Şimdi Ara

GetContact nedir? GetContact güvenilir mi? Numara nasıl silinir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ha işte bende atrafımdakilere bundan bvahsettim ama adamlar yükleyip yükleyip sosyal medyada paylaştı, şimdi ben yüklesem nolacak yüklemesem nolacak... Gerizekalılar yüzünden benim numaram da adamların sisteme kaydoldu

• GetContact üzerinde bir tezgah dönüyor son zamanlarda ben severek kullanıyorum ne spam ne reklam mesajları almadım bu güne kadar işini hakkıyla yapan bir uygulama Mağazada binlerce uygulama var rehber konum galeri izni ile çalışan onlar sıkıntı olmadı da ne hikmetse GetContact oluverdi birden Birilerinin suyunu kesti galiba GetContact

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikeee -- 29 Mart 2018; 10:35:56 >
  • an itibari ile mağaza uygulamalardan kalkmış aramada çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizbay1

Baştan uyarayım, sert bir üslup takınacağım çünkü bazen bazı şeyleri anlatmak için kelimeleri yuvarlamadan yazıp söylemek gerekir. Ona göre okuyunuz lütfen. Hep şunu söylerim ve ne yazık ki söylemeye de devam edeceğim gibi görünüyor; İnsanların geri zekalı olmaları (ki bu bir hakaret ve küfür değildir, direkt zihin durumunu belirten bilimsel bir terimdir) ve geri zekalı eylemler de bulunmaları, eğer başkalarını ve özellikle de beni etkilemiyorsa hiç sorun değil. Bu ne yazık ki, onların kişisel zihin seviyeleridir dediğim gibi ve bunu değiştirmeye çalışmak ile harcanacak efor gerçekten boşa bir çabadan öteye de hitmeyecektir. FAKAT, EĞER BİR GERİ ZEKALININ YAPTIĞI EYLEMİN SONUCU DOLAYLI VEYA DİREKT YÖNDEN BENİ DE ETKİLİYORSA İŞTE O ZAMAN ÇİLEDEN ÇIKIYORUM ARKADAŞ, TIPKI BU KONU DA DA OLDUĞU GİBİ! Şimdi, ben çok şükür bir geri zekalı değilim ve bu geri zekalı uygulamasını indirmedim ve rehberimdeki hiç kimseyi de suistimal etmeyerek, bilgilerini bu heriflerin eline teslim etmedim. Kısaca ben, rehberimde kişisel bilgileri bulunan insanların mahremiyeti ve özel hayatlarına karşı olan sorumluluğumu yerine getiriyorum. Ama ya rehberinde bulunduğum ve bu sahte uygulamayla benim bilgilerimi saygısızca ve ahlaksızca paylaşan gerizekalılara ne diyeyim? Onlar yüzünden benim bilgilerim de bu heriflerin elinde şu an. Yani arkadaşlar, gözünüzü seveyim kızmadan önce tekrar tekrar bir okuyup, kızacaksanız öyle kızın olur mu? Şimdi ben bu geri zekalılara ne yapayım sahiden?

Duygularıma tercüman oldunuz. Bir takım gerizekalılar yüzünden numaramız bunların elinde. Anlamıyorum ki rehberde ha isminle kaydedilmişsin ha başka şekilde nedir bu merak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizbay1

Evet, hatalıyım yine de çünkü hoş bir kelime değil geri zekalı tanımı. Dün olayın sıcaklığıyla biraz fevri davranıp kontrolümü kaybetmişim ama yine de aslında tam isabet miydi diye de düşünmüyor değilim hala. Keza biliyorum ki, bu insanlar bilgisiz oldullarından değil, bilgilrnmek istemediklerinden dolayı böyleler! Evet, hanginiz aksini iddia edebilir? Bu insanlar bilgisiz ve yaptıkları eylemler de seni, beni, rehberinde bulunan herkesi etkiliyor çünkü bilgi de dahil, eğlencenin bile, hatta yemeğin, sevginin, nimetin bile kendiliğinden, hep bir başkası tarafından hazırlanıp kendisine sunulmasını istiyorlar. İstiyorlar ki, bütün her şeyi başkası araştırsın, düşünsün, onu hazır hale getirsin ve hoop kendi önüne getirsin. Buyurun beyefendi. Buyurun hanımefendi..! Ne güzel bir dünya değil mi...

Geri zekalı az bile. Bu ve benzeri uygulamalara google play'den rehber izni verip numaramı fütursuzca 3. kişilerle paylaşanlara deliler gibi küfür etmek istiyorum.

• Get contact, cia, truecaller playstore da yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.