Şimdi Ara

( Güncel ) getir yemek ( 27 AĞUSTOS ) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.022
Cevap
104
Favori
143.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kanka bu seferde kod kullanılmıştır diyor. 75 lira olduktan sonra hiçbir kodu kullandırmadı

• arapaşığı A kullanıcısına yanıt

Bro bence sen kodların sonundaki "TL" yi yazmıyorsun. Bugünün kodu mesela "BERABER75TL". Sen muhtemelen "BERABER75" yazıyorsun.

• Abuk subuk bir kod sistemi var. Kodu tanılmadım, görselini tıklayıp listelenenen restoranlarda biraz deneme yaptım; hepsinde kafasına göre farklı bir indirim uyguluyor. Bazısında hiç indirim yapmıyor bile.

• Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt
    Yapmayan için bir şey diyemem de kuponu restoranın belirlediği sepetin altına düşmeyecek şekilde ayarlamışlar. Asgari 200 lira sepet tutarı yapan restoranda 225 liralık sepet 150'ye değil 200'e düştü.

Bu arada 10 Ağustos HEDİYE75TL sadece Müdavim içinde geçerli.
  • Beyler o güzel 80/50'lik kuponlu GetirYemek dönemi bitti. Artık buradan halt çıkmaz.

• Bugün nazilli pidesi yemek için uyandım ve o pideyi yemek için nefes alıyorum

Ceykalda, KOD BUL
  • Güncel
  • +++++
  • Uygulamadaki kodu buraya paylaşmanın bir mantığı kalmadı artık, karnı aç olan getire girip kodu öğrenip uygulasın
  • HARİKA75TL
  • 20dkdir geçersiz diyor
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

25. dakika ekledim geçerli dedi. Kodun sonundaki TL'yi de yazın diye diye dilimizde tüy bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E006 -- 13 Ağustos 2024; 18:27:6 >
  • 75lik kodlar bitti demek ki. Saat tam 6da geliyordu olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 14 Ağustos 2024; 18:5:48 >
  • Getir 75 tl kupon verince bazı cakal işletmeler 230 tl olan adana kebabı 300 yapdı bazilari getirmesi ucretli yapdi bunlar akillanmaz😆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 16 Ağustos 2024; 22:11:56 >
  • GYSETXUZ

Çarktan çıktı müdavimde 180 tl ve üstü için 75 tl indirim yapıyormuş belki birinin işine yarar
  • ( Güncel ) getir yemek ( 27 AĞUSTOS )
  • Dönerde 80₺ indirim var, sepette otomatik düşüyor.

( Güncel ) getir yemek ( 27 AĞUSTOS )
  • YAZLIK50 diye kod geldi ama geçersiz deyip duruyor. Deneyin bi
  • Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    Geçersiz diyor
  • Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    YAZLIK50TL indirim kodu
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.