Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
GET İLE ALINIK GTX 1070/RTX 2070
-
get komisyonu ile 3800-3900 gibi para kalıyor satıcıya. Benim 2070'i 4,5 tan satmadım bugün elden. Size kart satmak istediğim için değil, dolandırılmayın diye yazıyorum. Ederinin altında rakama arıyorsunuz internet kafeden çıkma hor kullanılmış arızalı bir kart falan denk gelebilir. Dikkatli olmakta fayda var. Fazla ucuzsa şüpheyle yaklaşmak lazım.
-
Burada dolandırılacak bir taraf varsa oda satıcıdır,ayrıca %9 komisyon kesiliyor..nasıl dolandırlıldığını da söyleyeyim; get üzerinden satış yapan bir kişi ürünü alan kişiye yollar alıcı parayı öder site de bekler paranız sonra alıcı yolladığınız ürünü alır kurcalar bozar veya başka birşey yaparsa(kutusu açılmamış veya kutu içindeki ürünü alıp boş kutuyu geri yollamak gibi) ürün bozuk veya kutunun içi boş diye geri iade eder satıcı hem parasındna hem ürününden olmuş olur bazı şeyleri iyi düşünün alıcı get üzerinden hiç bir şekil dolandırılmaz get demek satıcıyı mağdur etmek demek...kimseye de tavsiye etmem...en iyi satış yüz yüze olandır testini yapıp ürünü de alma şansınız vardır.
-
Alıcı da şöyle dolandırılır. Alır kartı 2 ay kullanır sonra bozulunca garantiye gönderir. Servisten kartın garanti dışı olduğuna dair rapor gelir vs. Alıcı asla çarpılmaz diye bir kaide yok. Ama satıcının zarar etme ihtimali daha yüksek tabi ki. En başta 3900tlye rtx 2070 satarak mesela.
-
Hocam çok doğru söylüyorsunuz. Sırf bu sebepten sonra GET vb. sistemler ile satış yapmak çok mantıksız. Tanımadığınız insanların niyetini bilemezsiniz.
-
Arkadaslar benim profilim belli, referanslarimi belli kimsenin aklina kötü bisey gelmesin lütfen tek amacım ihtiyacım olan karti taksitle alabilmek. O yüzden get istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Hocam estağfirullah özellikle size ithafen demedim. Satıcı olsanız siz de tercih etmezsiniz diye dedim. Yanlış anlaşılma olmasın hayırlı akşamlar.
-
Yok reis ben sizin için yazmadım get ne onu açıklamak
İstedim umarım aradığınız kartı bulursunuz -
2070 için dediğin fiyatlara 580 satıyorlar hocam naptın bir de GET demişsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7F6B5320 -- 10 Şubat 2021; 23:36:19 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Burada dolandırılacak bir taraf varsa oda satıcıdır,ayrıca %9 komisyon kesiliyor..nasıl dolandırlıldığını da söyleyeyim; get üzerinden satış yapan bir kişi ürünü alan kişiye yollar alıcı parayı öder site de bekler paranız sonra alıcı yolladığınız ürünü alır kurcalar bozar veya başka birşey yaparsa(kutusu açılmamış veya kutu içindeki ürünü alıp boş kutuyu geri yollamak gibi) ürün bozuk veya kutunun içi boş diye geri iade eder satıcı hem parasındna hem ürününden olmuş olur bazı şeyleri iyi düşünün alıcı get üzerinden hiç bir şekil dolandırılmaz get demek satıcıyı mağdur etmek demek...kimseye de tavsiye etmem...en iyi satış yüz yüze olandır testini yapıp ürünü de alma şansınız vardır. |
get komisyonu ile 3800-3900 gibi para kalıyor satıcıya. Benim 2070'i 4,5 tan satmadım bugün elden. Size kart satmak istediğim için değil, dolandırılmayın diye yazıyorum. Ederinin altında rakama arıyorsunuz internet kafeden çıkma hor kullanılmış arızalı bir kart falan denk gelebilir. Dikkatli olmakta fayda var. Fazla ucuzsa şüpheyle yaklaşmak lazım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X