • oyunu dört gözle bekliyoruz ama "İVECO" nun direksiyonda "İVEDO" mu yazıyo banamı öle geliyo
  • ETS nin makyajlanmış halini piyasaya sürüyorlar yine
  • Fazla değişiklik yok gibi neyse idare etcez artık
  • birine alışamadan hemen yenisini çıkarıyorlar az bekleyin daha güzel olsun.bak rign roll 5 sene oldu
  • Boş işlerle uğraşıyorlar
  • İyi bari haulindeki gibi farklı dorseler var.ETS deki gibi sadece dorse odun dorsesi birde benzin dorsesi yok. Trailarada bakılırsa tek yönlü yollarda var.eyes in dediği gibi ETS nin makyajlaşmış hali.Ama ETS den katlarca daha güzel olacak o kesin
  • Bi tek MAN'ın lisansını almışlar.
    Videoda dikkat ederseniz direksiyonda İVEDO yazıyo.
    Neyse yapay zekada önemli acaba yapay zekada neleri geliştircekler.
    Arabalara sollamayı öğretseler , benzinliğe girmeyi yük almayı falan çok güzel olur.
    Çok şey istedik ama.

• Evet Arkadaşlar German Truck Simulator'un 2 trailers Geldi:
    http://www.youtube.com/watch?v=W1Ak1dxpF9Q
  • 2.Trailers'ı izledim yollar falan çok hoş olmuş hava koşullarında kar yok yine anlaşılan..
  • Bu tür oyunlar birbirine benziyor fakat diğer oyunların eksikliklerini gideren bir oyun ise güzel. Tanıtım videosunun güzelliği artık pek birşey ifade etmiyor. Hepsi birbirinin aynısı...
  • bu tür oyunların grafikleri alarm für cobra gibi olsa müthiş olur gerçek isimler ve yollarda biraz daha güzel olsa bi de her şehir yanıyı yollar falan değişseler artık bence
  • Euro Truckun Gelişmiş Hali Güzele Benziyor Bu Firma Anca Böle Yapabiliyor Elindeki Maddi İmkanlar Böle
  • Harika bişeye benziyor...
    ETS den cok farklı ETSdeki gibi tüm yollar,sehirler aynı degil hep farklı farklı...
    İc Dizaynlar harika olmus yollar tüneller süper...
    Ozellikle IVECO harikaymıs
  • videolardan izledigim kadarıyla araçlar çok orjinal duruyor özellikle iç kabinler
  • www.germantrucksimulator.com oyunun nasıl olacağını acıkladı

İngilizce :

* Starting as a novice truck driver, earn enough money and reputation to start your own business.
    * Purchase trucks, hire drivers and buy garages across Germany to build a huge truck fleet.
    * Manage your company's efficiency.
    * Look for skilled drivers to work for you, take advantage of truck dealer discounts, upgrade your trucks.
    * Includes officially licensed MAN tractors.
    * Over 40 different cargos

Türkçe :

* acemi bir kamyon sürücüsü olarak başlamak, senin kendi işine başlaması için yeteri kadar para ve şöhreti kazanır.
    * kamyonları satın al, sürücüleri kirala, ve kocaman bir kamyon filosunu inşa etmesi için Almanya'nın karşısında garajlara satın al.
    * senin şirketinin verimliliğini idare et.
    * senin için çalışması için usta sürücüleri ara, kamyon satıcı indirimlerinden faydalan, senin kamyonlarını yükselt.
    * resmen ruhsatlı adam traktörlerini kapsa.
    * 40 farklı kargonun üzerinde

netten çevirdim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.