Şimdi Ara

100 TL'ye Kadar Olan D&R Siparişlerinizde %100 CASHBACK Fırsatını Kaçırmayın! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
8
Favori
8.320
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çek kullanımında herhangi bir sıkıntı yaparlar mı?

• alışveriş yaptık bakalım, bekleyelim merak ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kampanyasever kullanıcısına yanıt

2-5 gün içerisinde siparişlerim kısmında gözükmesi gerekiyor hocam.

• Bende 106 liralık bi sipariş verdim hadi hayırlısı bakalım

• Refli uye oldum ama 20 tl gozukmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Refli uye oldum ama 20 lira gozukmedi   ayrıca reklam engelleyicisini kapatmayı unuttuğum halde bile etkinleştirmelerim kısmında dr ye yönlendirme görülüyor, demek ki reklam engelleyicisi buna engel olmuyormuş

• Alışveriş sonrası bana picodi tarafından mail geldi, “100tl cashback onay bekliyor 90 günden uzun sürmez” diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eminxconan E kullanıcısına yanıt

hocam nerede sadece 10000 yazıyor?

picodi epeydir forumda sponsorlu gibi birşey ama ben güvenemedim. çünkü cashback sayfasında da zerre kadar detay yok. hangi kategoriye % kaç iade vb hiçbir bilgi açıklama yok. hiç güven vermedi site, üstüne birde sikayetvarda cashback alamadım diye şikayet edenlerin yanında hesabımdaki bilgiler silindi diyen bile var

• beni de kıllandıran durum avantajix veya iadeal gibi cashback sitelerinde yapılan işlem görülüyordu. yani para belki 3 ay sonra yatıyor, belli bir oran birikinde ama alışveriş yaptığım belli. bu siteden dün ilk kez d&r alışverişi yaptım. yine aynı mantık link vasıtasıyla siteden alışverişi yaptım. 1 gün geçti sol kısımda siparişlerim sayfası bomboş. yani benim tıklayıp alışveriş yaptığımı gösterecek bir ibare yok.

etkinleştirmelerim yazan yer eğer deniyorsa, eklentisini indirdim örneğin, her girdiğim alışveriş sitesinde verdiği cashbach oranını etkinleştir deyince yazıyor. istersem 50 giriş yapıp 50 defa trendyol, n11 gibi sitelerin verdiği oran görünüyor.

beklemedeyim ben de, bu linki de bookmark'a ekledim, ara sıra giriyorum yeni bir şey olursa haber edelim. bana mail falan gelmedi bu arada alışveriş sonrası. sadece d&r arşiv fatura, siparişinizi aldık, kargoya verdik şeklinde mail gönderdi bu olayla ilgili.

• Üye oldum D&R'a girdim kitap bakınırken mouse bozuldu iyi mi. İmleç hareket etmiyor ancak tuşları çalışıyor. Kitap alalım derken mouse alacağız bu bahaneyle. 

DR15TL kodunu kullandım ve aktif oldu. Sayfa hata verdiği için tekrar sepete dönüp tekrar kullanmaya çalışınca bu sefer bu üründe kullanılamaz diye hata veriyor. Tek seferlik olmasını anlarım ama kullanamadım ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 22 Mart 2022; 0:23:52 >
  • Arkadaşlar dün sipariş veren kişilere mail gelmeye başlamış, bilgilendirme amacıyla bu yorumu paylaşıyorum.

• "D&R mağazasından yaptığın 106.15 TRY tutarındaki siparişin başarıyla takip edildi Picodi hesabına eklendi.

100 TRY tutarındaki cashback onay bekliyor, 90 günden uzun sürmemeli."

• Ben de şansım denedim, bakalım sonuç ne olacak. Farklı sitelerden bu sistemleri kullanıyordum daha önce.

• radiohead_yorke kullanıcısına yanıt

ne kadar sure sonra geliyor hocam

• Merhaba arkadaşlar kampanya günceldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enjoyman95 kullanıcısına yanıt

1,5 gün sonra geldi dostum..

• 21 mart saat 12.30 gibi sipariş verdim hala siparişlerim kısmına yansımadı. 21 martta sipariş verip de gelen var mı acaba ?

• radiohead_yorke kullanıcısına yanıt
    bize gelmedi hala şu mail. işlemlerde de çıkmadı. yardım merkezi kısmından yazdım ben de .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matesis514 kullanıcısına yanıt
    20 mart'ta verdim, hala gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 mart'ta verdim, hala gelmedi. 

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.