Bildirim
Getz//Corsa//C3 tarzı tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Megane 1,Corolla 95-98,Accent 2000+,toros 99+,doğan 97+ diye uzar gider...
Edit: Tamam ya torosu doğanı şakasına yazdım o kadar da değil yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 24 Ağustos 2015; 17:13:20 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
model olarak daha yuksek bakıyorum belirtmemişmi ama en az 2004
bide yazdıgın bayana gidicek araba degil toros yazmısın meganı anlarımda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 24 Ağustos 2015; 16:59:03 > -
Kriter olmayınca aklıma geleni yazmıştım C3 ve corsa iyidir o o fiyatlara fiesta da bulunabilir.Getz pek iyi değil kalitesiz,güvensiz,konforsuz.Kullanışlılık açısından iyidir ama güvenliği tehlikeye atmaya gerek yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Nissan Maxima -
++ -
++ -
quote:
Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu
Kriter olmayınca aklıma geleni yazmıştım C3 ve corsa iyidir o o fiyatlara fiesta da bulunabilir.Getz pek iyi değil kalitesiz,güvensiz,konforsuz.Kullanışlılık açısından iyidir ama güvenliği tehlikeye atmaya gerek yok
Getz'i ne kadar kullandınız acaba. Ben 115.000 km kullandım iki kerede kaza yaptım. Getz n-cap den 4 yıldız almış sınıfının güvenlik gereklerini karşılayan bir araç. Ayrıca dayanıklı, kullanışlı ve piyasası canlı bir araç. Peynir ekmek gibi alıp satabileceğiniz size bakımlar dışında masraf çıkarmayacak verdiğiniz paraya değecek araçtır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X