Şimdi Ara

100 TL'ye Kadar Olan D&R Siparişlerinizde %100 CASHBACK Fırsatını Kaçırmayın! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
8
Favori
8.320
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldık bakalım geri ödeme ne zaman yansıyor hesaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sansar3795 S kullanıcısına yanıt
    reklam engelleyici varsa onun kapatılması gerekiyor yoksa bu tarz cash uygulamaları yakalayamıyor.
    ilk mesaja eklenebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • calculus07 kullanıcısına yanıt

Hocam etkinleştirmelerim kısmında kupona tıkladığınız gözüküyorsa 2-5 gün içerisinde siparişlerim kısmına yansıyor.

Orda görünüyorda ilk on bin muhabeti varya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmeyi ekledim ilk mesaja.

Alışveriş yaptım. Ödül yatmazsa seni bulurum hocam. Picodi çekimde çamura yatarsa kitapları iade ederim artık.

• Benim etkinleştirmelerim kısmında 10 kere falan gözüküyor fazla tıklamışım herhalde, bir sorun olur mu acaba ?

• Referans neden hala yasak degil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ehiamico kullanıcısına yanıt

Siparişlerim kısmında gözüktüğü sürece mümkünatı yok çamura yatmaz hocam. Gözükmezse de iade et gitsin. D&R babamızın şirketi değil :D

• carlosdasilva87 C kullanıcısına yanıt

Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum 2-5 gün içerisinde siparişlerim kısmında gözükür hocam.

• Para çekim şikayeti çok, bakalim ne çıkacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tür platformlarda Cashback genelde 30-120 gün içinde ödemeye hazır oluyor.

• kpss kitabı almam gerekıyordu iyi oldu, avantajix gibi ise sıkıntı yok , oradan da çok iade aldım

• İadeler 3 ay gibi bir sürede veriliyor picodide ama veriyor. Ben bir kere ödeme aldım daha önce. Wise ile yurtdışından gönderiyorlar , Türkiye'de "birleşik ödeme" hesaba yatırıyor.
    Üye olmak isteyenler için

https://my.picodi.com/tr/sign-up

• Tomcruise55555 T kullanıcısına yanıt

Avantajix'in polonya versiyonu işte bu site zaten. TR'ye girmişler böyle bi kampanya yapmışlar. kaçırmayalım istedim. umarım olur.

• elektronikte veriyor mu?

hocam şunu da ekler misin, paycell kart ile 100 tl üzeri alışveriş 20 tl iade.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Ekledim hocam, yani nereden baksak 100 tl sipariş için hem ürünleri hem de 140 tl almış olacağız hahaha :)

• cashbac onay süresi 90 ile 120 gün yazıyor zaten ona göre alın

• f/s (fiyat/sayfa) olarak en uygun kitaplar şunlar (napak, sanat anlayışımız bu kadar )

100 TL'ye Kadar Olan D&R Siparişlerinizde %100 CASHBACK Fırsatını Kaçırmayın!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.