Şimdi Ara

GET MELTED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leeptone -- 5 Temmuz 2014; 15:44:43 >

• Diana bir ap olarak çok dayanıklı hem güzel damage var hem tanklıyor op bi hero.
  • sakıncası yokki :D mutluluğunu bizimle paylaşabilirsin
  • İmzana bayıldım, 25 level semi-pro player, sahip olduğun tüm heroları yazmana birde, özgüveni nerden satın aldın ? bu arada evet diana güzel herodur.
  • İyidir Diana bende almayı planlıyorum sonra :) Adam kaçırmaz
  • sakıncası var.her 4 de 4 5 de 5 yapan konu açarsa sence ne olur bu forumun hali :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

İmzana bayıldım, 25 level semi-pro player, sahip olduğun tüm heroları yazmana birde, özgüveni nerden satın aldın ? bu arada evet diana güzel herodur.
    meeeelteed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leeptone -- 5 Temmuz 2014; 15:45:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. Rabadon yerine hourglass alırsan semi-pro değil Pıro olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

2. Rabadon yerine hourglass alırsan semi-pro değil Pıro olursun.
    lan melted dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leeptone -- 5 Temmuz 2014; 15:45:25 >
  • nickim Zeth ekle göstericem ben sana dianayı
  • Tr serverinde olduğunu bilmemiz iyi oldu+Berkhy(Master yi):minyonlara ara sıra yardım edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phant0mAssassin -- 3 Ekim 2012; 17:49:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValiantHawk

Gerçekten zevkli bir champmış. MP bot, Rylai, Rods of Age, Rabadon, Lich Bane [size=7]ve ardından tekrar Rabadon alıyorum. Rünlerim hiç yok. Sadece AD rünlerimi tamamlayabildim daha. Neden bilmiyorum fakat paylaşmak istedim, umarım bir sakınca yoktur...

GET MELTED

[size=7]ve ardından tekrar Rabadon alıyorum
    [size=6]ve ardından tekrar Rabadon alıyorum
    [size=5]ve ardından tekrar Rabadon alıyorum
    [size=4]ve ardından tekrar Rabadon alıyorum
    [size=3]ve ardından tekrar Rabadon alıyorum
    ve ardından tekrar Rabadon alıyorum

• banane

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FurisStormrage

İmzana bayıldım, 25 level semi-pro player, sahip olduğun tüm heroları yazmana birde, özgüveni nerden satın aldın ? bu arada evet diana güzel herodur.

Valla kardeşim, Semi-Pro'nun yarı profesyonel yani orta düzey demek olduğunu biliyorum. Bildiğim için de yazdım. Çünkü iyi oynadığımı düşünüyorum tam olarak bir profesyonel olmasam da.

profosyonellik bu oyundan para kazanmaktır iyi oynamak değil
  • Orijinalden alıntı: ValiantHawk

Gerçekten zevkli bir champmış. MP bot, Rylai, Rods of Age, Rabadon, Lich Bane ve ardından tekrar Rabadon alıyorum. Rünlerim hiç yok. Sadece AD rünlerimi tamamlayabildim daha. Neden bilmiyorum fakat paylaşmak istedim, umarım bir sakınca yoktur...

semi pro değil de öğreniyorum oyunu desek daha bi makul olur. Çünkü izlediğin buildden bile içinde pro geçen bir sıfat yüklenemez. Yanlış anlama ezmiyorum laf etmiyorum levelın itibariyle normal bu buildleri izlemen. Fakat öğrenme aşamasındayken kendini böyle görmen yol katetmeni zorlaştırır. Bunu da dikkate al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

quote:

Gerçekten zevkli bir champmış. MP bot, Rylai, Rods of Age, Rabadon, Lich Bane [size=7]ve ardından tekrar Rabadon alıyorum. Rünlerim hiç yok. Sadece AD rünlerimi tamamlayabildim daha. Neden bilmiyorum fakat paylaşmak istedim, umarım bir sakınca yoktur...

GET MELTED

[size=7]ve ardından tekrar Rabadon alıyorum
    [size=6]ve ardından tekrar Rabadon alıyorum
    [size=5]ve ardından tekrar Rabadon alıyorum
    [size=4]ve ardından tekrar Rabadon alıyorum
    [size=3]ve ardından tekrar Rabadon alıyorum

OKUMAYI BIRAKTIĞIM YER

• Orijinalden alıntı: snshyn

Gerçekten zevkli bir champmış. MP bot, Rylai, Rods of Age, Rabadon, Lich Bane ve ardından tekrar Rabadon alıyorum. Rünlerim hiç yok. Sadece AD rünlerimi tamamlayabildim daha. Neden bilmiyorum fakat paylaşmak istedim, umarım bir sakınca yoktur...

semi pro değil de öğreniyorum oyunu desek daha bi makul olur. Çünkü izlediğin buildden bile içinde pro geçen bir sıfat yüklenemez. Yanlış anlama ezmiyorum laf etmiyorum levelın itibariyle normal bu buildleri izlemen. Fakat öğrenme aşamasındayken kendini böyle görmen yol katetmeni zorlaştırır. Bunu da dikkate al

sanırım sen hiç 5 rabadon almış teemonun mantarına hiç basmadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Orijinalden alıntı: snshyn

quote:

forum donanım haber= oyun hakkında hiç bir fikri olmayan insanların olan insanları ezdiği tek yer.
    adam alıntı yapmayı bilmiyor bir de ukala ukala "sanırım sen hiç 5 rabadon almış teemonun mantarına hiç basmadın " yazmış... te allam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 3 Ekim 2012; 18:08:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

quote:

quote:

forum donanım haber= oyun hakkında hiç bir fikri olmayan insanların olan insanları ezdiği tek yer.
    adam alıntı yapmayı bilmiyor bir de ukala ukala "sanırım sen hiç 5 rabadon almış teemonun mantarına hiç basmadın " yazmış... te allam

quote yi bozan onun alıntı şekli evet pasifi stacklenmiyor ama verdiği muazzam ap ile çok iyi dalga geçebiliyorsun adamlarla zaten bu itemleri alabilicek kadar oyundaysan insan sıkılır 1 saate yakın maç demek o maçta yensemde yenilsemde üzülmem hadi şimdi git kumda oyna

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

quote:

quote:

quote yi bozan onun alıntı şekli evet pasifi stacklenmiyor ama verdiği muazzam ap ile çok iyi dalga geçebiliyorsun adamlarla zaten bu itemleri alabilicek kadar oyundaysan insan sıkılır 1 saate yakın maç demek o maçta yensemde yenilsemde üzülmem hadi şimdi git kumda oyna

6 tane phantom dancer al aga çok fena kritik atıyor barona tek atıyor öyle böyle değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.