Micra piyasası iyi gördüğüm kadarıyla. Arkadaşın eşinde vardı 2 günde sattılar model yükseltmek için. Daha şık duruyor hem Getz'e göre bence. |
Getz vs Micra Hanımla Anlaşamıyoz (2. sayfa)
-
-
Yengeyi boşamayacaksan micra al üzme kadını.yengeye hep destek tam destek saygılar. -
Micra motor ve şanzıman olarak uyumlu bir araba.
Bagaj dar ama arka koltuk mesafesi sınıfına göre iyi.
Piyasası da olduğunu düşünüyorum.
Fiyatları çok düşük değil çünkü.
Konfor ve kozmetik olarak da bence Getz in çok önünde.
Fakat bakımlı bir araç bulmaya özen gösteriniz.
-
Getze ikna ettim gibi hocam getz videoları atıyorum sürekli 😂 -
Ben olsam Micra tercih ederdim. -
Eşime almıştım 2014 micra, piyasasını şöyle söyleyim, ilana koydum 10 dk içinde sattım. İlk arayan aracı görmeye geleceğim dedi, tamam dedim. Saniyesinde başka birisi aradı, eşimle geleceğim dedi ve kapora bıraktı. İlk arayandan fırça yedim, ben eşime şimdi ne diyeceğim diye.
Araç kadınlar için biçilmiş kaftan, siz hangi kasasından bahsediyorsunuz bilmiyorum ama, minik olduğuna bakmayın. 4 kişi rahat sığıyorsunuz. Tavan yüksek, tek sorun atmosferik 1.2, 3 silindir motor yokuşlarda azcık sıkıntılı. Birde CVVT şanzımanı ben pek sevemedim. Yaklaşık 20 bin km kullandı eşim bir kere sorun yaşamadık.
Getz konusunda fikrim yok.
Şöyle söyleyim eşime sıfır corsa aldım, hala yolda micra görünce yaaaa benim arabam çok seviyordum ama ben onu diyor. Sana tavsiyem hanımı dinle, yoksa sorun yaşarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 1 Kasım 2024; 1:21:8 > -
Ben alırsam bi alt kasası olacak hocam şu tosbağaya benzeyen -
Sanırım o kasa 4 silindir ve daha fazla tutuluyor. Karar sizin tabi ki ama gayet hızlı satılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X