Şimdi Ara

GETZ LPG KULÜBÜ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
7
Favori
131.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabanın genel bakımlarını yaptırdınız mı bujiler filtreler lpg nin filtresi vs. bunları yaptıktan sonra 105 tl ye ben 370 km yaptım ve şehir içi. Hemde kış lastikleriyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalefendi

arabanın genel bakımlarını yaptırdınız mı bujiler filtreler lpg nin filtresi vs. bunları yaptıktan sonra 105 tl ye ben 370 km yaptım ve şehir içi. Hemde kış lastikleriyle.

evet arabanın bütün bakımları 77000 de yapıldı. araba şuan 80000 de. bu durum arabanın lpg bakımları yapıldıktan sonra ortaya çıktı. her zaman gittiğim ustaya gittim sıkıntı yok dedi. bende en son 110 tl lik gazla 270 yaptım. benzini saymıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ugur.

quote:

Orijinalden alıntı: cemalefendi

arabanın genel bakımlarını yaptırdınız mı bujiler filtreler lpg nin filtresi vs. bunları yaptıktan sonra 105 tl ye ben 370 km yaptım ve şehir içi. Hemde kış lastikleriyle.

evet arabanın bütün bakımları 77000 de yapıldı. araba şuan 80000 de. bu durum arabanın lpg bakımları yapıldıktan sonra ortaya çıktı. her zaman gittiğim ustaya gittim sıkıntı yok dedi. bende en son 110 tl lik gazla 270 yaptım. benzini saymıyorum.

ayrıca bu 270 km yi normal lastikle yaptım kış da değil.
  • buji lere lpg nin filtresine falan baktırdınız mı?
  • arkadaşlar aracı 2 farklı ustaya gösterdim 2 side sorun yok dedi. acaba fazla yakmasının ev iş arasının 4 km olması olabilir mi?
  • Yahu arkadaşlar size sorum olacak bende 1.4 DOCH START Otomatik vites Getz var 190 TL ye fulledim araç 380-400 km gitti Full şehir içi yani en aşşağı 50 kuruşa geliyor hemen hemen yakıtı. sizce ayda max 500 km kullanacak biri olarak LPG uygulatmalımıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı araç bende var. şuan 105 liraya falan gidiyoruz 370 380 km sehir içi. bence taktırmalısın. ben bilmem kaç kere taktırdığımın parasını çıkardım zaten.
  • quote:

arkadaşlar aracı 2 farklı ustaya gösterdim 2 side sorun yok dedi. acaba fazla yakmasının ev iş arasının 4 km olması olabilir mi?

arkadaşım araç zaten 500 m 1 km de belki geçiyordur lpg ye. zaten araba ısınana kadar gideceğin yere varıyosun demek :) bence uzun yolda dene bi.
  • quote:

arkadaşlar aracı 2 farklı ustaya gösterdim 2 side sorun yok dedi. acaba fazla yakmasının ev iş arasının 4 km olması olabilir mi?

yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABB09'

Yahu arkadaşlar size sorum olacak bende 1.4 DOCH START Otomatik vites Getz var 190 TL ye fulledim araç 380-400 km gitti Full şehir içi yani en aşşağı 50 kuruşa geliyor hemen hemen yakıtı. sizce ayda max 500 km kullanacak biri olarak LPG uygulatmalımıyım?

en kötü senaryo ile kışın benim otomatik benzinde 11 litre yakıyordu benzinde dur kalk ve kısa mesafe gitiğim için

lpgde ise 13,5 litre yaktı max

11*5 55tl

13,5*2,5 35tl

yani 100 kmde 20 tl *5 100 tl ayda

900tlye taktırdım ben atikeri 3 ay ötelemeli 12 taksit

yani 9 ay sonra bindiğin yanına kar

ben geçen yıl martta 48000de taktırdım şuan 58000de

yani 2000 tl kar

taksiti bitmeden kendini çoktaan amorti etti lpg

• Birde şöyle bişey

bu lpg işi şans işi aynı elektronik gibi

dikiş tutmadımı kimse tutturamıyor

milletin mutfak tüpüyle kullandığı broadwayde ben lpg sorunu yaşamıştım

sırf o yüzden sattım araba lpgde gitmiyordu
  • Uzun yolda 30 litre LPG ile 446 km yol gidiyorum. Aracım 2004 model 1.3 GLS modeli. LPG den de çok memnunum en ufak bir sıkıntısı olmadı kaç yıldır kullanıyorum. performasns da gayet iyi.
  • Valla bende ayda 500 km kullanacağım için pek lpg ye gerek duymuyordum ancak hesapladığımızda 10K km de 2K Tl kar edersek 100K km de 20Bin Tl kar edilir benim araç 2010 35Bin de 100Bine kadar sürerim diye düşünüyorum hesaplayınca baya iyi lpg.

• getze lpg taktıran arkadaşlar, muayenede sorun olmadı mı sizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

getze lpg taktıran arkadaşlar, muayenede sorun olmadı mı sizde?

2010dan oncelerde olmuyor

Sonralarda ise ufak tank takilarak cozuluyor sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

getze lpg taktıran arkadaşlar, muayenede sorun olmadı mı sizde?

2010dan oncelerde olmuyor

Sonralarda ise ufak tank takilarak cozuluyor sorun

Hocam kaça takılıyor iyi bir tank ve kaça fullenip kaç km gidiyor şehir içi (İstanbul) ve şehir dışı?

• benim araç otomatik şehir içi kışın 12,5-13 yazın 10-11 arası yakıyor

uzun yolda 120yi geçmezsem 7,5-8 litre yakıyor

daha aşağı rakamlar bana göre imkansız

bu aralar yol bilgisayarı 10 gösteriyor benim hesabım 11.5 litre

yani lpg benzinden %10-15 fazla yaktığı bilgisine göre anormal bi durum yok

900e taktirdim atiker

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

benim araç otomatik şehir içi kışın 12,5-13 yazın 10-11 arası yakıyor

uzun yolda 120yi geçmezsem 7,5-8 litre yakıyor

daha aşağı rakamlar bana göre imkansız

bu aralar yol bilgisayarı 10 gösteriyor benim hesabım 11.5 litre

yani lpg benzinden %10-15 fazla yaktığı bilgisine göre anormal bi durum yok

900e taktirdim atiker

Hocam bendede 2010 35Bin de 1.4 Doch Start var dediğim gibi 190 liraya fulledim benzin ışığı yandığından 20 km sonra doldurmuştum yani ortalama 200 e falan doluyordur 400 km civarı şehiriçi gidiyor belli. Yani 50 kuruş falan lpg ile 28-35 kuruş falan olacak sanırım. Yani 100Bin km de 20 Bin Tl kar etmek demek. Az değil değer bence...

• Bu arada bende ki de otomatik vites.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetakifaybar

Uzun yolda 30 litre LPG ile 446 km yol gidiyorum. Aracım 2004 model 1.3 GLS modeli. LPG den de çok memnunum en ufak bir sıkıntısı olmadı kaç yıldır kullanıyorum. performasns da gayet iyi.

Bende de 2004 1.3 GLS var. Yaklaşık aynı değerleri yakıyorum sizinle. Sanırım Getz'in en ekonomik modeli bu. Galiba dizelden bile az yakıyor LPG ile uyumu çok iyi. Bazıları inanmıyor bu değerlere :)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.