Şimdi Ara

Getz ve zayıf farlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enginu

far rölesi konusu ise;
    ampullerin performansı daha da güçlendirilmek isteniyorsa taktırılabilir..
    röle uzun süreli kullanıma uygun olmadığı için sadece uzun farlara uygulanması tavsiye edilir.
    bende uzun larda röle var, röleli ve rölesiz aynı marka aynı model bir araçla yanyana test ettik kıyaslama fırsatımız oldu, ışık şiddetinde ciddi farklılık oluyor. ama dediğim gibi öyle 10-15dk boyunca kullanılmaması gerekiyor. yoksa ampul sizlere ömür

röle dediğiniz elektromekanik bir anahtardır.
    bobinleri enerjilendiğinde açık kontakları kapanır ya da kapalı kontakları açılır.
    herhangi bir anahtar (switch) ile farlarınız nasıl ciddi anlamda güçlendi anlayamadım.

aküden direkt hat ile far tesisatından gelen hat arasında voltaj farkı mı var demek istediniz?

biraz daha açık yazabilir misiniz?
    nasıl uygulama yapılıyor?

• Arkadaşlar tavsiyelerinizle getz e osram night breaker lambaları tekzenden aldım 30tl ye. Teşekkürler.Kendim taktım. Takması kolaymış , Hyundai gerçekten basit yapmış bravo. Gece bakacağım bakalım nasıl olmuş. Gerekirse ayar da yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakcora

Arkadaşlar tavsiyelerinizle getz e osram night breaker lambaları tekzenden aldım 30tl ye. Teşekkürler.Kendim taktım. Takması kolaymış , Hyundai gerçekten basit yapmış bravo. Gece bakacağım bakalım nasıl olmuş. Gerekirse ayar da yapacağız.

hayırlı olsun fiyat gayet normal.
    fotoğrafta bekliyoruz
  • Bende iki gün önce Night Breaker aldım, gerçekten çok farketti kesinlikle tavsiye ederim ama ömrü konusunda henüz bir fikrim yok..
  • Kutunun üzerinden ömrü standart ampüle göre yarı yarı az diyor.
  • far ayarı kusursuz olan bir aracın halojen ampullerini değiştirdikten sonra far ayarı yapmaya gerek var mıdır?
    yani ampuller değişince far ayarı bozulur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentaur

far ayarı kusursuz olan bir aracın halojen ampullerini değiştirdikten sonra far ayarı yapmaya gerek var mıdır?

bozulmaz ....
    anca ampulü takarken oynatıcaksınız falan fartasını bayyaaa güç harcayıp ...çok zor yani...
  • Getzin her yeri zayıf yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

far ayarı kusursuz olan bir aracın halojen ampullerini değiştirdikten sonra far ayarı yapmaya gerek var mıdır?

bozulmaz ....
    anca ampulü takarken oynatıcaksınız falan fartasını bayyaaa güç harcayıp ...çok zor yani...

eyvallah sağolasın...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

bozulmaz ....

eyvallah sağolasın...

nedemk

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.