Şimdi Ara

GeT_RiGhT vs Vega Squadron Highlights (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rurounius

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

Orijinalden alıntı: come41

get_right abartılmış bir balon mudur acaba ?

neden 1 kere hayatının en kötü gününü geçirdi diye abartılmış bir balon mu olacak adam?

get right bu oyuna gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan birisi. yüzlerce efsane videosunu ve akıl almaz clutchlarını da bulup izleyebilirsin internetten zor değil.

bu kafaları nasıl yaşıyorsunuz birader. guardian da geçen gün 3-18 mi ne bitirdi maçı ne oldu şimdi abartılmış bir balon mu oluyor dünyanın en iyi awp playerlarından biri?

her playerın bot gibi oynadığı maçlar olmuştur. buna simple scream olof shox ne bilim kennys vs vs bütün efsaneler de dahil.

adam king of the spray ve clutch master olarak biliniyor cs dünyasında, bizimkiler de balon yaptı. he balon nip kickleyecekmiş.

çok güzel özetlemişsin hysteria_ . Bu durum sadece Esport oyuncuları için de değil, her şey için geçerli. Toplumca agresif ve kıt bir görüşe sahibiz. Yaşanan güzellikleri hemen unuturken, hataları arşa çıkarıp onlar üzerinden dalga geçmeye bayılıyoruz. Çünkü böylece kendi ezikliğimizi unutuyoruz.

Not: Sadece hysteria'nın yorumu ilgimi çektiği için böyle bir yanıt verdim. Yoksa get right'ın şu videosu ve f0rest'in paylaştığı klip epey güldürdü. :D

Hacım iyi güzelde kendin bu performansla takımınıda kendinle çekiyosun koskaca Nip immortalsın optigin şamar oğlanı oldu.Baktın olmuyor kafanı toplaman gerek ayrıl 1-2 ay isveçli genç yetenekten bol ne var ? Yada Zeus gibi git düşük tierli bir takıma tecrübenden faydalandır olmuyor yani sen 1.6 efsanesi adam eagle gibi oynarsan yakısmıyor tabiki kötü günlerin olabilir ama devam ediyorsa bişey yapmalısın bıktı heralde adam 15 senedir cs oynamaktan kendinde demissin güldüm diye gülüncek hale düşmemek gerek efsane isen :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

Orijinalden alıntı: come41

get_right abartılmış bir balon mudur acaba ?

neden 1 kere hayatının en kötü gününü geçirdi diye abartılmış bir balon mu olacak adam?

get right bu oyuna gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan birisi. yüzlerce efsane videosunu ve akıl almaz clutchlarını da bulup izleyebilirsin internetten zor değil.

bu kafaları nasıl yaşıyorsunuz birader. guardian da geçen gün 3-18 mi ne bitirdi maçı ne oldu şimdi abartılmış bir balon mu oluyor dünyanın en iyi awp playerlarından biri?

her playerın bot gibi oynadığı maçlar olmuştur. buna simple scream olof shox ne bilim kennys vs vs bütün efsaneler de dahil.

adam king of the spray ve clutch master olarak biliniyor cs dünyasında, bizimkiler de balon yaptı. he balon nip kickleyecekmiş.

çok güzel özetlemişsin hysteria_ . Bu durum sadece Esport oyuncuları için de değil, her şey için geçerli. Toplumca agresif ve kıt bir görüşe sahibiz. Yaşanan güzellikleri hemen unuturken, hataları arşa çıkarıp onlar üzerinden dalga geçmeye bayılıyoruz. Çünkü böylece kendi ezikliğimizi unutuyoruz.

Not: Sadece hysteria'nın yorumu ilgimi çektiği için böyle bir yanıt verdim. Yoksa get right'ın şu videosu ve f0rest'in paylaştığı klip epey güldürdü. :D

Bizimkiler cidden çok boş yapiyor. Twitch maç yayinlarini izliyorum arada Space Soldiers maçlari denk geliyor. Küfür hakaret ne ararsan oyunculara. Vatan millet sakaryaya bağlayan tiplerde ayri. Alti üstü oyun. Bunlari yapanlar veletler zaten.

• come41 kullanıcısına yanıt
    Kendisini toparlama konusu olsun, diğer tavsiyelerin olsun 10 numara tesbitler yapmışsın dostum. Böyle eleştiriye can kurban. Ben Getright'ın kötü oyununu savunmuyorum zaten. İster iyi oynasın, ister kötü. İster minecrafta geçsin, ister zelda oynasın. Bana ne ki? Ben sadece gülünecekse gülünsün geçilsin tarafındayım. Eleman ne güzel video hazırlamış. Koskoca maç sadece 2 fragla bitmiş. Son derece güzel bi mizah anlayışı. Buna hakaret bulaştırmak yanlış. Ben işin bu tarafındayım yani. Üslubuna bakarsak, sen de benimle aynı taraftasın. Sadece dile getiriş şekillerimiz farklı.
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Ama veletler kısmına bi parantez açmak istiyorum izninle.
    Veletler büyür, gelişir, öğrenir, gün gelir muhakeme yapar; gün gelir pişmanlıklarından ders alır. Bugünün büyükleri dünün veletleri değil miydi? Bizim asıl sorunumuz cehalet. En büyük savaşımızı buna karşı vermemiz lazımken sürekli didişmekle meşgulüz. Bu forumda (özellikle cs grubu altında) insanları süzüyorum ara ara. Biri yanlış bir şey yapsa da üzerine çullansak diye bekleyen tipler var. Örgütlenmişler bir de. Birçok konuda bu şahsiyetlerin danışıklı dövüşünü görüyorum. Mesela böyle yavan bir misyon belirlemektense, kendimizi ve çevremizi "sadece biraz daha" hoş karşılayıp daha yapıcı olamaz mıyız? İnsanları hor görerek, küçük görerek koca bir ömürü zayî mi etmeliyiz? Birilerini alçak görme çabası bizi büyük adam mı yapıyor?

............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rurounius -- 2 Mart 2017; 1:59:15 >

• quote:

Veletler büyür, gelişir, öğrenir, gün gelir muhakeme yapar; gün gelir pişmanlıklarından ders alır. Bugünün büyükleri dünün veletleri değil miydi? Bizim asıl sorunumuz cehalet. En büyük savaşımızı buna karşı vermemiz lazımken sürekli didişmekle meşgulüz. Bu forumda (özellikle cs grubu altında) insanları süzüyorum ara ara. Biri yanlış bir şey yapsa da üzerine çullansak diye bekleyen tipler var. Örgütlenmişler bir de. Birçok konuda bu şahsiyetlerin danışıklı dövüşünü görüyorum. Mesela böyle yavan bir misyon belirlemektense, kendimizi ve çevremizi "sadece biraz daha" hoş karşılayıp daha yapıcı olamaz mıyız? İnsanları hor görerek, küçük görerek koca bir ömürü zayî mi etmeliyiz? Birilerini alçak görme çabası bizi büyük adam mı yapıyor?

............

Harcanıyosun buralarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rurounius kullanıcısına yanıt
    john lennon sen misin reis ? öldü sanıyorduk seni :'(
  • get_right biraz overrated bana göre doğrusu.Uzun süredir NİP i izliyorum takım olarak kötü olduğu aşikar fakat get_right açısından bakarsak formsuz olmasından ziyade uzun süredir kendi performansının da altında oynuyor.Get_right ın özelliklerine baktığımız zaman iyi bir pistol oyuncusu değil , keza secondary awp er dediğimiz özelliğede sahip değil , kritik roundlarda sahneye çıkan birisi değil, en azından sonra zamanlarda her ne kadar kendisi clutch king olarak anılsada eski performansından uzak.Top class oyunculara baktığımız zaman şuan için Niko ,coldzera, Olof ,Snax , S1mple , bu adamlara baktığımız zaman bu saydığım özellikleri görebiliyoruz. Get_right kötü oyuncu değil tabiki ama bu özelliklere sahip olmadan top class seviyesinde olmak zor bana göre.iyi bir takımın iyi bir parçası olur bana göre get_right tabi kendi performansında oynarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

............

Harcanıyosun buralarda

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

get_right biraz overrated bana göre doğrusu.Uzun süredir NİP i izliyorum takım olarak kötü olduğu aşikar fakat get_right açısından bakarsak formsuz olmasından ziyade uzun süredir kendi performansının da altında oynuyor.Get_right ın özelliklerine baktığımız zaman iyi bir pistol oyuncusu değil , keza secondary awp er dediğimiz özelliğede sahip değil , kritik roundlarda sahneye çıkan birisi değil, en azından sonra zamanlarda her ne kadar kendisi clutch king olarak anılsada eski performansından uzak.Top class oyunculara baktığımız zaman şuan için Niko ,coldzera, Olof ,Snax , S1mple , bu adamlara baktığımız zaman bu saydığım özellikleri görebiliyoruz. Get_right kötü oyuncu değil tabiki ama bu özelliklere sahip olmadan top class seviyesinde olmak zor bana göre.iyi bir takımın iyi bir parçası olur bana göre get_right tabi kendi performansında oynarsa.

kritik anlarda ortaya çıkan biri değil derken

https://www.youtube.com/watch?v=vTUztDw_1NI

son zamanlardaki performans düşüşü aşikar, ancak takımca zaten kötüler bu da etkiliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.