< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madik1903 -- 15 Mayıs 2021; 13:24:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Getir Burger King siparişi 20 TL (6. sayfa)
-
-
MH hizmetleri ile 3 kere görüştüm. Gelip almadılar ürünleri dedim. En sonuncu da direk iade yaptı. Sizde kalanları imha edin dedi. Kedilere bayram yaptırdım onlar ile :)quote:
Orijinalden alıntı: KoşanBalık
2 saat 15 dakika sonra getirdiler o da başkasının siparişi :)
Aradım MH ulaşmak zaten imkansız 26.dk da açtı ilk görüşmede. Dedim bu benim değil tamam sizden alıp doğruyu getirmesi için restorana yazdım. 1 saatte öyle geçti. Gelen Yok. Tekrar MH aradım. 16. Dk da açtılar. İade istiyorum saat oldu 22.00 dedim. İade için gelenlerin tam olarak gelen kuryeye teslimi gerekliymiş :)))))
O parayı onlara bırakmam ben. Beni ve eşimi böyle beklettiler . Peşini bırakmam
Bugün iadem geldi. Üstüne de 20₺ hediye çeki vermişler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros'unki kadar belli diğer zincir marketlerin kıyması da. Satır arası karalama lüzumsuz ve de komik.
-
Ne demek istediniz anlamadım ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Madik1903
TV reklam veriyor halen
Uygulamada gözükmüyor kampanya
İndirim çıkan var mı kullanan forumdan bugünHafta sonları galiba kaldırıyorlar bu tür indirimleri bende şuan denedim meraktan düşmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cuma indirim gözüküyordu dün girdim tam siparişi oluşturdum indirim yok olmuş
bir de üstüne eksik gönderdiler müşteri hizmetlerine söyledik ama tamamlamadılar bir daha müşteri hizmetlerine canlı destek bağlantısı yapılacak bölüm de çıkmıyor getir güzel ama getir yemek çok tırt bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: ManuaLcuma indirim gözüküyordu dün girdim tam siparişi oluşturdum indirim yok olmuş
bir de üstüne eksik gönderdiler müşteri hizmetlerine söyledik ama tamamlamadılar bir daha müşteri hizmetlerine canlı destek bağlantısı yapılacak bölüm de çıkmıyor getir güzel ama getir yemek çok tırt bence
Birebir aynısını yaşadım hocam
Bu kuponla calve 250ml soslardan almak daha mantikli heralde şuan
quote:
Orijinalden alıntı: CreakerBu paraya en az dominos lezzetinde 10 tane pizza çıkarabilirsiniz arkadaşlar. Hem sağlıklı hem çok kolay. Youtubeda iyi tarifler var. İsterseniz önerebilirim de.
Pizza tabanını glutensiz undan yapınız. Of bir güzel oluyor... Benden de naçizane tavsiye
-
Daha önce yanlışlıkla glutensiz makarna almıştım ve ,belki psikolojik, bir türlü yiyememiştim 😅. Ama bunu da denerim. Teşekkürler tavsiye için :)
Bu Kampanya bende gözüküyor..
Yarın söylerim de Ne istesek.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-701484EF2
Bu Kampanya bende gözüküyor..
Yarın söylerim de Ne istesek.hocam aklı olan bulaşmaz
hafta içi yoğunluk yoktur diye bugün söyledim müşteri temsilcisine ulaşmak imkansız bilgi alamıyorsunuz 70-80 dkya yakın sürede geldi patates buz olmuş içecek sıcacık
-
Edit.. Vazgeçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 18 Mayıs 2021; 23:58:37 >
tavuk yerken iki defa düşün bence içeriği en temiz whopper
https://d3vkdqr0qjxhag.cloudfront.net/burger_king_urun_icerigi_gramaj_bilgisi_c18c6c29a3.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kal42kal42 -- 17 Mayıs 2021; 23:51:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
aynen qanka, onun içindeki de dana etiydi zaten.quote:
Orijinalden alıntı: kal42kal42tavuk yerken iki defa düşün bence içeriği en temiz whopper
https://d3vkdqr0qjxhag.cloudfront.net/burger_king_urun_icerigi_gramaj_bilgisi_c18c6c29a3.pdf
o ne kadar dana etiyse, tavuk da o kadar tavuk.
kimse tavuğun tavukluğunu sorgulamasın...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
7 de verdim siparişi 9 a 10 vardı aradılar abi getirelimmi diyor.Dedim abinizinde sizinde getirin dedim en sonunda. Neyse saat oldu 9 buçuk bi baktım sipaişi iptal etmişler.Saçmasapan bir firma çocuk hamburgeri bekledi bekledi uyudu.Sonra araştırdım sipariş yoğunlugundan yetiştiremiyorlarmış 2 saatide geçinde otomatik iptal oluyomuş sipariş.Maden bu b.ku yemeyi beceremiyosun ne diye sipariş alıyosun.
-
bu riske değer mi acaba
-
iki acemi ve fos şirkete güvenerek sipariş vermeyin. verin ama gelmeyecekmiş gibi verin. olursa tombala
-
Birinde iftardan 1 saat önce sipariş verdim.iftara 10 dk kala iptal ettiler.Geçen gün de gece acıkınca şipariş verdim.1 saat sonra iptal ettiler.Sonra başka yerden pizza söyledim.Getirmeyeceklerse iptal etsinler kimse sizi beklemek zorunda değil.Bu süre boyunca da getire yazdığımda gelir daha vakti var diye bot cevap veriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X