Bildirim
Getir uygulaması Bursa'da
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bugün motorlarını görmüştüm Özlüce tarafında -
Görükle de baya aktiftiler bugün tabi banabi burayı ele geçirmiş durumda bu sebepten güzel kampanyalar görebiliriz bölgesel olarak. -
Uygulamada sipariş verilebiliyor. Banabi her yere açılınca geç kaldıklarını anladılar. -
Beyler varmı birşeyler peki ondan bahsedelim -
31 liralık alışveriş yapıyorsun 1 lira ödüyorsun.
Ben Yıldırım Millet'te oturduğum için yararlanamadım. Banabi de gelmedi daha bizim buraya. :) -
Banabi uygulamasını google playde bulamıyorum nerden yüklüyoruz arkadaşlar -
Nilüfer - Beşevler Karafatma meydanına yakın bi yere depo açmışlar -
BENDE fsm de gördum yolunu mu kaybettı dedım ıcımdenquote:
Orijinalden alıntı: Yellow Claw
Bugün motorlarını görmüştüm Özlüce tarafında
pilot uygulama en sonunda baslayacak sanırım.. bıraz da bursa yararlansın -
34.90 olan 16lı selpak tuvalet kağıdını 7.40 a aldım gayet güzel 15 dk da teslimat yapıldı piyasaya göre fiyatlar biraz pahalı ama 30 TL Çek olunca işime yaradı her zaman alışveriş yapılmaz ama bu fiyatlarla -
30 tl cek nereden geldi peki -
Üyelik açın sepete ürün atın sepete gittiğinizde promosyon bölümü var oraya girince 30 TL Çek ve diğer indirimler gözüküyor seçerek indiriminizi alabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdarkdirty -- 2 Aralık 2019; 10:50:43 > -
20 tl gözüküyor bende nedense bursaya özel yazıyor -
Franchise gibi birşey mümkün değil mi acaba? Yazılımdan anlasam bir ilçede yapılabilecek en güzel iş -
bilgilendirme için teşekkürkler -
Ahh ahh çok şanlısınız, bizim burada hiç şey yok. -
yemeksepeti uygulamasını indir. Onun içinde. -
Hallettim hocam teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: VADev
yemeksepeti uygulamasını indir. Onun içinde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X