< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
( Güncel ) getir yemek ( 27 AĞUSTOS ) (13. sayfa)
-
-
su anki enflasyonun dovizle alakasi yok. alman ingiliz bu ulkeye gelse, pound/euro ile kazansa dahi geri kacar, ulke cok pahali diye. ulkeye gelince bir sey satin aldigimda kendimi keriz hissediyorum. kalite sifir, fiyati yurt disindan pahali, o urunu yapan malzeme urunun icerisinde eser miktarda.
su anki enflasyonun aciklamasi, acgozluluk/yuksek kar etme hirsi ve yuksek maas zamlari. sen maasa her altiayda bir %50 zam yaparsan acgozlu adam ad tabi ki %50 zam yapar yaptigi iste isgucunun maliyete orani %20 olsa bile.
-
Ben enflasyon olduğu sürece döviz yükselir haliyle giderler yükselir. Haliyle bir döngü olur demek istedim. Çünkü giderlerimiz döviz ile alınıyor. Hiç bir giden ürün yerine koyulan ürün zamsız gelmiyor. Herkes bunuda fiyatlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 29 Ocak 2024; 19:23:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde 80/50 ile ne alıyorsunuz benim bölgemde hiçbir sipariş mantıklı gelmiyor.
80 liralık tavuk dürüm veya 2 lahmacun ayran yeşillik tatlı söylüyoruz , 30 lira ödüyoruz, zaten 2 kere sipariş verince 1 de kendi oto tanımlıyor müdavim ile 1 sipaiş bedavaya geliyor , o da 75 lira indirimli oluyor , aynı menü 5 liraya geliyor
Totalde 3 kez yemek söylüyoruz, 65 lira ödüyoruz, tanesi 21 küsüre geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 29 Ocak 2024; 20:22:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Peki 80 liraya iki lahmacun, ayran, tatlı nereden buluyorsunuz? İstanbul'da lahmacunun teki o fiyata.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Metropol orası , küçük şehirlerde daha uygun fiyatlar
Bu kod olayı bende olmuyor. Ekliyorum ama indirim dusmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kod yok mu bu akşam ?
-
Konuda mevcut
Edit: 21.00 sondu bir şansını dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 29 Ocak 2024; 21:4:44 >
Hocam bu müdavim sanki 3 siparişten sonra 4. sipariş indirim yapıyordu ama sanki bu ay 2 siparişten sonra 3. sipariş indirimli oldu. Bana bir hata var gibi geldi ama siz de aynı durum var sanırım
-
Her 2 siparişte 3.yü kendi oto hediye ediyor, direk 4. Siparişe geçiyor
sana öyle geliyor. amacınızı anlayamıyorum ama ülkede yemek fiyatları KOL GİBİ hem de her yerde. neyi aklamak için kan ter içinde çabalıyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuhaf , arkadaş sormuş bende cevap vermişim , üstüne ss atmışım, bulunduğum bölgedeki fiyatlar belli , yani sizin bölgede fiyatların absürt olması tüm dünyada absürt olduğu anlamına gelmiyor, belki ben hariç bütün bölgelerde absürttür, benim aldığım fiyatlar belli , kodlar belli, sizin ora çok pahalı diye ne yapalım oturup ağlayalım mı ? Veya ben photoshop ile fiyatlarla mı oynadım ,
arkadaşlar isteyen kodu kullanır istemeyen kullanmaz , yani sürekli konuya gelip kodlarla hiçbir şey alınmıyor , fiyatlar çok pahalı gibi şeyler yazmanın mantığını çözemedim , gördüğünüz gibi sipariş başı ortalama 20 lira ödüyorum , yani sizin orası çok pahalı ödemiyorsunuz diye ne yapalım konuyu kapatalım mı , ihtiyacı olan benim gibi kullanır , olmayan da polemik yaratmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Daha önce de paylaşıldı ama tekrar yazayım. Eğer eve yakın Köfteci Yusuf varsa en mantıklısı oradan çiğ ürün almak. Yalnız Yusuf minimum sipariş tutarını yükseltti o kötü oldu işte. Sosis, sucuk, pastırma, kıyma, kuşbaşı et, kiloyla satılan pişmemiş köftesi, hamburger köftesi daha aklıma gelmeyen varsa da işte böyle şeyler bulunabiliyor. Örneğin 300 gr. gibi düşük gramajlı seçeneklerden ₺50 indirim yapınca kg. fiyatı gerçekten çok hesaplıya geliyor.
Hele bir de aynı evden birkaç kişi herkes kendi hesabından aynı anda sipariş verince fayda maksimum oluyor. Adamlar da tek seferde getiriyorlar onlar için de iyi oluyor.
-
2 ayrı siparişle 600 gr kıymayı 85 tl ye satın aldım. Teşekkürler koca yusuf
hocam ilginiz için teşekkür ederim ama paketli ne ürün alsam bana kokuyor gibi geliyor k.y'den. Belki burası öyledir yada belki normali budur ama köftelerde özellikle koku vardı aldığımda. O yüzden almamayı tercih ediyorum.
-
Kod yokmu bugün?
Kod yok mu bugün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X