Şimdi Ara

Getir Adana'da, ilk alış verişe 30 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
9.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    daha bugün 31/30 kullandım 1.50 ₺ ödedim nasıl 60₺ limit var anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: remzi388

daha bugün 31/30 kullandım 1.50 ₺ ödedim nasıl 60₺ limit var anlamadım

arkadaş 90/30 kullanıp 3o tl lik alışveriş yapmak istemiş. Öyle yaparsa sepeti 60tlye tamalayın gibi bir uyarı veriyor.

• Valla arkadaşlar ben de anlamadım, Cuma günü gördüm 31/30 u kampanyalar kısmında, sepete attım 31TL üzeri bir şeyler, 31/30 seçtim (90/30 seçmedim eminim) sepet min 60TL olacak dedi, Cmrt denedim yine aynı. Şimdi siz yazınca tekrar denedim, ama bu sefer ödeme şekli de kaydettim (masterpass tanımladım), sonra denedim düştü, daha önce yanlış kampanya sevmediğimi çok iyi biliyorum, sonradan mı bir şey değişti ya da öncesinde ödeme şekli mi tanımlamak gerekiyordu bilmiyorum. Ama şu an 34TL lik sepeti 4TL ye aldım, o yüzden size tşk ediyorum, yoksa bırakacaktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31/30 u bir görüp bir göremeyen arkadaşlar, bana bu kampanya ile ilgili kısa mesaj gelmişti, kısa mesajdaki linke tıklayıp uygulamaya girince 31/30 kampanya görünür hale geldi. Ben sorunu bu şekilde çözdüm. Bol şans herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen sms e tıklayınca kampanya göründü.tesekkurler.

• mbmb M kullanıcısına yanıt

SMS i buraya yapistirir misiniz, deneyelim

• universty3 kullanıcısına yanıt
    Bize de atar mısınız lütfen linki
  • bana 31/30 bildirim olarak gelmişti. Sonra kayboldu. Yapacakları uygulamanın ta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Fighter -- 14 Aralık 2020; 4:3:13 >
  • Arkadaşlar gelen sms asagidaki sekilde, linke tıklayın, kampanya görünür hale gelsin..
    Getir şimdi Antalya'da! Getir mutluluğuyla tanışın diye ilk siparişinize 30TL hediye! Hemen sipariş ver, ihtiyaçlarını dakikalar içinde getirelim:
    Mersis:0394048265800010
    SMS reddi için:https://onay.li/PU34 B021

• Evet tiklayinca kampanya gorunuyor ama işlevsel degil, sepet olusturunca kampanyalar bolumunden secilmek iatendiginde 130/30 seklinde cikiyor. Yardimci olabilecek kimse var mi?
  • Aynı cihazdan farklı hesaptan sipariş veren var mı acaba 30 Tl indirim çıkar mı yine?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.