Merhaba, evet yanlış duymadınız. picodi üzerinden yönlendirildiğiniz ilk d&r siparişinizde 100 tl'ye kadar olan tutarın tamamını geri alabilirsiniz. Yani 100 liralık bir sipariş veriyorsunuz kargo bedava olacak şekilde ve paranızın tamamını ve +20 TL'yi geri alıyorsunuz. Yapmanız gereken şey picodiye üye olmak ve picodi üzerinden cashback etkinleştirerek d&r'ın sitesine verilen linke tıklamak. Kayıt olduktan sonra yukarıdaki arama kısmına D&R yazıp sayfadan %100 cashback etkinleştir linkine tıklayarak alışveriş yapmalısınız. Yoksa cashback alamazsınız. reklam engelleyici varsa onun kapatılması gerekiyor yoksa bu tarz cash uygulamaları yakalayamıyor. Ayrıca D&R üzerinden alışverişinizi paycell kart ile yaparsanız 100 tl alışverişe 20 tl iade ekstradan alabilirsiniz :) Ayrıca site üzerinden bir çok sanal pazaryerinden alışveriş yaparken cashback alabilirsiniz. Büyük pazaryerlerinde bu oran %20'lere kadar çıkıyor. İncelemenizi tavsiye ederim. |
100 TL'ye Kadar Olan D&R Siparişlerinizde %100 CASHBACK Fırsatını Kaçırmayın!
-
-
kaç para verdiler reklam için
-
Para vermediler ki para mı vermeleri gerekiyor
-
Bahsettiğiniz firma ve ilgili grup şirketlerinden alışveriş yapmıyorum. Bakın üstüne para veriyorlarmış, yine de alışveriş yapmıyorum.
-
Cashback'i picodi veriyor aslında. D&R ile pek bir alakası yok. Yani bu tarz bir alışveriş yapacak birisinin işine yarar belki diye paylaştım.
-
Sadece 10000 kullanıcı için yazıyor çoktan bitirmişlerdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya şuan devam ediyor gözüküyor hocam. Yine de bir kontrol etmenizde fayda var.
-
Anında veriyormu cashback vermezse iptal ederiz kitaplar patlamasın bizde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ref.den üye oldum. Oek mantıklı gelmedi :) cesur yürek aranıyor işlemler nasıl olacaksa artık
Hocam biraz kurcalayın doğru şekilde yaparsanız 2-5 gün içerisinde picodi siparişlerim kısmında cashback tutarınızı görebilirsiniz. Ben n11 için kullandım ve tak diye iade aldım. Yani sadece iade alıcam diye sipariş verilir mi orasını bilmiyorum :) zaten ihtiyacınız olan bir şeyi alırsınız cashback verir tadından yenmez.
-
sineğin kanadından yağ çıkartıyorlar hocam burda
Teşekkürler denemelik 115 tl lik bi şey aldım. Onaylanır onaylanmaz hemen yatıyor mu?
o 100 lirayı hepsini geri çekebiliyor muyuz ?
edit= polonya firması, tr'ye giriş yapmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Mart 2022; 22:20:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam d&r ile picodi satış ortaklığı yapıyor d&r tarafından siparişiniz onaylandığı bilgisi picodiye geldiğinde picodiden çekebilirsiniz.
-
aldık bakalım sipariş onaylanınca cıkacakmış cıkmazsa iptal ederim:D
-
Siparişim onaylandı ama para picodiye yansımadı. İptal ediyorum :D
2-5 gün içerisinde yansıyor hocam. Yani eğer etkinleştirmelerim kısmından linke tıkladığınız gözüküyorsa bence iptal etmeyip bekleyin :)
-
İptal edilmedi. İşlem başarısız diyor. Denemelik kulaklık almıştım. Kullanacağımdan da değil aslında
hediye kartında geçerlimi kampanya
-
hocam bu konuda hiç fikrim yok vallahi.
Benzer içerikler
- yapı kredi referans kodu
- juzdan davet kodu nereye yazılır
- millenicom referans kodu
- turkcell çalışan yakını kampanyası
- temu kod
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X