Bildirim
Getir Adana'da, ilk alış verişe 30 TL (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
NFC özelliği ile çekiyor. -
Denedim ama olmadı iPhone 7 var.
-
sepette kampanyaya bakınca gözükmüştü, 10 dakka sonra alim dedim kupon gözükmüyor şimdi
-
-
-
Bu 31/30 kupon banada geldi. Ama hesap dan çıkıp yeniden girince uçtu. Neden acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adanalılar gelmiş, hoşgelmiş...
-
Ben uygulamayı yeni indirip kaydoldum ama bana çıkmadı.
-
Getir yemek ne zaman hizmete girer acaba?
-
31/30 yüklemişler ama kullandırtmıyorlar geçersiz diyor nasıl bir iş bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de vardı 31/30 ama sepete bişi ekledim kayboldu gitti. Kulkandirmamak sanırım amac:) -
Biraz baktımda fiyatlar piyasaya göre çok yüksek.Çoğu üründe fiyatlar x2.
-
Adana'da bulunduğum bölgeye servis varmış ama 90/30 vermiş vere vere. Fiyatlarda ciddi anlamda yüksek. Adana'da 1.5TL'lik simidi 2.5TL'ye satıyorlar.
Şimdilik kalsın.
-
Getirin ilk alış verişe indirim tanımlaması sanırim yoğunluğa göre değişiyor. Hesabıma farklı zamanlarda girdiğimde farklı indirim tanımlanıyor. Sizde de böyle mi?
31/30
90/30
130/30
Gibi -
Bi Gaziantep'e gelemedi arkadaş :) -
Geliyor yakında. İş ilanları vermişler birkaç gün önce. -
İnşallah hocam :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-822C7A5A4
Bi Gaziantep'e gelemedi arkadaş :)bende gaziantep'teyim sordum bunlara :) şimdilik planlarımızda yok dediler 2 gun önce :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 13 Aralık 2020; 18:56:50 > -
Hem fiyatlar marketlere göre yüksek, hem de 31/30 u kullanmanın anlamı yok, çünkü 35TL sepette 31/30 kampanyasını seçmek istediğimde sepet min 60TL olmalı diyor. Ne anladım ben bu işten? Banabi'nin 15 lik kuponu bile daha verimli buna göre. Getir getir dedik, daha gelir gelmez üzdü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X