< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100 TL'ye Kadar Olan D&R Siparişlerinizde %100 CASHBACK Fırsatını Kaçırmayın! (2. sayfa)
-
-
reklam engelleyici varsa onun kapatılması gerekiyor yoksa bu tarz cash uygulamaları yakalayamıyor.
ilk mesaja eklenebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam etkinleştirmelerim kısmında kupona tıkladığınız gözüküyorsa 2-5 gün içerisinde siparişlerim kısmına yansıyor.
-
Orda görünüyorda ilk on bin muhabeti varya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmeyi ekledim ilk mesaja.
-
Alışveriş yaptım. Ödül yatmazsa seni bulurum hocam. Picodi çekimde çamura yatarsa kitapları iade ederim artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim etkinleştirmelerim kısmında 10 kere falan gözüküyor fazla tıklamışım herhalde, bir sorun olur mu acaba ?
-
Referans neden hala yasak degil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siparişlerim kısmında gözüktüğü sürece mümkünatı yok çamura yatmaz hocam. Gözükmezse de iade et gitsin. D&R babamızın şirketi değil :D
-
Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum 2-5 gün içerisinde siparişlerim kısmında gözükür hocam.
-
Para çekim şikayeti çok, bakalim ne çıkacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tür platformlarda Cashback genelde 30-120 gün içinde ödemeye hazır oluyor.
-
kpss kitabı almam gerekıyordu iyi oldu, avantajix gibi ise sıkıntı yok , oradan da çok iade aldım
-
İadeler 3 ay gibi bir sürede veriliyor picodide ama veriyor. Ben bir kere ödeme aldım daha önce. Wise ile yurtdışından gönderiyorlar , Türkiye'de "birleşik ödeme" hesaba yatırıyor.
Üye olmak isteyenler için
https://my.picodi.com/tr/sign-up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avantajix'in polonya versiyonu işte bu site zaten. TR'ye girmişler böyle bi kampanya yapmışlar. kaçırmayalım istedim. umarım olur.
-
elektronikte veriyor mu?
-
hocam şunu da ekler misin, paycell kart ile 100 tl üzeri alışveriş 20 tl iade.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekledim hocam, yani nereden baksak 100 tl sipariş için hem ürünleri hem de 140 tl almış olacağız hahaha :)
-
cashbac onay süresi 90 ile 120 gün yazıyor zaten ona göre alın
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X