Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
948.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ç.ronaldo

bu aymı çıkıcak bu oyun

Kasım dediğine göre bu ay çıkıyor.

Bana bu oyunla ETS arasındaki 7 farkı gösterin
  • Ocak 2010'da çıkcak diye biliyorum ben
  • bütün oyun tarihleri güncel olarak OYUN MODSTA
  • bu adamlarda hiç mi kafa yok ya :( zevksiz zevksiz yollar koyuyolar şehir desen bi giriyosun öbür tarafından hemen cıkıyosun yollar dümdüz 5 şeritli ulan koy bi türkiye yolu inişli çıkışlı tozlu dumanlı ne bu insan dağ falan yapar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kye -- 14 Kasım 2009; 17:49:38 >
  • evet koysalar yada turkey truck simulator yapsalar tabi türkiyeden birisinin yaptırması lazım OYUN MODS
  • sermaye olsun SCSyle ortak yapardık
  • Oyunun Trailers 2-3 gün Önce Çıktı İzlemeyenLer İçin

http://www.youtube.com/watch?v=OxCrsyT8M4k
  • quote:

Oyunun Trailers 2-3 gün Önce Çıktı İzlemeyenLer İçin

burdaki gibi ise oyun bayağı bir geliştirmişler oyunu çok güzele benziyo ocak yazıyor ama hadi gelsin oynayalım yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabotagetr -- 16 Kasım 2009; 21:52:40 >
  • Evet çıkış tarihi Ocak 2010 olarak görülüyor.Gerekli düzenlemeleri yaptım,videoyu ekledim...
  • Birde ismi ''Simulator'' , simulatör görmesek adamlar bize simulatör diye yurtturcaklar... Ya bu SCS salak ya da bizi salak sanıyo. Bu oyundu koskoca tırı kullanmak , yolada bisiklet kullanmaktan daha kolay...
  • e herkeste uçak kullanıyo fsx le dünyanın en zor sürülen aletlerinden biri değilmi uçak
  • aslında turkey truck simulator yapıcaklar işte bir iş adamının destek vermesi lazım bu oyun devrim olur burası türkiye nede olsa
  • iveco daf ve man ın lısansı var volvo reno ve scania nın lısansı yok galıba...bir iveco hayranı olarak stralısı çok guzel yapmıslar ozellıkle iç koppıtını çok beyneıdmheycanlabeklıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotagetr

quote:

Oyunun Trailers 2-3 gün Önce Çıktı İzlemeyenLer İçin

burdaki gibi ise oyun bayağı bir geliştirmişler oyunu çok güzele benziyo ocak yazıyor ama hadi gelsin oynayalım yaw

nesi gelişmişki? hala aynı etsle.grafikleri nede geliştirirler anlamam grafikleri bırakın oynanabilirliğe el atın

• Almanlar iyi iş çıkarıyor arkadaş alın şöförlerimize bir oyun daha
  • bencede güzel olacak gibi oyun umarım beklediğimize değer
  • Harika olmuş.
  • ETS'nin ilk çıktığı zaman da harika deniliyordu. Millet yine sıkıldı.
    Bu da aynı olacak ama grafik olarak ETS'den gelişmiş gibi duruyor. Araçların kokpiti hoşuma gitti. Özellikle İVECO'nun.
  • Isitip isitip onumuze koyuyor ,aptal firma ,bunlardan adam olmaz.
  • Oyunu yapan firma degismedikce piyasaya cikardiklari hicbir 18 wos serisi basari saglamayacaktir.EA sport la anlas bakalim sana nasil bir simülasyon yapar,hasardan tutta yoldaki insanlara,gercek cukurlu tümsekli yoldan tutta herseyini yapar,isminide ea sport logosu ile birlikte cdnin üzerinde yazar bak o zaman

Oyuna gelecek olursak,bosuna heveslenmeyelim cünkü bütün oyunlari ayni zaten oyun oynarken trafikte seyir halinde dikkatimizi yola verdigimiz icin grafikle pek isimiz olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.