< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Getz vs Micra Hanımla Anlaşamıyoz
-
-
Micra supermini yani a segmenti getz b o yüzden elmayla elma karşılaştırma yapılır olmaması normal.
Zaten olsada kadınlar arabanın tipine bakar onu beğendiyse ne izletirsen izlet isterse kronik yanma sorunu olsun gene onu alır
Sadece Erkek mantigiyla olaya baksan skoda citigo ford ka gibi cogu araba mantıksız gelirdi
Micra kullanım olarak daha pratik çünkü ufak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Ekim 2024; 18:54:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parça olarak yürütme maliyeti olarak sürüş olarak yakınkar mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eşini dinle yoksa çok pişman olursun
getz sürmedim ama micra ciddi eğlenceli araç. Bir de yumurta gibi olduğundan tavanı yüksek çok uzun boylu da olsan kafan tavana değmiyor. Yengeme alacaksan micra al hocam. Kendine alacaksan getz.
-
getz'in zamanı geçti, eşin haklı. micra tam bir bayan arabası.
diğer yandan getz deseydi de yine haklısın hanım diyip geçmeliydin. benim seneye hanıma bir araba alma niyetim var. son tahlilde o seçecek arabayı da rengini de. ben çaktırmadan yönlendirmeye çalışacağım sadece.
-
Micra maliyetli bir araba gibi geliyor bana
Ortak sürecez gibi bişey olacak hocam uzun yolda düsününce getz gibi geliyor micra uzun yolda nasıl
Arabalara bakıp rengine göre karar veriyor hocam bu ağır hasarlı diyom rengi güzel diyor 😂 micra da 2008 falan olacak getzte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wangerlowert -- 28 Ekim 2024; 22:22:15 >
Getzi bugün alsam yarın satarım ama micra piyasası öyle mi
Boşver bak kaç senelik evlisin bilmem biz 30 seneyi doldurduk. Getz alırsan burnundan gelir. En azından bak almadan söylüyor. Benimki almadan açık açık söylemez. İşaretleri doğru algılamadığımda aldıktan sonra başıma kakar “bunu istememiştim” yapar. Micra’nın piyasası nasıl bilmem ama güzel araç. Getz zamanında çok sattı evet ama micra da iyi araç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam haklısın doğru diyorsun. Atacak tek kurşunum var araba sattım borçları toparlamak için kalan parayla hachtback bunlar ediyor getz micra falan o yüzden alırım elimde kalır ya da parça bulamam arızalanırsa altından kalkamam ondan dolayı endişeliyim biraz.
Hanımcılık kazanacak hocam
-
Ben oyumu fiesta veya corsadan yana kullanıyorum
Eşiniz söz konusu olduğu için her iki araca da otomatik şanzıman üzerinden yorum yapacağım.
Micra'nın öyle güzel bir tipi var ki, 26 yaşına gelmiş araba ama hala ben eskiyim demiyor.
Tıpkı VW Beetle gibi.
Ama Nissan'a Fransız eli değdikten sonra, Micra'ların bir serisinde CVT şanzıman sorunu olmuştu. Biraz araştırarak hangi yıllar olduğunu bulabilirsin.
Gerçi çoğu yenilendi artık. Bunca yıla kalmaz diye düşünüyorum ama yine de alacaksan ekspertizde öncelikle şanzımanına baktır. Veya bir CVT şanzımancıya gidip iyice kontrol ettir.
Getz ise ülkemizde üretildi. Tek handikapı 4ileri tam otomatik vitesinin oldukça müsrif olmasıdır. Ama motoru LPG'ye çok güzel uyumludur.
Yedek parçası ve ustasını bulmak zor olmaz.
Micra'da ise ülkemize oldukça fazla arabası ithal edildiği için yine yedek parça sıkıntısı fazla yaşanmayacağını düşünüyorum. Hatta çıkmacı esnafı Micra'ları toplayıp parçalayıp ikinci el yedek parça olarak satıyor.
Evde huzur esastır. Al Micra'yı gitsin. Baktın olmadı her zaman müşterisi var.
-
Alternatif olarak 2007 Honda Jazz Elite paket veya 2012 Jazz Fun paket. İki model de kullanılan şanzıman ekonomik ve sorunsuz CVT. Kronik sorunları minimum olan, temizini aldığınızda yıllarca sorunsuzca binebileceğiniz. Bütçenize göre bakabilirsiniz.
-
Bence de Jazz alın hocam İki senedir kullanıyorum 2012 Joy paket daha doğrusu eşim kullanıyor Bu ay Bakımlarını yaptırdım servisinde sorunsuz kullanıyoruz.
Eğer eşinizin dediğini almazsanız, en ufak bir sıkıntıda başınıza kakılır. Hatta park ederken sürtse bile bak benim dediğimi almadın buna alışamadım der. O yüzden bırakın onun dediği olsun. Mutlu kadın, mutlu evlilik demektir.
-
Aslında üste biraz para koyabilseniz bu iki seçenek yerine corsa,clio gibi araçlar ile çok daha rahat edersiniz.En azından uzun yolda bariz daha rahat olur.
Ne güzel bir başlığa denk geldim. Tam hanıma 400 - 450 arası bir otomatik araç bakıyorken hem de micra bakarken. Son durum nedir hocam hangi model almamız daha isabetli olur
Bir de bizim seçeneklerden biri fiat 500c ve biri hyundai i10 araçları. Tam net kararı hangisinden yana kullanmak lazım karar veremedik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eflatunkar -- 29 Ekim 2024; 18:26:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hanımcılık kazanacak hocam |
Benzer içerikler
- 1.3 qashqai yakıt tüketimi yorumları
- iveco daily yakıt tüketimi
- beyaz far muayeneden geçer mi
- necdet acar
- ziebart araç ses yalıtımı fiyat
- passat 2022 fiyat listesi
- kia ev9 menzil
- fiat fastback
- mg hs phev fiyat
- xiaomi su7 sahibinden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X