< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Getir Burger King siparişi 20 TL (9. sayfa)
-
-
Arkadaslar selam. GetirYemek anasayfasinda bu indirim karsima cikiyor fakat BK’dan urun ekledigimde son ekranda fiyat dusmuyor. Online kredi karti secili. Sebebi nedir? Yasayan oldu mu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman iş tamamen Burger King şubesine bağlı, keyfine göre davranıyor demek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartı başka bir hesapta bu indirimde kullandıysanız öyle olabiliyor. Başka kart deneyin.
-
yararlandım, teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kredi kartindan bankamatik kartina dondum olmadi, oradan sanal kart denedim yine olmadi. Baska isme ait bir kart deneyecegim son care. Getir’in bu indirim yapamama problemini bir turlu anlamadim.
siparişi sorunsuz bir şekilde gerçekleşenlerin restorant puanı kaç acaba?
-
3.9
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
başlığı görünce hemen açtım getiri sipariş verdim sonra konuya girip mesajları görünce hemen iptal ettim siparişi o saniye para iadesi gerçekleşti.
-
Şerifali burger king için siparişi geçtim. Fiyat düştü yemeği bekliyorum şu an hazırlanıyor diye gözüküyor.
Çok ilginç bu Getir ve BK kampanyası, diğer hesaptan bugün de bir sipariş vereyim dedim, ne yaptıysam düşmedi indirimi, kampanyalar kısmında görünüyor indirim ama düşmüyor da düşmüyor. Kart değiştirdim o da yemedi. Belki artık adrese de bakıyorlardır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gün önce kart değiştirerek sipariş verebilmiştim bugün yemedi
-
18.00 da sipariş verdim. 19.30da hala hazırlanıyor şeklinde görünüyordu aradım kontrol ettiler ve siparişimin yola çıktığını söylediler. 20.30da tekrar aradım ve siparişimin gelmeyeceğini ve iptal edildiğini söylediler. Allah belalarını versin.
-
Getiryemek yorumları okuyabiliyor muyuz?
Üç gündür paramı alamadım yatarsa şükret
GETİRMEYEK
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dobruca
GETİRMEYEK -
Hiç işim olmaz. Mahalledeki kebapçılardan (%50 indirimle) 13-15 TL'ye Adana, Tavuk Kanat ve duble lahmacun yaparım, çok daha yeğdir.
-
Benim burdakilerin yarısı fiyatları 2 katina çıkardı çakma %50 olsun diye, diğer yarısıda minimum sepeti 50-70 tl arası yaptı ki doğru düzgün faydalanamayalım. O yüzden o kampanyalarda benim için faydasız. Getirin faydasını göremedim valla
O durumda yapacak bir şey yok tabi hocam. Getir'e mahsus alt limit yükseltenler var maalesef. Bu konuda büyükşehirlerin merkezi ilçelerinde ikamet edenler şanslı, o bölgelerde restoran çok oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X