Şimdi Ara

GET MELTED (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leeptone -- 5 Temmuz 2014; 15:46:01 >
  • Yarı Pro arkadaşım , ilk item Rylai , farm 80 , 2 rabadon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValiantHawk

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

2. Rabadon yerine hourglass alırsan semi-pro değil Pıro olursun.

Bir dahaki maçımda mid gerekiyorsa takıma Diana'yı alıp dediğini uygulayacağım.

bence wits-end al pasifini çok verimli bir şekilde kullanabiliyorsun. Ayrıca verdiği mr sana daha çok tanky özelliği katar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Orijinalden alıntı: snshyn

quote:

Gerçekten zevkli bir champmış. MP bot, Rylai, Rods of Age, Rabadon, Lich Bane ve ardından tekrar Rabadon alıyorum. Rünlerim hiç yok. Sadece AD rünlerimi tamamlayabildim daha. Neden bilmiyorum fakat paylaşmak istedim, umarım bir sakınca yoktur...

semi pro değil de öğreniyorum oyunu desek daha bi makul olur. Çünkü izlediğin buildden bile içinde pro geçen bir sıfat yüklenemez. Yanlış anlama ezmiyorum laf etmiyorum levelın itibariyle normal bu buildleri izlemen. Fakat öğrenme aşamasındayken kendini böyle görmen yol katetmeni zorlaştırır. Bunu da dikkate al

sanırım sen hiç 5 rabadon almış teemonun mantarına hiç basmadın

forum donanım haber= oyun hakkında hiç bir fikri olmayan insanların olan insanları ezdiği tek yer.
    adam alıntı yapmayı bilmiyor bir de ukala ukala "sanırım sen hiç 5 rabadon almış teemonun mantarına hiç basmadın " yazmış... te allam

Hayır yani aynı itemdan 2 tane almak mantıklı olsaydı ne gerek var onlarca item çeşitliliğine. ad için ie pd ap için rabadon tank içinde warmog 3 itemla oyun oynansın. 5 er 5 er alsın işte herkes. Ve en büyük hata maksimum ap 5 rabadon ile ulaşılmaz.

edit: @kinataki +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snshyn -- 3 Ekim 2012; 19:29:48 >

• soraka al daha diana kalırmı bak
  • quote:

Gerçekten zevkli bir champmış. MP bot, Rylai, Rods of Age, Rabadon, Lich Bane ve ardından tekrar Rabadon alıyorum. Rünlerim hiç yok. Sadece AD rünlerimi tamamlayabildim daha. Neden bilmiyorum fakat paylaşmak istedim, umarım bir sakınca yoktur...

GET MELTED

he gülüm he sen 2 rabadon al. sonra iyi oynuyorum de. weste gel sana olmayan runlarla 1 kill verirlerse iyidir

• 2 rabadon semi pro. Semi pro olanlar 1.8-1.9k elo civarı oluyor arkadaşım. Sen 25 level runesuz 2 rabadon semi pro musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote yi bozan onun alıntı şekli evet pasifi stacklenmiyor ama verdiği muazzam ap ile çok iyi dalga geçebiliyorsun adamlarla zaten bu itemleri alabilicek kadar oyundaysan insan sıkılır 1 saate yakın maç demek o maçta yensemde yenilsemde üzülmem hadi şimdi git kumda oyna

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.