Şimdi Ara

Getz mi, Sirion mu, 107 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cruiserer

Getz tabiki, ama dizel...

İlk mesajımda belirttiğim gibi yılda 10 bin km yapacağım ve otomatik vites istiyorum.

Cumartesi günü her iki markayla da test sürüşü yapmak istiyorum eğer otomatik vites versiyonlarını bulabilirsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 18 Mart 2009; 12:14:42 >
  • Dizel tercihiniz olmadığı müddetçe Sirion içlerinde en iyi alternatif. Ama aynı zamanda da ülkemizde nispeten az tanınmış bir markanın modeli olduğu için en yüksek 2. el değer kaybına uğrayacak araba da yine Sirion. Satmayıp en az 2-3 sene binecekseniz bence çok iyi bir tercih.

107 farklı segmentte bir araba.
    Getz ise... Hyundai.

Kötü demiyorum elbette ama bir yanda dünyanın en sağlam araçlarını ürettiği tüm dünyaca kabul görmüş Toyota grubunun küçük araç uzmanı Daihatsu'nun en önemli modeli Sirion, diğer tarafta Kore'li Hyundai'nin Getz'i varken, bence Sirion daha akıllıca bir tercih olur... Ha derseniz ki "kıyaslamada Sirion'un karşısına Getz değil, i30 koyacağım", o zaman işler değişebilir.

Ama yazdığınız 3 araba arasında fiyat/performans olarak size en yüksek faydayı sağlayacak araba Sirion'dur. 107'yi yazmıyorum hiç, bu ikisine kıyasla ne yönden bakarsanız bakın tüy siklet kalıyor çünkü.

• Peki i20 ve Sirion desek?
  • getz derim
  • arkadaşım kimse bilmiyor SİRİON = TOYOTA PASSO tamamen toyota ile aynı üretim arkadaşa aldık 1.3 otm vites süper tavsiye ediyorum verdiğin paraya değecek inan

ayrıca passo tr de yok vede gelmiyor ve gelmeyecek

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2006_Toyota_Passo_01.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 3 Nisan 2009; 18:42:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

107

Neden 107?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

arkadaşım kimse bilmiyor SİRİON = TOYOTA PASSO tamamen toyota ile aynı üretim arkadaşa aldık 1.3 otm vites süper tavsiye ediyorum verdiğin paraya değecek inan

ayrıca passo tr de yok vede gelmiyor ve gelmeyecek

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2006_Toyota_Passo_01.jpg

Sirion çok iyi bir araç. Aracımı değiştirirsem Sirion alırım büyük ihtimalle. Ama bu aralar firmalar takasta öldürüyorlar mevcut aracınızı.
    Ben değiştirene kadar i20 de çıkar belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 3 Nisan 2009; 3:59:06 >

• Sirion iyidir.Ama ikinci el kaygısı varsa Getz.
  • getz de fena değil ama sirion motor-donanım-değişkenlik gibi konularda üstün,

ayrıca çeşitli pazarlarda subaru ve toyota markları altında da satılıyor sirion.
  • hyundai getz iyi bir tercih olur bu 3ünün arasından
  • Bayilerin tavırlarından dolayı araç değiştirme işini belirsiz bir tarihe erteledim arkadaşlar. Cevaplar için teşekkürler.
  • Listeye eklenen getz en iyisi bence!!!1 Listede olmayabilkir ama İ20 de tercih edilebilir...
  • daihatsu nun 1000 motorlu bi modeli var....yanlıs olmasın da ismini tam hatırlamıyorum.ama sirion olabilir...benim ustada var...1 litre benizn koyup araçla 31 km gittigini söyledi...ki güveniyorumm adama yalan sölemeez....kendisi daihatsu servisi zaten.....daihatsu bildigim kadarıyla toyotanın motorlarını üreten bi firma zaten
  • elbette getz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

Bayilerin tavırlarından dolayı araç değiştirme işini belirsiz bir tarihe erteledim arkadaşlar. Cevaplar için teşekkürler.

Bayilerin tavırları derken

Bir akradam daha sizin gibi araç alacaktı,2-3 marka dolaşmış,tavırlarını beğenmemiş,ilgilenmemişler.Hyundai'ye gitmiş,ilgi alakadan sebeb direk almış aracı
  • Aynen dediğiniz gibi. Alakasızlık, bilmişlik, pazarlık yapmamak daha bir sürü şey.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.