Şimdi Ara

getzte cd çalışmıyor hazırladığım müzik cdleri daha dinleyemiorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
13.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • getzte cd çalışmıyor hazırladığım müzik cdleri daha dinleyemiorum error 05 gibi bir hata veriyor sorun nedir bulamadım

• bir teypçiye götür 30 tl ver içini temizlet.

veya 60- 70 tl ver usb okuyuculu bir teyp al +30 tl ver taktır.

gibi..
  • error 5 hatası kullanma kılavuzundada yok işin garibi..
  • Error 5 sanırım ''Disk Hatası'' diye geçiyor eralarda.
  • Orjinal CD'leri çalıyor olması lazım. Aynı sorunu ben de yaşadım, hatta teybi bir süre hiç kullanmadım, daha sonra sorunun kalitesiz cd'lerden kaynaklanıyor olduğunu öğrendim ve kayıtlarımda Philips marka CD kullandım, sorun çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erfc20

getzte cd çalışmıyor hazırladığım müzik cdleri daha dinleyemiorum error 05 gibi bir hata veriyor sorun nedir bulamadım

PRİNCO MARKA 56X OLAN CD LERİ TANIYOR BENDEKİ VARSA DENEYYIN
  • benimkide pc den çektiğim mp3 leri çalıyor ama orjinal cd lerde bazen sorun çıkarıyor tarkan çalıyor mesela d&r alındı ama sılayı çalmıyor oda d&r dan alındı çok saçma ama öle sıkıntı ne anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müzik Çalar sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Müzik Cd'si sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 1,5 yıl getz kullandım. cd çalarında problem yaşamadım. şu anda da renault marka bir araç kullanıyorum. nero ile yazdırdığım cdleri iki arabada da dinleyemiyordum. boş cd yi takın yazdırmak istediğiniz mp3 leri içine sürükleyin yazdır deyin (yani herhangi bir cd yazma programı kullanmayın) problemsiz çalacaktır. ben bu şekilde yaptım hep. birde track istiyorsanız cd nizi windowsun media player ı ile yazdırın. kaliteli bir cd çalar almadıktan sonra orjinal cd çalarınızı değiştirmeyin çünkü hiç hoş durmuyor. birde hyundai lerde orjinal teyp şaseye vidalı olduğundan sökmekte biraz zahmetli ve de yeni teyp bazı hyundailerde 1-2 cm dışarıda kalıyor.
  • CD okuycu lens tozlanınca da bu arızayı veriyor. Aynı sorunu yaşadım. Temizleyici solüsyonlu cd aldım temizlettim,değişmedi. 29TL ye 2GB direksiyon ve manuel kumandalı FM transmitter aldım. Kumandalar çok pil harcıyor ama cihaz verimli.
    CD player iptal...
  • Bende 2 getz var, iki gündür cd okutmaya çalışıyorum nafile.. farklı marka cdler, farklı çekim hızları, farklı çekme programları farklı formatlarda birsürü cd denedim, ikiside ilaç için birini okumadı

bugün birini aldım bir elektronikciye götürdüm, bakarım ama her durumda 15 lira el emeği için alırım dedi tamam dedim. yanımda söktü, göğüsteki saatin ordan başlayan, klimanın altında biten büyük çerçeveyi filan komple söktü, sökerken bir yere hasar verdi sanırım. kontağı bir kere çevirince kapı açık uyarısı+saat+ yol bilgisayarının çalışması gerekirdi çalışmıyor, diğer yandan kontağı kapatınca benzin göstergeside geri düşmüyor, yerinde kalıyor.

neyse bunu askıya alıp teybe baktı, elinde bir cihaz var, (avometre değil, .....eskop adını hatırlayamadım) ölçtü onunla, optik okuyucu gitmiş onu değiştirelim dedi tamam dedim. 35 lira+ 15 lira el emeği 50 lira para vereceğiz. bugün teyp burda kalsın deneyelim, bir aksaklık olmadığına emin olalım yarın gel takalım dedi tamam dedim.

yarın oluşturduğu sorunu çözecek(nasıl çözecekse) onardığı sağlam teybimizi sıkıntısızca sağlam vaziyette ve takıldığı yerleri göğüsün tırnağını vs kırmadan incitmeden monteleyecek bizde 50 lirayı vereceğiz....! ama sözünün eriyse düzgün iş çıkartırsa diğerinide götüreceğim..

hem paylaşmak istedim hemde birkaç şey sormak istiyorum..

optik göz dediği minicik birşey, 35 lira biraz fazla değil mi?

kontağı çevirince arabanın vermesi gereken tepkiyi vermeyip tepkisiz kalması nasıl bir sorun olabilir? yarın birgün başka bir sıkıntı çıkarır mı? Allah korusun yangın filan? yada elektronik bir arıza..

diğer yandan 50 lira bu iş için fazla gibi, 30-40 liraya bir transmitter alsak daha pratik olacaktı sanki..

• birde sorununu şu şekilde çözdüğünü söyleyen arkadaşlar var:

donanımhaber forum
    cd çalar problemini çözdüm :) » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_46568961/tm.htm

diğer yandan teyp toz almayacak bir yapıda, içinde toz moz hiç birşey yoktu, tertemizdi tozunu temizlemek gibi birşey söz konusu değil..

• bende de aynı sıkıntılar var 2007 dizel getz var.Cd çalar hangi cd takarsan tak çalışmıyor.orjinal cd ve bir çok marka cd denedim. ama nafile hiç biri çalışmadı.Fm transmitter aldım boş radyo frekansı bulmak çok zor bulsanda yer değiştirdikçe daha sonradan cızırtı yapıyor..En iyisi yeni bir usb li cd çalar almak diye düşünüyorum.
  • 2006 getz var bende de. yaklaşık 2 ay oldu alalı. sadete gelelim teyp cd leri açmıyor ve error 5 hatası veriyordu. aradım ataradım netten çözümlere baktım. cd leri değişik formatlarda filan çektim. açıkcası mantıksız geldi zaten mp3 çalar her türlü mp3 ü çalması lazım. sıkıldım bugün elektronikçileri dolandım kimisi elektronik bilmem neyi yanmış dedi. kaça yaparsın dedim yok dedi bende o parça bikaç yer önerdi. onlara gittim aynı sorunu söyledim kaça yaparsın dedim. o parçayı bulmak zor ama getirtiriz dedi ortalama 140 civarı olur dedi. kalsın dedim. diğer önerilen yere gittim o eleman da lazer okuycu bozuk dedi. optimöium 125 marka lazer okuyucu atcam dedi 125 olur dedi. yine kalsın dedim. eve geldim aklıma 7-8 yıl önce aldığım cd lazer okuyucusunu temizleyen cd geldi. fırçalı bişii. pek ümidim yoktu öyle ya arıza o kadar büyüktü ki iki parça değişse 200 lira değerinde. neyse ilacı cd nin fırçasına döktüm bir damla arabaya gittim. lazer temizleyici cd yi yerleştirdim. bikaç defa dolandırdım. sonra en son cektiğim cd yi taktım. o da ne!.. canavar gibi çalıştı. o elektronikçilere gelince onlar için bişey demiyorum. sorunum 5 kuruş masrafsız çözüldü. lazer temizleyici cd alın deneyin bence.. paranızı bildiği iş sadece parça değiştirmeden ibaret olan vasıfsız insanlara kaptırmayın

• bendede malesef aynı sorunvar aracım 2009 vgt start sanırım bu teyp işi kronik.bende cd temizleyici kullandım fayda etmedi usb girişini kullanıyorum artık.
  • ankarada ersin elektronik var hyundai cd radyoların tamirini yapıyor bir arayın derim 03123368139
  • Merhaba, bu CD çalmama sorunu bende de oldu. Orjinal CD'leri çalıyor fakat sonradan hazırladığım mp3'leri çalmıyor Error 5 Hatası veriyordu. Bu sorunun kısmen CD kalitesinden kaynaklandığını farkettim. Philips marka CD'lere düşük hızda kaydettiğiniz albümleri çalacaktır. Bazen teklese de yüksek kalite CD'lere kayıt mp3'leri mutlaka çalıyor arkadaşlar...
  • ya arkadaş ford connectte en dandik en çizik cdleri bile çalıyorum 2006 getzim var orjinal cdde bile error5 veriyor
  • bende getz'i ilk aldığımda çok önceleri doldurduğum mp3 cd'lerini tek tek takıp denedim hiçbirini çalmadı. hata verdi. sonra bir marketin ucuz cd'ler bölümünden tanesi 2-3 liraya orijinal cd'ler aldım hepsini çok iyi çaldı. torpido gözünde cd çalar kullanma kılavuzu vardı. onu okudum. belli mp3 kriterleri vardı. o sıra birinden mp3 cd'si almıştım. onu çok güzel çaldı ama Windows ile yazdırdığını söyledi. şimdi düşük hızlarda yazdırıp her mp3'ü çalıyorum. Size tavsiyem bunu denemenizdir. Çünkü kullanma kılavuzunda yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir ibare vardı. " korumalı cd'ler ve telif hakkı dolayısıyla engellenmiş cd'ler hata verir" :)
  • beyler kesin çözümdür.

1- öncelikle cd çalarınız bazı cd leri çalıp bazılarını çalmıyorsa tek yapmanız gereken philips ya da sony cd alıp ona çekim yapmanızdır.

2- hiçbir cd yi çalmıyorsa optik göz temizleyici cd alıp optik gözü temizlemek ve ardından yukarıdaki kaliteli markalara mp3 lerinizi çekip okutmanız.

sonuç: tüm bunlara rağmen çalmıyorsa atın çöpe ya da optik gözü değiştirin.
  • mp3 hazırlarken mecorrdiaplayerden tools a girip protect content bölümündeki seçeneği kaldırdıktan sonra tüm mp3 ler çalar. boşuna temizliğe para vermeyin. para vercem diyosanız internetcafeye gidip hazırlatın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.