440/40 |
getir ay sonuna kadar her gün 20 tl indirim (2. sayfa)

-
-
Getirde ürünler piyasa fiyatında yuzde 10-15 daha fazla + getirme ucreti, poset vs eklendiginde toplamda 20 degilde 10 yads 6-7 tl indirim oluyor,
Kısacası 25/20 yada 50/25 gibi oranlari görünce insanda kaçırmadan alayım piskolijisi oluştuğu ve indirim kaçmasin diye hiç ihtiyacımız olmadığı halde alışveriş yapmış oluyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana bi hesapları da kontrol edin. Orada da 15-20 kupon vermişler . Allah bereket versin. Bir kaç ürün de hediye var kampanyalar kısmında.
Teşekkürler.
-
-
Mail geldi 30 lira indiriminiz var diye ama 15 lira indiriyor sepette. Anlayamadım arkadaşlar normalde kullanan biri değilim neden 15 oldu?
Bende 40/20 vardı.Dondurma aldım.Arkadan ay sonuna kadar 25/20 indirimini tanımladı.Onu da kullandım.inşallah ay sonuna kadar devam eder.Uzun aradan sonra ilk defa güzel indirim verdi.
-
Her gün 25/20 geleceğini sanmıyorum, bugün 25/20'yi kullandım ama diğer günlerde 90/20 veya 120/20'lerin geleceğini düşünüyorum, çünkü diğer hesaplarıma 60/20 ve 90/20 falan gelmiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_84
Getirde ürünler piyasa fiyatında yuzde 10-15 daha fazla + getirme ucreti, poset vs eklendiginde toplamda 20 degilde 10 yads 6-7 tl indirim oluyor,
Kısacası 25/20 yada 50/25 gibi oranlari görünce insanda kaçırmadan alayım piskolijisi oluştuğu ve indirim kaçmasin diye hiç ihtiyacımız olmadığı halde alışveriş yapmış oluyoruz.dondurma alıyorum şahsen. kola vs de fazla fark yok. iş bankasının istanbulkart kampanyası var 20/5 onla da birleştirince gayet güzel oluyor.
-
3 hesabım var daha önce kampanyalarını kullandığım bitirdiğim ;)
Sadece 1 tanesine gelmiş
Diğerlerine gelmiyor ;) normalde aynı anda gelmesi lazım
Gizli tarayıcı vs deniyorum ama gelmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: tutkulu420
Mail geldi 30 lira indiriminiz var diye ama 15 lira indiriyor sepette. Anlayamadım arkadaşlar normalde kullanan biri değilim neden 15 oldu?O Mail banada geldi hatalı olabilir hesabı 6 defa kullanmıştım
Merhaba,
Hala Getir'i kullanmadığınızı fark ettik ve bizi denemeniz için hesabınıza 30 TL hediye* tanımladık! 🎁
Hemen sipariş verin; deterjandan suya, ekmekten çikolataya binden fazla ürünü, gece gündüz demeden dakikalar içinde olduğunuz yere getirelim! 🎉
Hayatınızı kolaylaştırmak için biz hazırız, sizi bekliyoruz! 😎
*30 TL hediyeniz yalnızca bu mail adresinize kayıtlı Getir hesabınıza ve Getir'deki ilk siparişinizde geçerli olacak şekilde tanımlanmıştır. Kampanyadan yalnızca bulunduğunuz şehirde faydalanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dün gözüküyordu bugün yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: marslan1999
Dün gözüküyordu bugün yok.anlık gelip gidiyor hocam sürekli aktif degil
-
Son ekranda ya indirim yada hediye kullanırsın 2 beleşi birden kullandırmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gelmemiş tüh
-
19 mayısta getirme ücreti vardı
20 mayısta kalktı
21 Mayıs geri geldi
Galiba 1 gün var 1 gün yok getirme ücreti
Getirme ücreti hep vardı, hiç kalkmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen bende de öyle oldu
-
sözde ay sonuna kadardı 20tl indirim, dayanamadılar bugün indirim yok:(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X