Şimdi Ara

Getir Burger King siparişi 20 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
36.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesela bu tarif oldukça iyi sonuçlar veriyor ve basit.

• Allah belalarını versin 1 saat 15 dakika oldu hala sipariş elime ulaşamdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat 19.00 da verdiğim siparişi 21.30 itibari ile hala beklemedeyim. midem kazındı evdekilerede rezil olduk pişmanlık oldu getir son 1 aydır.

• saat 19.00 da verdiğim siparişi 21.30 itibari ile hala beklemedeyim. midem kazındı evdekilerede rezil olduk pişmanlık oldu getir son 1 aydır.

• vampirelf kullanıcısına yanıt

Valla ben yemek yedim hala bekliyorum iptalde edemiyorum getire ulaşamıyorum burger kingede ulaşılmıyor

• BİZİM DE 2 SAATTE GELDİ TABİ BUZ GİBİ

• turkay23 kullanıcısına yanıt

Bende saat 19da sipariş vermiştim. Şimdi uygulamadan kontrol ettim sipariş gelmemesine rağmen sipariş teslim edildi yapılmış . Normal zamanlarda en fazla 30 dk sipariş gelirdi .

• 2 saat bekleme ile aranıza katıldım(halâ hazırlanıyor) , başarılar
  • frdbb kullanıcısına yanıt

Yemek yedim hocam sipariş. Vereli 2 saat oldu hala ortada yok getirden iptal yapılmıyor onlar bile bakmıyor.kaldım ortada hep param gitti hem yemek yok ortada sakın sipariş vermeyin arkadaşlar rezillik çekmeyin.

• ben çıktım burger kinge gittim getir sistemi çökmüş 400 siparis var hepsi iptal edilecek burger king bile getire ulaşamıyoruz caresiziz diyor. tam bir rezalet
    Getir Burger King siparişi 20 TL

• Aynı durumdayım ama benim sipariş vermesiyle iptal oldu. Allah tan bekelemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

ben çıktım burger kinge gittim getir sistemi çökmüş 400 siparis var hepsi iptal edilecek burger king bile getire ulaşamıyoruz caresiziz diyor. tam bir rezalet
    Getirin kendi kuryesi var hadi dün rezillik çıktı ulan bari bugün kendi kuryeni yönlendir adam gibi kampanya yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Syg10 S kullanıcısına yanıt

Bende de teslim edildi yazdı şimdi bu ne terbiyesizlik paranın üstüne mi çökeceker şimdi bunlar napıcaz ya hayret birşey ülkede yemek siparişi bile düzgün gelmiyor heryer ayrı rezillik

• Her iki firma da rezil ettiler kendilerini, altından kalkamayacağın işe girişme. Getir'in de müşteri hizmetleri diye bir bölümünü yok kabul edin arkadaşlar yarım saatte ulaşabiliyorsunuz. Burger King'in iptal ettiği sipariş için hala hazirlaniyor diyor adamlar kaldi ki Burger King'e güç bela ulaşarak bu bilgiyi alabildim de odedigim ücreti geri alabildim. Tek kelimeyle rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cggs1234 -- 13 Mayıs 2021; 22:24:31 >
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    2 saat 15 dakika sonra getirdiler o da başkasının siparişi :)
    Aradım MH ulaşmak zaten imkansız 26.dk da açtı ilk görüşmede. Dedim bu benim değil tamam sizden alıp doğruyu getirmesi için restorana yazdım. 1 saatte öyle geçti. Gelen Yok. Tekrar MH aradım. 16. Dk da açtılar. İade istiyorum saat oldu 22.00 dedim. İade için gelenlerin tam olarak gelen kuryeye teslimi gerekliymiş :)))))

O parayı onlara bırakmam ben. Beni ve eşimi böyle beklettiler . Peşini bırakmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Hocam Allah razı olsun annem hemen birşeyler hazırladıda yedim yoksa aç kalmıştım daha hayatta almam bide utanmadan teslim edildi yazmışlar ülkede bir yemek siparişini bile ellerine yüzlerine bulaştırdılar

• Bide londraya abdye açılacaklarmis. Ulan sen kendi ülkeni beceremedin. ecnebiler böyle bu olayda biryerlerinden kan alırlar getirin. Rezil herifler bide teslim edildi yazıp paranin üstüne yatacaklar he hakem heyeti var bu işin.
    GETİR BENİM İÇİN BİTMİŞTİR MÜŞTERİ HİZMETLERİ REZALETİ YÜZÜNDEN ORTADA BIRAKTILAR RESMEN.

• Teslim edildi yazıyor, açlıktan gözüm görmüyor sanırım az daha bakınıyım etrafa.
  • Bu kadar tantanadan haberim yoktu. Bugün kampanyayı görünce ilk kez getir hesabı açtım hanımın telefondan 19:20 gibi siparişi geçtik İki Whopper Menü. 1 saate doğru geldi. Teslim edildiğinde hala hazırlanıyor görünüyordu uygulamada. İyi yırtmışız

• Parasiyla ac kalip rezil olmak isteyen varsa sipariş verebilir.
    İsin tuhafı GETİR müşter hizmetlerine ulaşmanın imkansiz olduğunu farkettim direk magdur olma riski yüksek en ufak bir hatada. Yemek sepetini tercih ederim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.