MAÇINKEYFİ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 27 Ağustos 2024; 18:14:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
( Güncel ) getir yemek ( 27 AĞUSTOS )
-
-
Kampanyalara ekleniyor sepette ödemede çıkmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hiç bir indirim kodunu kullanamıyorum kod ekle diyorum eklemiyor tekrar eklemeye çalışınca bu kod zaten kullanılmış diyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kampanyalar online ödemede geçerlidir , kupon eklemeden önce kartınızı sisteme kaydetmeniz lazım
Abi nerede ne sipariş veriyorsunuz ya. Bi lahmacun 100 lira diyor minimum sipariş çoğu yerde 300-500.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgende Köfteci Yusuf varsa çiğ ürünler sekmesi altında satılan et, kıyma ve şarküteri ürünlerine bakabilirsin. Gerisi boş.
-
Metropoldesinz muhtemelen ,
Kullandık teşekkürler.
sağol hocam teşekkür ettim
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+1
Aynı şekilde..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhangi bi restorandan bakınca görünüyor ama köfteci yusuftan sepet yapınca çıkmıyor çok ilginç
İleri tarihli sipariş veriliyor muydu?
Fiyatlar cayır cayır yanıyor. İndirimin tadını çıkarabilmek neredeyse mümkün değil.
-
İleri tarihli aynı gün 22.00 ye kadar olan siparişleri kapsıyor
Teşekkür ederim,
Bebelere mahçup olmaktan kurtardınız beni...
-
Köfteci Yusuf sağolsun, 6 aylik et stokladik.
Yemeği yemiştik üstüne kuponla tatlıları söyledik teşekkürler
Aynı şekilde bana da kullanılmış diyor
Restoran getirsin restoranlarında geçerlidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
sayende , var sanıp geldik.
|
Çiğköfte dediğin etsiz, bildiğin bulgur köftesi. Bulgurun kilosu ise bu ekononik şartlarda en ucuz şeylerin başında gelirken bu çiğ köftecilerin kilosunu neredeyse bildiğin kıymalı köftelerle yarışır satma sebebi tamamen üçkağıtçılıktır.
|
Bu nasıl bir üslup ve terbiyesizlik adam sizin için hergün konuyu güncelliyor şu yazdığınız bak ! |
|
Soramaz mıyım? Belki konu sahibi burada yok ve bir başkası yardımcı olacak, Ne fuzuli insanlar var oraya buraya atlayan. |
Getir kodlarının bir anlamı kalmadı maalesef çünkü artık restoranın minimum sipariş miktarına göre indirim yapıyor. Örneğin 80/50 kodla min tutarı 100 tl olan bir restorandan 110 liralık ürün alınca 60 tlye değil 100 tlye düşüyor.
|
valla geçen aya kadar güzeldi ama bu kod öldü gitti. Dağ başında iseniz idare eder.
min kupon 75₺ olmalı veya 100₺ |
Lanet olsun bütün bir nesil indirim kodu bekliyor
|
BAHARTADI
|
Benzer içerikler
- aşımsız prime 30 gb
- çaykur çaycı yorum
- bim dijitsu televizyon yorumları
- vodafone premium nedir
- 5 kg şeker - a101
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X