Şimdi Ara

gevey 04.11.08 baseband gelişmesi varmı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.291
Cevap
11
Favori
142.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alluregirl

Benimlede gayet emin konuştu gayette rahattı,kesin hallederiz gibi tavır takındı.İki üç hafta sonra görüşelim tekrar dedi.

gerçekten bildikleri bişey olabilir o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruder

quote:

Benimlede gayet emin konuştu gayette rahattı,kesin hallederiz gibi tavır takındı.İki üç hafta sonra görüşelim tekrar dedi.

Çok yüksek fiyat istiyorlar ancak pazarlık yapılabilir.
  • quote:

quote:

quote:

200-250 tl olsa uğraşmam yaptırırım da dolar bazında fiyat olunca geri adım attıyo insan. bizim buralar da da bi telefoncu 150 tl ye açabileceğini söylemişti 1 ay falan oluyo galiba rağbet etmemiştim. şimdi acaba doğru mu söylüyodu diye düşünüyorum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

200-250 tl olsa uğraşmam yaptırırım da dolar bazında fiyat olunca geri adım attıyo insan. bizim buralar da da bi telefoncu 150 tl ye açabileceğini söylemişti 1 ay falan oluyo galiba rağbet etmemiştim. şimdi acaba doğru mu söylüyodu diye düşünüyorum :)

Sormakta fayda var o görüştüğünüz şahısla.Geveyin bu sürüm için ne zaman çıkaracağı belli değil sonuçta.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sormakta fayda var o görüştüğünüz şahısla.Geveyin bu sürüm için ne zaman çıkaracağı belli değil sonuçta.

akşam işe gitmeden uğrayacam bakim ne gibi gelişmeler varmış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki o halde.Haber verirseniz sevinirim.İyi çalışmalar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki o halde.Haber verirseniz sevinirim.İyi çalışmalar.

Maalesef şuanlık yapılacak işlem yokmuş. Yeni gevey çıkacak onu bekleyeceksiniz dedi. Ama sonra da cihazımı satıp satmayacağımı sordu. Teknik servisteki arkadaşına döndü ve bunu alsam kullanabilirmiyim vs diye sordu adam da alsan beklersin gibi bişey dedi. Gevey çıkmazsa da o şekilde kullanırsın diye de ekledi. Çıkarken de adam satacaksan mutlaka önce bana uğra dedi. Konuşurlarken yüz ifadelerini görmedim ama satmam için diyalog kurmuş olabilirler diye düşünüyorum. Dolayısıyla yapılacak bişeyler var diye tahmin ediyorum. Uzun anlattım biraz, okurken sıkıldınız muhtemelen:))

• bu video dogru mu ?

bisi daha buldum

Steps to Unlock iPhone 4S :
    Insert your official AT&T Sim card inside the iPhone 4S and dial 611 for customer service . Disconnect the call as it starts ringing .
    Turn on Airplane Mode and take out the AT&T Sim card and replace with your T-Mobile Sim card .
    Turn off WiFi .
    Turn off Airplane Mode
    Your handset will now search for a network, and the Activation Required screen will pop up.
    When your device finds an EDGE network and shows “E” , wait for 30 seconds and turn off the phone .
    Power on the phone and you should see the same Activation Screen as before
    Once you see One Signal bar , tap on the Use Cellular Connection option .
    Eject the sim card now
    Activation Required screen should pop up again
    Now re-insert the T-Mobile Sim card .

You device is now unlocked for use with T-Mobile Sim Card . This process may require repeated tries for a succesful attempt .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 19 Kasım 2011; 15:42:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

bu video dogru mu ?

bisi daha buldum

Steps to Unlock iPhone 4S :
    Insert your official AT&T Sim card inside the iPhone 4S and dial 611 for customer service . Disconnect the call as it starts ringing .
    Turn on Airplane Mode and take out the AT&T Sim card and replace with your T-Mobile Sim card .
    Turn off WiFi .
    Turn off Airplane Mode
    Your handset will now search for a network, and the Activation Required screen will pop up.
    When your device finds an EDGE network and shows “E” , wait for 30 seconds and turn off the phone .
    Power on the phone and you should see the same Activation Screen as before
    Once you see One Signal bar , tap on the Use Cellular Connection option .
    Eject the sim card now
    Activation Required screen should pop up again
    Now re-insert the T-Mobile Sim card .

You device is now unlocked for use with T-Mobile Sim Card . This process may require repeated tries for a succesful attempt .

Arkadaşım yazılı olarak belirttiğin yöntem:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=54726955&p=3#54771517 konusunda var zaten. Biraz bakıver. Kiminde işe yaramış kiminde yaramamış.

ayrıca video gerçek mi değil mi tam bilmiyorum. sanırım furiousmod aracılığıyla yapılan bir unlock ama bu video sahtekarların elinde geziyor. iphone unlock yapıyoruz diye milleti kandıran dolandırıcı sitelerde çok raslanır bu videoya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut_alpagut -- 19 Kasım 2011; 17:07:58 >

• Bu konu ile ilgili video ve paylaşım.

http://www.redmondpie.com/unlock-iphone-4-04.11.08-04.10.01-baseband-ios-5-4.3.5-without-jailbreak/

• boyle bir video var at&t 611 arıyosun filan bu bizim ülkemizde malesef çalışmaz bütün sitelerde dolasiyor ama ben boyle basit olacağını sanmıyorum geçici olarak geliyordur hat geliyorsada keşke olsa

• http://musclenerd.com/seconds.png böyle birşey yayınlamiş bu nedir
  • MERHABA BENDE İPHONE 4 32 GB TELEFONUMU GÜNCELLEDİM VE GEVEY ÇALIŞMIYOR İPHONUM AT&T NİN
    6 AYDIR KULLANIYORDUM ŞİMDİ GEVEY BEKLEMEK ZORUNDA KALDIM VE İPOD OLARAK KULLANILIYOR BUNU BU ŞEKİLDE SATMAK İSTİYORUM KAÇ TL GİDER BİLGİ VERİRSENİZ YADA ALMAK İSTEYENLER TEKLİF VERİRSE SEVİNİRİM TŞK. NOT. KUTUSU ŞARJ CİHAZI VE İÇİNDEN ÇIKAN AT&T KARTI MEVCUTTUR.
  • Hareketlilik var ama kısmet ne zamana bekleyip gorecez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark-man

MERHABA BENDE İPHONE 4 32 GB TELEFONUMU GÜNCELLEDİM VE GEVEY ÇALIŞMIYOR İPHONUM AT&T NİN
    6 AYDIR KULLANIYORDUM ŞİMDİ GEVEY BEKLEMEK ZORUNDA KALDIM VE İPOD OLARAK KULLANILIYOR BUNU BU ŞEKİLDE SATMAK İSTİYORUM KAÇ TL GİDER BİLGİ VERİRSENİZ YADA ALMAK İSTEYENLER TEKLİF VERİRSE SEVİNİRİM TŞK. NOT. KUTUSU ŞARJ CİHAZI VE İÇİNDEN ÇIKAN AT&T KARTI MEVCUTTUR.

900-1000 arası olabilir diye tahmin ediyorum.
  • sevgili 04.11.08 zedeler bizim için iyi gelişmeler olduğunu düşünüyorum sabah akşam sürekli bu konu üzerinde araştırmalar yapıyorum düşüncemi sizinle paylaşmak istiyorum birileri para kazanmak için ellerinden geleni yapıyorlar benim düşüncem att de bu factory unlock olayına katılacak lakin bizim gibi suçu olmayan kullanıcıları sağdıktan sonra ne zaman olur bilmiyorum ama olacak yazımın sonunda sizlerle bu linki paylaşmak istiyorum

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&u=http://www.beijingiphonerepair.com/hack/vold-miracle-is-the-new-iphone-4-unlock-for-ios-5-baseband-4-11-08-unofficial/&ei=n0zLTuzUOcfAhAfb1MXADQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CDgQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3D04.11.08%2Bgevey%26hl%3Dtr%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D933%26tbs%3Dqdr:h%26prmd%3Dimvnsfd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir952 -- 22 Kasım 2011; 9:31:42 >

• bu günün resmi bu olsun arkadaşlar bu günden itibaren sanırım noel tatiline giriyorlar 3 ocak tan sonra tatil bitiyormuş sanırım 2 hafta saglam beklicez sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir952 -- 22 Kasım 2011; 9:58:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir952

bu günün resmi bu olsun arkadaşlar bu günden itibaren sanırım noel tatiline giriyorlar 3 ocak tan sonra tatil bitiyormuş sanırım 2 hafta saglam beklicez sanırım

Az sabır az kaldı...

• http://item.taobao.com/item.htm?id=13507207207 site üzerinden sipariş bile verilebiliyor lakin bu seçenekler arasında türkiye yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir952 -- 22 Kasım 2011; 11:54:03 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.