Bildirim
Hotels.com da İndirimde (Yurtdışı) Son 1 saat!! %50 ye kadar!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Müşteri memnuniyeti sıfır herkes dikkat etsin -
Yuzde 8 avantajix de var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bazı otellerde % 50 indirim lafı o ,
reklam için kulak asmayın
ama başka bir ipucu vereyim , hotels.uk sitesine üye olursanız
% 10-20 indirim kuponu geliyor,
böylece bazı otellere booking.com fiyatından daha düşüğe alabiliyorsunuz
ama kesin gidecekseniz cazip
çünkü peşin ödeme yapıyorsunuz
( booking de otelden ayrılırken ödeme imkanı var ) -
Booking.com dan şaşmayın... -
-
3 otel hakkında olumsuz yorum yazdım.. hiçbirini yayınlamadılar... kırık ingilizcesiyle html tarzı harf karakteriyle baştan savma kurumsal kimlikten uzak yazışmalarıyla abuk sabuk tarzda mamatörce hizmet veren bu siteye hiç bulaşmayın bile -
kimse memnun değil,sil başlığı.
ayrıca rf link yasssssssssak -
Heralde bir tek ben hotels.com u diğer tüm sitelerden başarılı görüyorum. avantajix + 10 gece konaklamaya 1 gece bedavası ile son 1 yılda 4 gece bedava topladım ve 1000TL avantajixten iade aldım. Hotels.com benim için en başarılı otel rezervasyonu sitesidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ÇöÇan
Müşteri memnuniyeti sıfır herkes dikkat etsin
aynen öyle bu siteden 3 gece otel aldım kendi kendine iptal etmiş ve bedava gün sayımdan düşmüş..
müşteri hizmetleri ise tam bi fiyasko..
türkçe bilmedeyen rus yada ukraynali bi kadın..
sonuc: riskli -
quote:
Orijinalden alıntı: 10urz
Heralde bir tek ben hotels.com u diğer tüm sitelerden başarılı görüyorum. avantajix + 10 gece konaklamaya 1 gece bedavası ile son 1 yılda 4 gece bedava topladım ve 1000TL avantajixten iade aldım. Hotels.com benim için en başarılı otel rezervasyonu sitesidir.
yalnız değilsin hocam bende memnunum hotels.com dan
daha öcede rezervasyon yaptırdım mh de gayet iyiydi.fiyat açısından da bookingden bile uygun fiyat veriyor. -
Ref link otomatik gelmiş. Ben sadece linki copy-paste yapmıştım. Zaten 1 saatlik bir duyuru idi. Böyle hin ve cin fikrim olsa idi çok önceden paylaşırdım. -
yok boyle bir indirim.. expedia nin klasik taktiklerinde.. hergun ayni yalan.. %50 indirim diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
booking.com u ben mi kullanmasını bilmiyorum yoksa fiyatlar herkese mi uygun ? site yasaklanmadan önce baktığım fiyatlarda diğer sitelere göre daha fazlaydı kişi başı ücretler -
bu ramazan bayramında ilk defa kullandım.
gayet memnunum.
ok parayı peşin veriyorsunuz ama sıkıntı çıkmadı.
3 ay öncesinden göynük fame residance 5 gece iki kişi 1400 tl konakladık.
diger firmalar 2.000 tl den aşagıya fiyat çekmiyorlardı -
Booking yasaklanmisti, kullanabiliyor muyuz halen. Oteller problem cikarir mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım yurtdışı yolculuklar için kullanılabiliyor ancak yurtiçi (Türkiye) engelli. -
quote:
Orijinalden alıntı: mur@t_fb
Booking yasaklanmisti, kullanabiliyor muyuz halen. Oteller problem cikarir mi acaba
Vpn ile giriş yapıp türkiyedeki otellerden rezervasyon yapabilirsiniz ayrıca bir çok kampanya var aşağıdaki linklerden rezervasyon yaparsanız.
50 Dolara 25 dolar iade
https://www.booking.com/s/0mer1005
80 Dolara 40 dolar iade
http://www.secretflying.com/posts/promo-40-off-80-hotel-spend-booking-com
40 Dolara 20 dolar iade
https://www.offers.com/.../vb/1571256301318964963
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 25 Temmuz 2017; 10:10:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X